nu, cik var meklēt attaisnojumu. Norvēģijā reāli atņem vecāku tiesības, jo vecākam ir jāseko, atbild par zobu stāvokli. Ja mutē visi zobi beigti, tas rada ciešanas bērnam, jo tie sāp, nevar uzņemt normāli pārtiku.Mangosaldejums @ 10.01.2024 20:46zobu drupšanai īstenībā pamats varētu būt sliktais uzturs (zobi nav stipri izveidojušies) un zobu griešana naktīs, kas var būt uz nervu pamata, jo bērns dzìvo trakomājā. (Var arī būt, ka ir tārpi vēderā, bet tomēr..).
Vārdotāja @ 10.01.2024 21:48Es Madaras vietā paņemtu Kiviča storiju un iesūdzētu par goda un cieņas aizskaršanu…
Nosaukt par debîlu utt.
Cik stulbam cilvēkam jābūt, ar 39 temp. atbildēt IG uz jautājumiem un pašam vēl to ierosināt.
Neticu, ka tik slims. Ar tādu temperatūru neko negribās
Zobenzobu tīģeris @ 10.01.2024 21:48Es domāju, ka visi to redz un dzird, bet neviens negrib ķēpāties ar viņiem. Paskat, kā uzēdusies Madarai ar Jāni un kādas samazgas pār viņiem tiek lietas ilgtermiņā, kā viņa gānās par svešiem cilvēkiem, kas jautājumos, atbildēs runā nepareizās lietas. Ticu, ka neviens negrib kustināt to visu, lai nedabūtu tās samazgas pēc tam uz sevi.
Ekhoo @ 10.01.2024 21:52Kā tādu telefonsarunu vispār var nopludināt? Tas taču no tā kantora puses ir nereālākais GDPR pārkāpums, un tā darbiniece tik maļ uz priekšu, nemaz neapmulst, ka Andris sāk runāt…
Un viņam tiešām X6 pieder????
Ekhoo @ 10.01.2024 21:52Kā tādu telefonsarunu vispār var nopludināt? Tas taču no tā kantora puses ir nereālākais GDPR pārkāpums, un tā darbiniece tik maļ uz priekšu, nemaz neapmulst, ka Andris sāk runāt…
Un viņam tiešām X6 pieder????
Zobenzobu tīģeris @ 10.01.2024 21:48Es domāju, ka visi to redz un dzird, bet neviens negrib ķēpāties ar viņiem. Paskat, kā uzēdusies Madarai ar Jāni un kādas samazgas pār viņiem tiek lietas ilgtermiņā, kā viņa gānās par svešiem cilvēkiem, kas jautājumos, atbildēs runā nepareizās lietas. Ticu, ka neviens negrib kustināt to visu, lai nedabūtu tās samazgas pēc tam uz sevi.
ameba @ 10.01.2024 21:49Taisīju speciali jaunu profilu, lai neatkož ? bet adrese ir Zolitūdes 46-4. Informācija 1000000000%, ja kādai vēlme informēt policiju un Bāriņtiesu. (Teikšu jums paldies)
Tusnelda @ 10.01.2024 22:07
to, ka mājas Nr.46, tas var būt. Bet, ja tie parazīti dzīvo 4. stāvā mazā dzīvoklītī , vai dzīvokļa Nr. var būt 4 ?