EsRedzējuKa @ 10.01.2024 18:51Protams Liene nerunāja vakar pa telefonu. Tā bija gan jau Katerīna. ?
magdalena333 @ 10.01.2024 18:20Lielākai daļai mazajiem ir bail no zobārsta, tas nenozīmē, ka bērniem izpūst mutē. Man ir trīs bērni, lielajam arī bija bail no zobārsta, 2x mēģinājām iet, bet zobārsts tā arī netika mutē, bet mājās mēs tīrījām regulāri zobus, un es katru mēnesi pārbaudīju vai neparādās kāds caurums, tad, protams, domātu, ko darīt. Paldies Dievam pirmā labošana bija skolas vecumā, un, tad vairs nebaidījās to darīt. Tagad jaunākie bērniem arī bail no zobārsta, ir tāda paša taktika, tīram zobus, un es regulāri čekoju. Bet man ir jautājums, kā bērnam 3 gados var būt šādi zobi, kā? Savā dzīvē esmu redzējusi tikai vienu bērnu ar šādiem zobiem, bet tas bērns bija ap 6 gadiem , bet arī no nelabvēlīgas ģimenes. Bet Miai ir tikai 3 gadi, vai pastāv varbūtība, ka ģenētiski arī var būt zobi tik sliktā stāvoklī, ka nodrupuši visi 3 gados, tik drīz pēc tam, kad tie visppār izauguši? Vai tomēr tā ir 100% vecāku vaina, ka nav sekots zobu tīrīšanai, pudeļu karies? Protams, 100% Kiviču vaina, ka tas jau sen netika vismaz labots, tikai tagad atmodušies, ka viss jau tik tālu ielaists. Tak kaulu zobi var vispār sākt augt 6-7 g, bērns visus šos gadus būs bez zobiem?♀️
EsRedzējuKa @ 10.01.2024 18:51Protams Liene nerunāja vakar pa telefonu. Tā bija gan jau Katerīna. ?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣kapibara @ 10.01.2024 18:56
Mākslīgais intelekts. WTF.
ŠIS IR VIENKĀRŠI WATAFAAAAAAAAKKK
The Princess @ 10.01.2024 18:39
Ka to var izdarīt?
qwe @ 10.01.2024 18:42Šodien uz varavīksnes namiem jāsauc policija būtu.abi ir galīgā pipelē
qwe @ 10.01.2024 18:42Šodien uz varavīksnes namiem jāsauc policija būtu.abi ir galīgā pipelē
Minelūše @ 10.01.2024 19:07Lielā panācēja un noracēja. Viss, ko viņa ir panākusi, ir tas, ka visa LV viņu uzskata par padauzu, dzeguzi un precētu veču mauku. Madara finansiāli nespēj uzturēt meitas - tas jau nekas, ka Madara strādā algotu darbu un noteikti saņem normāli, lai pietiktu gan pašai, gan bērniem.
Mākslīgais intelekts??Būtu tev, Ļenka, kaut vai mākslīgs intelekts, dabiskā jau nekad nav bijis. Kad zinātnieki izgudros elektroniskās smadzenes, Ļenkai noteikti vajadzētu būt vienai no pirmajām izmēģinātājām.
Tur jau tā nelaime,ka bāriņtiesas vecenes pēc darba laika beigām nekur nevelkas.aauuu @ 10.01.2024 19:03
Ne tikai policija, bet Bāriņtiesas vecenes, lai beidzot redz, kas tur notiek īstenībā, nevis atvelkoties saskaņotā vizītē, kad abi savākušies.
MačuPikču @ 10.01.2024 18:45Madara nevarot finansiāli parūpēties par berniem, jo 9 klases. ???? Aizmirsa pieminēt, ka ir beigusi grāmatvežus, kas jau ir specialitāte, papildus vēl mācās, papildus ir nealikti ienākumi no reklāmas sadarbībām.