qwe @ 10.01.2024 16:39Njaa apbrinojami, pašiem bērns kā mauglis izpujušiem zobiem, bet piesienas Keitijas zobiem... varbūt ja resnis maksātu alimentus un palīdzētu ar bērnu audzināšanu, varbūt būtu iespējas uzlikt breketes.
Bet domāju madara jau ir konsultējusies ar zobārstu ko un kā darīt ar savas meitas zobiem
Keitijai higiēnu iemācījusi, bet pati staigā kā bomzene. Kaut kas nedzirdēts! 😁Minelūše @ 10.01.2024 16:56Nifiga sebe - Ļenka Keitijai iemācījusi. Ko tieši Ļenka var iemācīt, ja viņai pašai higiēna ir svešvārds? Staigā speķainiem matiem, saķepušām skropstām, netīru mēteli, pat kosmētiku uz nakti nevīžo nomazgāt. Mia arī bieži izskatās kā no miskastes izvilkta. Bet Keitijai gan mācījusi dušā iet un matus ķemmēt, sviests.
Un kivičam pašam pus redele izpuvusi. Lienes satūkušās, spilgti sarkanās smaganas mēs arī esam redzējuši.MeltedCheese @ 10.01.2024 17:07Keitijai higiēnu iemācījusi, bet pati staigā kā bomzene. Kaut kas nedzirdēts! ?
Šeit viena rakstīja, ka viņai paziņas dzīvo varavīksnes namos. Vai tad kaimiņi nevar pateikt dzīvokli kura dzīvo.McSara @ 10.01.2024 17:11Par cik abi plosto, šodien gan bāriņtiesa varētu šos apciemot! Un kompānijai kādu narkologu paķert!
Rumblerx @ 10.01.2024 17:08Es vienkārši nesaprotu, nu kā, Kā, KĀĀĀ, Madara var tik dzelžaini un ārēji mierpilni šito izturēt.. Es jau abiem diviem jeibogu ar slapju lupatu pa ausīm būtu uzšāvusi. Es ļoti ceru, ka Madara izdarīs visu iespējamo, lai meitenes nekad vaira nesatiktu savu toksisko tēvu un veco riebīgo pakaļu. Pretekļi. Un neuztraucies, vecā dirsa! Sniedzāns gan jau arī meitenēm apmaksās breketes kad pienāks laiks un ja vajadzēs. Un gādīgais tēvainis sen jau varēja uzmest piķi Madarai jz palodzes, lai iztaisnotu zobus savām meitām, ja tiešām viņam tas rūpētu!!! Bet nē pakviekt interneta tik var kā tāda tukša, caura, sapuvusi muca! Ibio!
Es domāju ka Madara to visu iztur,jo neseko un nelasa ko šitie bļaustās.Piem.,ja mēs te nediskutētu un nobloķētu viņus visur,mēs arī daudz ko nemaz nezinātu.Un Madara soc tīklos ir reti,tad viņai ir viegli viņus ignorēt.Viņai ir interesanta dzīve.A šie lai turpina,atņems Kivim tēva tiesības,tad varēs ālēties.Un tad būs vieglāk šos apsēdināt.Bet būtu tik forši,ja Lienei piespriestu sabiedriskos darbus.Par sētnieci!😂😂😂Rumblerx @ 10.01.2024 17:08Es vienkārši nesaprotu, nu kā, Kā, KĀĀĀ, Madara var tik dzelžaini un ārēji mierpilni šito izturēt.. Es jau abiem diviem jeibogu ar slapju lupatu pa ausīm būtu uzšāvusi. Es ļoti ceru, ka Madara izdarīs visu iespējamo, lai meitenes nekad vaira nesatiktu savu toksisko tēvu un veco riebīgo pakaļu. Pretekļi. Un neuztraucies, vecā dirsa! Sniedzāns gan jau arī meitenēm apmaksās breketes kad pienāks laiks un ja vajadzēs. Un gādīgais tēvainis sen jau varēja uzmest piķi Madarai jz palodzes, lai iztaisnotu zobus savām meitām, ja tiešām viņam tas rūpētu!!! Bet nē pakviekt interneta tik var kā tāda tukša, caura, sapuvusi muca! Ibio!
yay @ 10.01.2024 17:34zajbis, meitene atbrauks no ceļojuma, aizies uz skolu un tur nodirsīs par nemazgāšanos un netīriem zobiem.
magdalena333 @ 10.01.2024 16:50Vai tik arī Keitija nav tagad šim uzkāpusi uz varžacīm, pateikusi, ka ceļo, ka nav laika ar viņu runāt vai negrib, tāpēc lielais bēbis tagad apkauno bērnu. Viņam jau patīk visus nolikt, kas uzdrīkstas viņam pateikt kaut ko pretīm. Tāpēc jau Madaru zākā gadiem, jo šī šo pasūtījusi, Kima arī ir otrā plāna meita, jo redz uzdrīkstējās pasūtīt tētuki, tagad izskatās Keitijas kārta