Ariete @ 09.01.2024 15:16Madarai toč pieminekli var uzcelt par dzelzs nerviem ? Es jau to ploncku būtu sen aiz matiem pa dubļiem izvilkusi.
Es pievienojos, ka jātaisa uzaicinājums "lievenītim" 🫶🏻 jātaisa baļļuks par godu šiem! 🤦Knabsab @ 09.01.2024 14:05Nezinu vai juridiski pat no mūsu kolektīvā iesnieguma būs kāda jēga. Diemžēl šitie abi pļēguri izvairās no jebkādas atbildības.
Pat nez, varbūt mums lezbēm jāuzrīko lievenis, jāpaaicina slavenais "mākslinieks" ar savu suņuku backvokālisti un jāuztaisa šiem pārsteiguma ballīte ??? jāsafilmē abi no visām pusēm, jāsaliek vismaz nefiltrēti ģīmji soctīklos, jāprāda Tefteļa treknais vēders utt.
Viņiem no sava reālā paskata publiskas atklāšanas būs lielākas bailes, nekā no kārtējā iesnieguma bāriņtiesai
Ariete @ 09.01.2024 15:16Madarai toč pieminekli var uzcelt par dzelzs nerviem ? Es jau to ploncku būtu sen aiz matiem pa dubļiem izvilkusi.
Zebradivi @ 09.01.2024 15:02Draugi , nav labi!
Apbrīnoju Madaru, viņas vēso prātu šādos murgos.
Lauva1994 @ 09.01.2024 15:47Lienei šo nevar piemērot
Krimināllikuma 157. pantā noteiktajai noziedzīgā nodarījuma sastāva pazīmei neslavas celšana: (1) par apzināti nepatiesu, otru personu apkaunojošu izdomājumu tīšu izplatīšanu iespiestā vai citādā veidā pavairotā sacerējumā, kā arī mutvārdos, ja tā izdarīta publiski (neslavas celšana), soda ar probācijas uzraudzību vai ar sabiedrisko darbu vai ar naudas sodu; (2) par neslavas celšanu masu saziņas līdzeklī soda ar probācijas uzraudzību vai ar sabiedrisko darbu.
Rozāforums @ 09.01.2024 14:54
JĀ JĀ ''PALDIES TEV LEŅKUC''
Lauva1994 @ 09.01.2024 15:47Lienei šo nevar piemērot
Krimināllikuma 157. pantā noteiktajai noziedzīgā nodarījuma sastāva pazīmei neslavas celšana: (1) par apzināti nepatiesu, otru personu apkaunojošu izdomājumu tīšu izplatīšanu iespiestā vai citādā veidā pavairotā sacerējumā, kā arī mutvārdos, ja tā izdarīta publiski (neslavas celšana), soda ar probācijas uzraudzību vai ar sabiedrisko darbu vai ar naudas sodu; (2) par neslavas celšanu masu saziņas līdzeklī soda ar probācijas uzraudzību vai ar sabiedrisko darbu.
terabitija @ 09.01.2024 14:06Varbút ir vérts viņai aizrakstīt no sava īstā profila, ar redzamu vārdu un uzvārdu? Un nosūtīt pieklājīgu, argumentētu tekstu (ar pareizām pieturzīmēm) nevis rupjības un lamas? Es tā vienreiz izdarīju, kad nenoturējos, bet šī mani nenobloķēja. Tad tā muļķe varbūt sapratīs, ka reālas sievietes nevis fake profili raksta.
Tuana @ 09.01.2024 16:27
Es esmu uzrakstījusi.
Man vispār reizēm gribētos uzrakstīt arī Madarai, ka viņai ir tiešām liels sieviešu atbalsts, ka ir šāds forums, kur redz to slimiķu preteklibas un nepiever acis. Pieņemu, ka arī viņai uznāk vājuma brīži, kad nolaižas rokas (lai gan publiski viņa visu iznes apbrīnojami), tad būtu labi atcerēties, ka viņa nav viena visā tajā žļurgā.
Tuana @ 09.01.2024 16:27
Es esmu uzrakstījusi.
Man vispār reizēm gribētos uzrakstīt arī Madarai, ka viņai ir tiešām liels sieviešu atbalsts, ka ir šāds forums, kur redz to slimiķu preteklības un nepiever acis. Pieņemu, ka arī viņai uznāk vājuma brīži, kad nolaižas rokas (lai gan publiski viņa visu iznes apbrīnojami), tad būtu labi atcerēties, ka viņa nav viena visā tajā žļurgā.
+ Jo labāk viņai ies, jo vairāk tie psihopāti cepsies un centīsies viņiem bojāt dzīvi, īsti galu tam neredzu. Kivis pats patiesībā ne jau katru dienu sprēgā, “gudri” izmanto prātā vājo Ļenku par ruporu un pamuļķīte sajūtas baigi svarīgā un nozīmīgā, pasaules glābēja jejbogu, #fulltimejob:D