Murgu ieleja. Varbūt vāc pierādījumus par neslavas celšanu, neko jau nepanāks, bet būs jābeidz ārdīties uz visām pusēm. Iespējams, uz tā pamata arī Lienes klātbūtnē meitenes satikt neļaus, kas būtu tikai prātīgi. Kompensācijas jau nesagaidīt, bet kaut kādu likumisku nošķiršanu un liegumu turpināt tādā garā gan. Domāju, ka Madarai īpaši nekas nav sabojāts, zināja jau, ka Lienei būs saasinājums, kad šie kaut kur brauks, bet var redzēt, ka viņiem nav vajadzības sevi pierādīt (pie tam kam? Lienes “faniem”?). Gan jau drusku nepatīkami bija, ka bija Keitijai jāpalūdz pazvanīt Kivim, bet ticu, ka Madara arī teica “Tev nav ilgi jārunā, Tu vari neko daudz neteikt”, ticu, ka spēja tikt galā ar situāciju un turpina baudīt “autobāņus” ēdot kruasānus un veidojot citas atmiņas. Un vai Madara apprecējās vai nē, tā ir tikai viņu darīšana, bet jebkurā gadījumā malači, ka ceļo ar meitenēm. Mani vecāki arī mani ņēma līdzi kāzu ceļojumā, kamēr bioloģiskais tēvs tieši tāpat uzvedās. To daļu pat neatceramies, ar laiku šādi cilvēki kļūst par pagātni, īpaši, kad bērni izaug, kā Lienes meitas. Es domāju, ka Madara to saprot un visu cieņu Jānim, nešaubos, ka viņš ir kārtīgs vīrietis, kuru kaut kāda lose neaizbiedēs 💪
PS- sociopāte par sevi ielikusi nu tik precīzi. Pie tam Madara ne reizi nav sūdzējusies, bet Liene pēdējas cik dienas tik cieš un cieš. Ja būtu filma, es neskatītos, liktos pārāk nereāli stulbs scenārijs!