Ragana @ 03.12.2023 21:57Tiešām nesaprotu, kur tā Liene atrod laiku skatīties Netflix. Ja negatavo kārtīgas pusdienas, neuzkopj regulāri māju, tad laikam var vārtīties pa gultu. Man, piemēram, šīs brīvdienas gandrīz vai nebija.
MeltedCheese @ 03.12.2023 22:57Lielākā daļa cilvēku ir akli. Spriežot pēc vepra fb komentāriem.
Uzreiz nāk prātā- vari dabūt manas biksītes 90901001🤣Arabesq @ 04.12.2023 00:18Kerkiras giveaway posts ?? Tas tik ir šedevrs. Ja zem eglītes stāv smaržas, kas arī ir balva, tad apakšbikses, ko viņa nomet blakus, arī ir balva? ? Viņa piedāvā laimēt savas valkātās biksītes?
Visi fešisisti, sarosaties! ?
Tonya @ 03.12.2023 22:46
Es tieši tāpat ? kamēr gatavoju fonā lieku seriālu vai ziņas, klausos, ar vai bez austiņām.
Un vakaros ar draugu vienmēr noskatamies vakara ziņas un kādu filmu, vai seriālu ko kopā skatāmies.
Nu Lienei jau nav variantu kā sēdēt vienai istaba un skatīties filmas. Meita viņai neinteresē un vīrs gan jau sūc savus aliņus un runā tik par Madaru, meitām, raksta dusmīgus postus, kurus visu vakaru un jālabo, bizī, bizī.
Btw, kaķītis kādu laiku nav rādīts vai esmu palaidusi garām?
Rozāforums @ 03.12.2023 16:41
adventes vainags ir mārketings!!! var izmantot pagājušā gada hihihī
magdalena333 @ 02.12.2023 20:03Ēēē, tas ir Andris? Lienīt, kaunies! Lūdzu, ja reiz sauc sevi par mākslinieci, kas pie tam it kā beigusi Mākslas akadēmiju vai, ko nu tur bija beigusi, labāk šādus mākslas darbus atrādi savam dārgajam vīram, mums pārējiem tas liekas nekas vairāk kā mākslas skolas audzēkņa darbiņš kādā trešajā mācību gadā? Tik neproporcionāli, un vispār grūti saprast, kas tur domāts, kas ir tas pie mutes, laikam domāts mikrofons, bet izskatās tā ierīce ar ko aizdambājušās wc un izlietnes tīra?
Nu tur pat normālam cilvēka nekas fenomenāls nav.Es kā lauķe,runāšu par sevi.Vasarā labi,tad tik pašā vakarā ielienot gultā kādu filmu paskatos.Bet ziemā,kad pārsvarā pa istabu jādzīvojas,tad fonā visu laiku iet filma,vai kādi raidijumi.Bet protams tas nav par Lieni,kura ir tik šausmīgi aizņemta,tāda skriešana tāda iešana.Bet rezultātā,visu dienu vārtās pa gultu .Nu tur pietiek daudz laika filmām.Jo ļenkai visa dzīve un visi labākie notikumi,koncentrējas gultā.Ragana @ 03.12.2023 21:57Tiešām nesaprotu, kur tā Liene atrod laiku skatīties Netflix. Ja negatavo kārtīgas pusdienas, neuzkopj regulāri māju, tad laikam var vārtīties pa gultu. Man, piemēram, šīs brīvdienas gandrīz vai nebija.
un naudiņas arī nav par ko svecītes nopirktpradacandy @ 04.12.2023 07:35
Protams,ka var izmantot pagājušā gada,tikai visas sveces vajag nomanīt uz jaunām,bet Lienītei jau nav laika ?
te nu japiekrit, bet lieliski, ka interneta atminas paliek pateiktie vardi, datumi, viss hronologiska seciba. Teftelis tagad raud tikai par pasa radito bumerangu. Un visi saprot, ka launums ir vini, nevis launie bijusie. Tiesi tik vienkarsi. Variet abi raudat , cik velaties, neviens jus nezelos! Pasi puta, pasi dega :) ja jau nepatik sakamvardi - viens par viniem.Smilla @ 04.12.2023 10:02Orangutānam un Lienkucei ir vai nu zivīm dotā sekunžu simtdaļas atmiņa, vai nu viņi ir pilnīgi idioti. Tik ļoti ir vēmuši ēteros, meitu resnums un cauri legingi ir vistiešākais apvainojums bērniem...Un tagad kauc...ko kauc muļķi? Visu paši sad....ši un tagad vēl turpina apvemt.
Smilla @ 04.12.2023 10:02Orangutānam un Lienkucei ir vai nu zivīm dotā sekunžu simtdaļas atmiņa, vai nu viņi ir pilnīgi idioti. Tik ļoti ir vēmuši ēteros, meitu resnums un cauri legingi ir vistiešākais apvainojums bērniem...Un tagad kauc...ko kauc muļķi? Visu paši sad....ši un tagad vēl turpina apvemt.
Lelle Mele @ 04.12.2023 10:58Kerkira nav sākusi vairāk tusēt ar tetovētāju Sigitu? Nevis ar Ļenu. Noteikt arī besī tā īdēšana. Un ko tad vairāk Sigitai vajag, ja ne pagrozīties "slavenu" sieviešu kompānijā. Ar plikumiem vairs piesaistīt Sigita nevar. ?