Ariete @ 29.11.2023 19:52https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/liene-kivica-atklaj-sava-slaiduma-noslepumu-61778/
Forša bilde ielikta ?
Protams, protams, bet putniņš, kad tiek pie free food , tad rij par visiem četriem. Toreiz pie tetovētājas suši rija kā gadu neēdusi. (reāli stūķēja mutē kā traka).Ariete @ 29.11.2023 19:52https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/liene-kivica-atklaj-sava-slaiduma-noslepumu-61778/
Forša bilde ielikta ?
MeltedCheese @ 29.11.2023 20:25Protams, protams, bet putniņš, kad tiek pie free food , tad rij par visiem četriem. Toreiz pie tetovētājas suši rija kā gadu neēdusi. (reāli stūķēja mutē kā traka).
Graudiņa jau nav nekāda svētā govs viennozīmīgi! 3 sīči un katrs no cita veča. To šovu kur viņa bikstīja veci uz to paternitātes testu. Jo viņa redz netic, ka Edgars ir tēvs🙈 bet kāds tēvs var būt svešām mistiskām meitām? Viņus Kiviču draudzība ir pavilkusi absolūti tikai uz leju! Ar tām atkārtotajām kāzām šovos viņi ir nojūgušies! Vai nevar nosvinēt kāzu gadadienu un nepalikt par apsmieklu.LuckyStrike @ 29.11.2023 10:54Par Kerkiru tepat bija rakstīts, ka savulaik pēc šķiršanās viņa savā ģerevņā arī diezgan naski tusējusi ar precētiem vīriem un kā cilvēks arī nav bijusi nekāda feinā, varbūt tāpēc tās draudzenes neturas. Jādraudzējas ar trako Lieni ?
yay @ 30.11.2023 07:21"Kad Liene Kiviča, es, piesaka Audiokvartals..."
aa skaidrs, viņa bija vakara vadītāja!!! Nu Grigalis vai Reiniks tak arī ar kameru vazājas pa skatuvi priekšnesuma laikā!
Un vēlviena nianse - Jūs ņemat blociņus līdzi uz koncertiem? Varbūt Jūsu vīri ņem? Es pēdejoreiz blociņu ņēmu līdzi 2002. gadā uz Reinik Laura koncertu un man bija 12 :D Bet varbūt es neko nesaprotu
tas lai visiem skaidrs, ka Jekaterina nav atnākusi 🤣yay @ 30.11.2023 07:21"Kad Liene Kiviča, es, piesaka Audiokvartals..."
aa skaidrs, viņa bija vakara vadītāja!!! Nu Grigalis vai Reiniks tak arī ar kameru vazājas pa skatuvi priekšnesuma laikā!
Un vēlviena nianse - Jūs ņemat blociņus līdzi uz koncertiem? Varbūt Jūsu vīri ņem? Es pēdejoreiz blociņu ņēmu līdzi 2002. gadā uz Reinik Laura koncertu un man bija 12 :D Bet varbūt es neko nesaprotu
Nu vispār Graudiņai abas lielās meitas ir no pirmā vīraGardenia @ 30.11.2023 02:02Graudiņa jau nav nekāda svētā govs viennozīmīgi! 3 sīči un katrs no cita veča. To šovu kur viņa bikstīja veci uz to paternitātes testu. Jo viņa redz netic, ka Edgars ir tēvs? bet kāds tēvs var būt svešām mistiskām meitām? Viņus Kiviču draudzība ir pavilkusi absolūti tikai uz leju! Ar tām atkārtotajām kāzām šovos viņi ir nojūgušies! Vai nevar nosvinēt kāzu gadadienu un nepalikt par apsmieklu.