Arabesq @ 28.11.2023 22:14Vot sitiet mani nost, man dažbrīd Kerkira šķiet tīri sakarīga un man vienkārši NEDALEC, kā tieši viņai var būt tāda draudzene kā Liene. Liene taču ir reāli infantila un nespēj neko vairāk par “jaja” “hihi” “nuja” “mh” “tieši tā”. Un tā vietā, lai uzklausītu draudzeni, aiziet vecā plate “a kad mēs bijām Norveeeeeģijaaaaa”.
Liene ir izteikti stulba un tas ir redzams kilometru attālumā. Viss, ko viņa spēj, ir atgremot kaut ko, ko pati sagrābstījusi. Liene ir izteikti sūdīga draudzene, kāpēc tāda ir jāpiecieš?
Naomi* @ 28.11.2023 21:54Tā nu gan nav taisnība- tā serija ir filmēta, kad ārā vēl nav sniega.
Hermiine89 @ 28.11.2023 22:09Tas taču viss iestudēts. Kerkirai arī pašvaki ar draudzenēm, ja uz sirds kratīšanu kameru priekšā bija jāaicina Ļenka, kas vispār ir tukša un neiejūtīga uzklausītāja. Tas viss bija tik neveikls iestudējums, ka kauns skatīties. Mani nebeidza šokēt Ļenkas porainais deguns tuvplānā. Tādu es vēl neesmu redzējusi neviensi sievietei. Tad uz to arī koncentrēju uzmanību.
Hermiine89 @ 28.11.2023 22:09Tas taču viss iestudēts. Kerkirai arī pašvaki ar draudzenēm, ja uz sirds kratīšanu kameru priekšā bija jāaicina Ļenka, kas vispār ir tukša un neiejūtīga uzklausītāja. Tas viss bija tik neveikls iestudējums, ka kauns skatīties. Mani nebeidza šokēt Ļenkas porainais deguns tuvplānā. Tādu es vēl neesmu redzējusi neviensi sievietei. Tad uz to arī koncentrēju uzmanību.
Murka39 @ 28.11.2023 23:49
Klau, bet vai pie mūsdienu kosmetoloģijas sasniegumiem, tiešām neko nevar darīt tādu poru gadījumā? Kāpec Liene to nedara, tas ir skaidrs ( no money, no honey)
kuranavliene @ 28.11.2023 18:58Bet iedomājaties kāda gānīšanas būtu,ja Madara kaut ko tādu atļautos.Kā Liene viņu aplietu samazgām.Tāpat kā sākumā bļāva,ka Madara pa seksa klubiem skraida,bet ka pati skraidīja naktīs ar precētiem jāties un sūkties bāros, jau tāds sīkumiņš vien ir.
EsRedzējuKa @ 29.11.2023 09:20Tā sērija, kur Liene ielien burkas raidījumā, ar matiem un makeup, bija tā viena diena, kad viņai bija 2 filmēšanas un beigās tirgus diena. ?
Toreiz no rīta vēl pucējās un teica, ka gara diena priekšā, pusdienlaikā ēda kaut kādu tur zupu kopā ar Kerkiru. Tajā dienā filmēja to no bullshit experience, kur viņa bija intervētāja, tad skrēja pie Kerkiras un pēcāk uz tirgu zivis nopirkt. To visu atrādīja storijos.
Kerkira gan jau arī samaksāja par ļenkas zupu.EsRedzējuKa @ 29.11.2023 09:20Tā sērija, kur Liene ielien burkas raidījumā, ar matiem un makeup, bija tā viena diena, kad viņai bija 2 filmēšanas un beigās tirgus diena. ?
Toreiz no rīta vēl pucējās un teica, ka gara diena priekšā, pusdienlaikā ēda kaut kādu tur zupu kopā ar Kerkiru. Tajā dienā filmēja to no bullshit experience, kur viņa bija intervētāja, tad skrēja pie Kerkiras un pēcāk uz tirgu zivis nopirkt. To visu atrādīja storijos.
ayame @ 29.11.2023 10:20Nu ir jāsaka premjera vārdiem, "Draugi, nav labi".
Par Kerkiru tepat bija rakstīts, ka savulaik pēc šķiršanās viņa savā ģerevņā arī diezgan naski tusējusi ar precētiem vīriem un kā cilvēks arī nav bijusi nekāda feinā, varbūt tāpēc tās draudzenes neturas. Jādraudzējas ar trako Lieni 🙁yay @ 28.11.2023 22:29
Tāpēc, ka Kerkira ir principā labdarības iestāde. Dzīvnieku glābēja. Viņai ir laba sirds, tikai ļoooti naiva un..diemzel liekas dumja. Un tādas kā kivici, tādas kā kerkiras izmanto un izsūks pēdējo labumu no malkas pagales, ja zinaas, ka tur kaut kas veel palicis.
taa es to redzu. neglorificeeju to Kerkiru, katram mums ir savi +-.. bet es nejuutu no viņas ļaunumu vai augstu apreekinu..kā no lienes.
yay @ 29.11.2023 10:52
Nu vairāki varianti, kas noticis..
A Abi vēljoprojām nav nokāpuši no korķa
B Kivis atkal stradiņos
C Kivis iemeta Lienei ar gučī maku
D dziļa depresija, jo nevar savilkt galus
LuckyStrike @ 29.11.2023 10:54Par Kerkiru tepat bija rakstīts, ka savulaik pēc šķiršanās viņa savā ģerevņā arī diezgan naski tusējusi ar precētiem vīriem un kā cilvēks arī nav bijusi nekāda feinā, varbūt tāpēc tās draudzenes neturas. Jādraudzējas ar trako Lieni ?