Nu tiešām, kurš gan šaubījās, ka Liene atkal būs slima. Man reiz bija kolēģe, kurai tāpat kā Lienei, bieži sanāca tā pavairāk iedzert un tad kavēt darbu, un tad viņa katru reizi izdomāja dažādus stāstus, kas sākās ar : " Tu neticēsi!". Lienei tālāk par slimošanu izdoma nedarbojas. Rakstniece 🙈!SantaBarbara @ 28.11.2023 00:52Tiešām Liene nu tik paredzama…
Ielikusi story,ka gribas offline ??
kiviči un kauns man galīgi neiet kopā, šiem orangutāniem kauns nav bijis nekad ne par koMarfa @ 28.11.2023 08:47varbut beidzot kauns par sevi palika, paskatoties no malas. Es vispar brinos, ka teftelis koncerta vel tik mierigi uztvera to vinas filmesanu no aizmugures vinam virs galvas. To vins nesapes aizmirst.
un tādi alkohola apskurbinati viņi brauca pēc savas meitas pie Kirkiras? Vai arī Kirkira pati atved Miu līdz namdurvim un atdod abiem alkohola reibumā esošajiem orangutāniem?Bjork @ 28.11.2023 09:05Nu, nav saplēsušies vai izkāvušies, nu vismaz līdz svētdienai nebija, abi balodīši, alkohola apskurbināti vēl bija pēckoncerta eiforijā. Kamēr nauda ir un buhlo, tikmēr šiem nežēlīgākā mīla.
ZapeNape @ 28.11.2023 09:14Nu tiešām, kurš gan šaubījās, ka Liene atkal būs slima. Man reiz bija kolēģe, kurai tāpat kā Lienei, bieži sanāca tā pavairāk iedzert un tad kavēt darbu, un tad viņa katru reizi izdomāja dažādus stāstus, kas sākās ar : " Tu neticēsi!". Lienei tālāk par slimošanu izdoma nedarbojas. Rakstniece ?!
qwe @ 28.11.2023 10:13un tādi alkohola apskurbinati viņi brauca pēc savas meitas pie Kirkiras? Vai arī Kirkira pati atved Miu līdz namdurvim un atdod abiem alkohola reibumā esošajiem orangutāniem?
jāēd kā putniņam, bet kad tiek pie siles na haļavu pierīties, tad jāstumj iekšā 3 vīriešu porcijas 🤣Tērvetniece @ 28.11.2023 10:36ļenkuce ar saviem ēšanas padomiem ?
https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/gimene-burka-1/liene_kivica_dalas_slaiduma_padomos_sievietei_jaed_ka_putninam-663805/
qwe @ 28.11.2023 10:51jāēd kā putniņam, bet kad tiek pie siles na haļavu pierīties, tad jāstumj iekšā 3 vīriešu porcijas ?
Tērvetniece @ 28.11.2023 10:36ļenkuce ar saviem ēšanas padomiem ?
https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/gimene-burka-1/liene_kivica_dalas_slaiduma_padomos_sievietei_jaed_ka_putninam-663805/
be.beta @ 28.11.2023 06:38kur tas vispār mūsdienās redzēts, ka mūziķis pēc sava "lielkoncerta" neievieto nevienu normālu postu/story. vienkārši random bildes ar pa virsu uzrakstītu tekstu "paldies visiem"- tas neskaitāsmenedžeres darbu vispār nav vērts komentēt.
nu jā, tur ir pilnīga, totāla degredācija, un viņi viens otru velk tikai dziļākā bedrē.
bail pat iedomāties kāds plosts iet vaļā jau nezkuro dienu pēc kārtas.
aauuu @ 28.11.2023 10:58
Un NEVIENS medijs par viņu notikušo konertu ne vārda. Pilnīgi neviens. Jo nav naudas par ko samaksāt un par velti, lai par šo "mega" koncertu rakstītu, nevienam neinteresē tāds kivič vairs.
Tērvetniece @ 28.11.2023 10:36ļenkuce ar saviem ēšanas padomiem ?
lienite jau dzer kā putniņš, pa pilitei ūdenīti un tikai tad, kad ļoti slāpst 🤣Minelūše @ 28.11.2023 11:28
Dzert arī vajadzētu kā putniņam, Lienīte. Tad varbūt nevajadzētu tik daudz slimot.
hvz, bērns ir ciemiņš tikai. Un viņi paši toč nebija spējīgi aizbraukt pakaļ.qwe @ 28.11.2023 10:13un tādi alkohola apskurbinati viņi brauca pēc savas meitas pie Kirkiras? Vai arī Kirkira pati atved Miu līdz namdurvim un atdod abiem alkohola reibumā esošajiem orangutāniem?
PIRMĀ ADVENTE IR ŠONEDĒĻ😀Bjork @ 28.11.2023 12:34hvz, bērns ir ciemiņš tikai. Un viņi paši toč nebija spējīgi aizbraukt pakaļ.
Es nebrīnītos, ja Mia joprojām pie Kerkiras.
Ļenka dabūjusi adventes vainagu, bet 1. advente jau tik nākamnedēļ, bet šī jau testējusi. ?
Cik esmu redzējusi, adventes vainagus, kurus tirgo kāds, lielākā daļa ar to bērza ripu un briedi. Visas no vienas bāzes ņem vai tā ir šī gada aktuālā tematika?
Nu bez tevis jau neviens to nezinātu,gaišreģe!🙈Kalnos @ 28.11.2023 12:47PIRMĀ ADVENTE IR ŠONEDĒĻ?