LabaDabaDa @ 26.11.2023 16:12Vai tikai man liekas, ka Kerkira dejo labāk par Lieni?
Liene gan vispār nav redzēta dejojam kopš pagājušās tūkstošgades valšiem
Tusnelda @ 26.11.2023 16:11
Nebrīnos, ka Salcēviča tur bija, viņa pamanās pabūt visur. Sabiedrības dāma.
aauuu @ 26.11.2023 15:53
Edgars ir prom ārzemēs patreiz. Fiziski būt nevarēja koncertā nemaz.
LabaDabaDa @ 26.11.2023 16:12Vai tikai man liekas, ka Kerkira dejo labāk par Lieni?
aauuu @ 26.11.2023 16:05Esmu vīlusies Indrā Salcevičā, ka bija šī sievu sitēja, bērnu pametēja, alimentu nemaksātāja koncertā un vēl ar lieni nobildējusies, kura tāda pati savu bērnu pametēja un alimentu nemaksātāja. Tiešām liela vilšanās. Kā var atbalstīt cilvēkus, kuri savus miesīgus bērnus publiski pazemo un sāpina?
Bjork @ 26.11.2023 17:18Tagad pēdējos ļenkas storijos var redzēt, cik knapi apmeklēta zāle un uz balkona neviena nav. Tur tiešām ir bijis ļoti bēdīgi. Tagad "saspringuma" periods aiz muguras un sevi var atlaist ar pamatīgu plostošanu, jo Mia ir pie Graudiņiem. Viņi taču to ir pelnījuši.
Arabesq @ 26.11.2023 15:47
A tur ar tiem Graudiņiem kaut kas stipri jocīgs bija. Jo šovā Edgars savu aizbraukšanu, atvadīšanos no Kerkiras komentēja… no savām mājām! Viņš bija mājās un stāstīja, kā atvadījušies. Es jau tad sapratu, ka nemaz nekur nav aizbraucis.
Līdz ar to man šķiet, ka tur kkas nogājis greizi un nekur viņš nav aizdevies ?
EsRedzējuKa @ 26.11.2023 16:36
Helga Andersson @ 26.11.2023 17:44Es par šo tā rēcu ??? papagailis, protams, izskatās krimināli, bet tāpat netiek līdzi tam jauneklim pa kreisi ???? kas par uzacīm un bārdas izstrādājumu ???? Tas nav tas Saldābols?
https://failiem.lv/u/cbbdzscpb5
Helga Andersson @ 26.11.2023 17:44Es par šo tā rēcu ??? papagailis, protams, izskatās krimināli, bet tāpat netiek līdzi tam jauneklim pa kreisi ???? kas par uzacīm un bārdas izstrādājumu ???? Tas nav tas Saldābols?
https://failiem.lv/u/cbbdzscpb5
un Salceviča laikam aizmirsa, ka draudzīgā Lienīte uz viņu īstenībā no augšas skatās, jo kas gan ir dziļie lauki Jēkabpils salīdzinot ar augstdzimušu rīdzinieci 😏aauuu @ 26.11.2023 16:05Esmu vīlusies Indrā Salcevičā, ka bija šī sievu sitēja, bērnu pametēja, alimentu nemaksātāja koncertā un vēl ar lieni nobildējusies, kura tāda pati savu bērnu pametēja un alimentu nemaksātāja. Tiešām liela vilšanās. Kā var atbalstīt cilvēkus, kuri savus miesīgus bērnus publiski pazemo un sāpina?
agha, kādreiz šļuškai noteikti zvs patika tīri labi, ka varēja slaistīties pie radiem ciemos, bet nu būtu jāorganizē pašai un pēkšņi vairs svētki nepatīk 🤣kapibara @ 26.11.2023 18:34Zinu, kāpēc Lienei nepatīk Zsvētki.
Jo neprot ēdienus taisīt, galdu saklāt.
Un nav nauda dāvanām.
?