man patīk šis giņas autfitsEsRedzējuKa @ 22.11.2023 19:59Kamēr ļenka dzenā kodes no savām 2000.gada Ārena pirktajām kleitām, lai atrastu to labāko, kura piestāvēs grandiozajam koncertam.
Tikmēr Madarai parastā iepirkšanās lielveikalā ir skaisti sakomplektēts tērps. Arī Jānis solīdā kreklā, nevis vienīgajā melnajā ķitelī.
nu tak rokstārs megastārs 🤣 tiem ir modna šitāPikachio @ 22.11.2023 19:55Andrītim Bez tabu ar laineri actiņas iekrāsotās????
Gardenia @ 22.11.2023 20:26īsti ne pa tēmu, bet Graudiņas bimbiens nav saistīts ar to, ka izmetīs no šova ārā jo nebūs vairs ko īsti rādīt ja Graudiņš strādāt aizbrauc? Nu ko viņa spēs pasniegt, manuprāt neko. Iepriekš tā pat jau nebija ko tad vajadzēja izdomāt visādas adopcijas un mistiskās grūtniecības. Ko Tagad?
reina @ 22.11.2023 21:32Muahaha, izskatās, ka kivkas 3 strinšķieni izsita korķus akustiskajai un basenei ??
"Nekas te nenotiek tāpat vien", fetmen.
Mīļā Lienīt, es uzrakstīšu cieņpilni un neaizskaroši. Tās 2 izvilktās kleitas tā patiesi arī izskatās - kā izvilktas no neaktuālā un nemodernā skapja stūra.
Nu Graudiņa ir patupa, pat ļoti. Vai pareizi sapratu, ka viņi nedzīvoja no regulāriem patstāvīgiem ienākumiem, bet kādas vienreizēji ienākošas naudas līdzekļiem? Vismaz man tas viss tā nolasījās? nu riktīga princese uz zirņa. Nedomāju, ka ir tik tupa, bet izrādās vēl glupāka.Knita @ 22.11.2023 22:50
Man liekas, ka tur gan pārdotās mājas nauda beigusies, gan Graudiņam piebesīja ka par viņu ņirgājas visu laiku. Reti stulba vecene.
Phenelopsis @ 22.11.2023 23:15
Nekas nepatīkot viņai. Viņa nevar atļauties to,kas patīk. Vai arī mīļotais vīrs neuzskata , ka ir jēga sievas kleitai naudu tērēt.
Hermiine89 @ 23.11.2023 00:05Es ar noskatījos Bez Tabu sižetu. Mans konsensus ir tāds, ka Teftelim sāp, ka ar viņu sistemātiski nevēlas kontaktēties cilvēki. Un te nav vainīgs ne internets, ne whatsaps. Andruha- vainīgs esi vien pats- skopais narciss, kurš ņem un izmanto visus, bet nedod neko pretī. Ir insaid info, kam un kāpēc zvanies un sūti ziņas. Un kādā kondīcijā visbiežāk. Par Ļenkuci, kas pūš Kivja stabulē vienmēr un visur - bez filtriem ar botoxu un filleriem sačinīta seja atšķirās no filtrētās bārbijas IG storijos, bet Kivim labu labā un piestāv perfekti?