OlgaTi @ 22.11.2023 15:25Manas ausis! ? Viņš taču kliedz, nevis dzied.
yay @ 22.11.2023 17:38
20 gadu laikā nevar iemācīties vienai sūda dziesmai pa notīm trāpīt
lāci ar riteni var iemācīt braukt
Knabsab @ 22.11.2023 17:45O! Zēsvārs meklē BRĪVPRĀTĪGO fotogrāfu!!! Pag, A presei atsevišķa josla pirmajā rindā pie skatuves vaitad nebūs paredzēta?
Es nevaru, nu tāds humpalu pasākums ???
Un cik Ļenkai pilns rublis iet kaut ko špricēt sejà dienu pirms "lielā koncerta"? Viņa tak labi zina, ka būs uzpampusi! Turklāt "liiiiielajā koncertā" plūdīs mežezera straumes, to taču nevar pēc injekcijām... bet nu ko es te mēģinu veselo saprātu piesaukt ?
*MUGURU PAPAIJĀ 🤣qwe @ 22.11.2023 15:31manliekas tas tika speciāli izdarīts, lai par resno orangutānu ierēktu ?
Vakarā gan jau skries pie memmes sūdzēties,lai galviņu paglauda, uzmundrina
Knabsab @ 22.11.2023 17:45O! Zēsvārs meklē BRĪVPRĀTĪGO fotogrāfu!!! Pag, A presei atsevišķa josla pirmajā rindā pie skatuves vaitad nebūs paredzēta?
Es nevaru, nu tāds humpalu pasākums ???
Un cik Ļenkai pilns rublis iet kaut ko špricēt sejà dienu pirms "lielā koncerta"? Viņa tak labi zina, ka būs uzpampusi! Turklāt "liiiiielajā koncertā" plūdīs mežezera straumes, to taču nevar pēc injekcijām... bet nu ko es te mēģinu veselo saprātu piesaukt ?
Ariete @ 22.11.2023 19:06Laikam jau švaki ar to biļešu pārdošanu ka pēdējā brīdī visi "draugi" reklamē.
Būs kā kamene tajā kleitā 🐝 Bet nu jā, piestāvēs, jo lūpas ganjau arī būs kā bišu sakostas🤣🥂🐝Pikachio @ 22.11.2023 17:54Koncerta kleita jau karājas pie lampas???
Nu kāpēc pue lampas jākarina drēbes?!?♀️
Es padomāju, ka iespējams dzeguze pārmet savam belovedam, ka viņš nav pārpublicējis viņas stoeijus. 😅 Un šis tā caur puķītēm pasmejas par viņu. 😅 Man bija zināma meitene, kas par tādām lietām dusmojās uz savu veci.EsRedzējuKa @ 22.11.2023 07:54Cik sekla ir kiviču mīlestība..
Andris - zini kā var pateikt, ka tu otru mīli?
Liene - Nu nu
Andris - ka tu neaizmirsti viņu ietagot,ja.
Liene - hihihi nu paldies tev, ko es varu pateikt.
Belovedam zb, ka kivičiene tago viņu katrā savā sūda storijā vai postā?
Ariete @ 22.11.2023 19:06Laikam jau švaki ar to biļešu pārdošanu ka pēdējā brīdī visi "draugi" reklamē.
kapriza__ @ 22.11.2023 19:15Es padomāju, ka iespējams dzeguze pārmet savam belovedam, ka viņš nav pārpublicējis viņas stoeijus. ? Un šis tā caur puķītēm pasmejas par viņu. ? Man bija zināma meitene, kas par tādām lietām dusmojās uz savu veci.