McSara @ 13.11.2023 15:01
Kaut kādu laiku atpakaļ parazīti mēģināja celt ļoti personiskas lietas par Ārenu, ja nemaldos pat par Ārena pašnāvības mēģinājumu (precīzi neatceros, tik tas, ka bija smaga tēma) un to ķidāt! Tas man likās izcili nesmuki, gan no Lienes puses, par to, ka vispār kādam par to stastijusi, vēl jo vairāk kirpičam, kuram mute nestāv ciet, gan vispār par to runāt publiski. Nemaz nerunājot, ka kirpičs mēģināja visur izkladzināt! Pretīgāki cilvēki par šiem tiešām nav redzeti! Pat pieļauju iespēju, ka arī par šo plekste dabūja bietē, jo vairs īsti nav pieminējuši!
Un tad baznīcu nesošā plekste vēl spēj šļupstēt par mentālo veselību, ja citu cilvēku spēj iegremdēt vēl dziļākā purvā. Pretīgi!
Ak jā,galējībās krist un fantazēt,te tikai dažām ļauts? Es nevienu neapsaukāju,neizmēdu,neapvainoju.Kur ir galējība?Precīzi norādi,lūdzu!TikiTaki @ 13.11.2023 15:12
Nekrīti, lūdzu, galējībās.
kuranavliene @ 13.11.2023 15:19Ak jā,galējībās krist un fantazēt,te tikai dažām ļauts? Es nevienu neapsaukāju,neizmēdu,neapvainoju.Kur ir galējība?Precīzi norādi,lūdzu!
kuranavliene @ 13.11.2023 15:19Ak jā,galējībās krist un fantazēt,te tikai dažām ļauts? Es nevienu neapsaukāju,neizmēdu,neapvainoju.Kur ir galējība?Precīzi norādi,lūdzu!
Nejĕdz atbildēt?Nelien tad pie otra.Vai Kuranavliene tev uzbrauca? Viņa uzrakstija SAVU viedokli par situāciju pie citas komentāra.Satrakojies tu,jo nevari atbildēt uz jautājumu.Bet galējībās brauc tu,jo tu izdomāji ka kādam raustās seja,un otrs nograuž sev roku.TikiTaki @ 13.11.2023 15:21
Nu gan satrakojies. Man nav te, ko piebilst.
Skaistsceļš @ 13.11.2023 15:29Nejĕdz atbildēt?Nelien tad pie otra.Vai Kuranavliene tev uzbrauca? Viņa uzrakstija SAVU viedokli par situāciju pie citas komentāra.Satrakojies tu,jo nevari atbildēt uz jautājumu.Bet galējībās brauc tu,jo tu izdomāji ka kādam raustās seja,un otrs nograuž sev roku.
Skaistsceļš @ 13.11.2023 15:29Nejĕdz atbildēt?Nelien tad pie otra.Vai Kuranavliene tev uzbrauca? Viņa uzrakstija SAVU viedokli par situāciju pie citas komentāra.Satrakojies tu,jo nevari atbildēt uz jautājumu.Bet galējībās brauc tu,jo tu izdomāji ka kādam raustās seja,un otrs nograuž sev roku.
Labi nestrīdēsimies!Tikai piebildīšu,ka tas bija domāts tā,ka ir kas domā ka meitenes nav spējīgas pašas pieņemt lēmumus.Un viss,šis kašķis slēgts!😊TikiTaki @ 13.11.2023 15:25
Ar galējību es domāju to, ja kāds nepiekrīt, tā uzreiz noteikti domā, kā Kiviči.
Tā starp citu, jau labu laiku, kopš te esmu, esmu ievērojusi, ka Tev tie komentāri tādi diezgan agresīvi, ja kādam ir cits viedoklis.
Chill! Jauniešiem ir tāds teiciens - "don't stress - kačā press!".
Nedosim iemeslu Lienei berzēt rokas par to, ka te savā starpā kašķi iet vaļā.
nav obligāti atņemtas. Uzvārdu var nomainīt arī citos gadījumos. Bet, kas to lai zin, kā ir patiesībā.Ariete @ 13.11.2023 16:25Abām meitenēm ir uzvārds Raabe? Ja rāda šovā, sanāk, ka pivičam atņemtas tēva tiesības?
Ambulance @ 13.11.2023 17:16WTF , pivičs ar visu ģitāru šovakar TV24 ,, Uz līnijas ,, 18:30 - vai valstī vis kārtībā !!
Kādā sakarā , jo tas vairāk vai mazāk , ir raidījums par iekšpolitiku valstī !!
Šeit ,TV24 TIEŠRAIDES nr. (371) 20 019 275 !!
Var zvanīt tiešraides laikā un jau tagad rakstiski sūtīt jautājumus uz WATSAPP !!
Uz priekšu ,,rozā lezbes,,?
Rozāforums @ 13.11.2023 17:44
wtf, tad viņam par politiku uzdos jautājumus?
gan jau 15x iesprauksies ar sava koncerta reklamēšanu.Rozāforums @ 13.11.2023 17:44
wtf, tad viņam par politiku uzdos jautājumus?
Ariete @ 13.11.2023 17:52Kur to raidījumu varēs redzēt? Nav man tv vai Go3.