Arabesq @ 12.11.2023 21:28
Es pilnīgi piekrītu. Pirmais, ko es gribu pateikt - visu cieņu Madarai, viņa visiem sūdiem, ko izventilējis Taukmens un viņa madāma, izgājusi augsti paceltu galvu. Kopumā es Madaru atbalstu (Jānis gan man ik pa laikam šķiet liels WTF, bet respekts, protams, par meiteņu pieņemšanu un pastāvēšanu par Madaru).
Bet man arī tā Slavenības bez filtra sērija nešķita ok. Es piekrītu, ka bērni ir jādisciplinē, bet šajā gadījumā jau var redzēt, ka māsu vidū ir sāncensība, tāpēc to VĒL VAIRĀK uzsvērt, veidojot kaut kādu punktu sistēmu ir vienkārši absurdi. Bērnam ir jācenšas un jāmācās, jā, bet te velk uz to “kāpēc tev ir 8, ja māsai ir 9?” Šāda salīdzināšana un, jā, arī sarīdīšana ir nepareiza. Vēl jo absurdāk likās komentāri no Jāņa - “Keitijai sejā parādījās ļaunais smaids kā filmās”. Divi pieauguši cilvēki rīda savā starpā bērnus un viens no tiem skatās no malas kā uz “šovu”. Tas nav pareizi.
maijrozīte @ 13.11.2023 00:07Es brīnos. Kapēc, kad Ļenka ved Miu uz dārziņu, nepaliek tur kopā ar viņu ? Tur intelektuālas attīstības līmenis ir vienāds. Priekš Andra tā būtu liela laime, nebūtu visu laiku blakus sargsuns, ka arī uz ēdienu var labi ietaupīt, ka arī uz citām lietām. Vienkārši ideāls variants. Savas intereses un hobiju nav(ja nu protams neņem vēra 1.jogas nodarbību, kura tika uzreiz pamesta).Tur vismaz ar bērniem varēs palipināt plastilīnu, izglītoties, ka arī paskriet pa lauku. Nevis vārtīties piebezdēta gultā līdz 12:00, un pusi dienās filtrēt savu darbīgo Džolijas profilu.
vivii @ 12.11.2023 23:36
Kā arī tas tiek rādīts tv un ko redz visi, to redz arī Kivis un te nu viņam atkal būs par ko papļerkstēt, ka visa Latvija redzēja to kā Madara ar meitām runā, kādas viņai attiecības, kāda atmosfēra ģimenē utt.
Kivis tikai gaida momentu un iemeslu, kad atkal varēs pie kaut kā piekasīties…
Neko Madara nenošāva.Tā ir viņas dzīve.Un ne jau viņa vienā brīdī izlēma,rādīšu bērnus.Viņa vienreiz intervijā teica,ka neko nedara pret meitu vēlmēm,viss tiekot izrunāts.Iespējams meitenes pašas arī gribēja.Un sižetā neko sliktu neredzēju,un bērni kā bērni.Ko tad tām meitenēm bija jāņirdz,jāskrien,jālec?Tad atkal visi teiks,ka neaudzināti bērni, uzvedas kā mežoņi!TikiTaki @ 13.11.2023 07:12Sakat, ko gribat, bet bērnu sadzīviskās lietas nevajag rādīt TV šovā. Bērniem realitātes šovos vispār nevajag piedalīties. Pieaugušie, ja grib, lai piedalās. Bērns tomēr nav spējīgs veikt informētu lēmumu - saprast, kas un kā tiks darīts, kā tas atstās ietekmi un reālo dzīvi.
Tā tomēr ir tāda emocionālā atkailināšanās.
Cilvēkiem jau pēc noklusējuma ir kauns, ka viņiem publiski aizrāda vai publiski māca.
Iedomājaties, kā jūtas bērns, kad tas tiek darīts kameru priekšā.
Tām, kas bļaus - esmu par šo tēmu ļoti daudz interesējusies un lasījusi. Par šo visi speciālisti ir vienis prāt.
Ar šito Madara nošāva pilnīgi garām.
kuranavliene @ 13.11.2023 08:18Neko Madara nenošāva.Tā ir viņas dzīve.Un ne jau viņa vienā brīdī izlēma,rādīšu bērnus.Viņa vienreiz intervijā teica,ka neko nedara pret meitu vēlmēm,viss tiekot izrunāts.Iespējams meitenes pašas arī gribēja.Un sižetā neko sliktu neredzēju,un bērni kā bērni.Ko tad tām meitenēm bija jāņirdz,jāskrien,jālec?Tad atkal visi teiks,ka neaudzināti bērni, uzvedas kā mežoņi!
TikiTaki @ 13.11.2023 07:12Sakat, ko gribat, bet bērnu sadzīviskās lietas nevajag rādīt TV šovā. Bērniem realitātes šovos vispār nevajag piedalīties. Pieaugušie, ja grib, lai piedalās. Bērns tomēr nav spējīgs veikt informētu lēmumu - saprast, kas un kā tiks darīts, kā tas atstās ietekmi un reālo dzīvi.
Cilvēkiem jau pēc noklusējuma ir kauns, ka viņiem publiski aizrāda vai publiski māca.
Tām, kas bļaus - esmu par šo tēmu ļoti daudz interesējusies un lasījusi. Par šo visi speciālisti ir vienis prāt.
TikiTaki @ 13.11.2023 07:12Sakat, ko gribat, bet bērnu sadzīviskās lietas nevajag rādīt TV šovā. Bērniem realitātes šovos vispār nevajag piedalīties. Pieaugušie, ja grib, lai piedalās. Bērns tomēr nav spējīgs veikt informētu lēmumu - saprast, kas un kā tiks darīts, kā tas atstās ietekmi un reālo dzīvi.
Mathilde @ 13.11.2023 10:17un es nesaprotu, kāpēc vispār ir jālien šovos?! Reklāmu var uztaisīt citādu, pārējais ir exbicionisms, lai cik tā Madara normāla būtu. Ja negribi sū, nelien TV
jenna @ 13.11.2023 10:21
Domāju, ka lielākā motivācija ir papildus ienākumi..
jenna @ 13.11.2023 10:21
Domāju, ka lielākā motivācija ir papildus ienākumi..
McSara @ 13.11.2023 10:59
Nav jau tā, ka kirpics skrietu pakaļ ar naudu!
Ja jau Kristoferam bija žēl priekš jakas.
Un kad plekste ar savu belovedu skandina, tad tur Keitijai zābaki cauri, tad legingi cauri, tas nekas, ka pie papuča un arī 'mīļais' (lasīt kā sarkasmu) tētis varētu nopirkt jaunas drēbes, zābakus! Bet kur nu labāk paventilēt cik Madara ļauna, slikta māte utt
Visvairāk šeit fascinē plekste, kura mūžīgi visiem kā korķis pa vidu!