ZapeNape @ 11.11.2023 16:26Ļenkas trakuma lēkmes, esot patiesības dienas, kas viņai uznākot. Patiesības nesēji, alkoholiķi!
Ambulance @ 11.11.2023 16:06
Heh , uz ko cerējāt ...
Inga ēd no Sorosa rokas , patiesības slāpēšanas kantoris ,,re : bļ@tkas,,
Nekrāmēsies tak ar ar pivičiem
kuranavliene @ 11.11.2023 18:43Es arī nesaprotu,kam tieši nav resursu? Neaicināt Kivičus televīzijā?
ZapeNape @ 11.11.2023 16:26Ļenkas trakuma lēkmes, esot patiesības dienas, kas viņai uznākot. Patiesības nesēji, alkoholiķi!
SantaC @ 11.11.2023 19:58
Neviens to sūdu (Kivičus) negrib kustināt. Pat ex- Sauliete vienā live tā izteicās par viņiem.
Minelūše @ 11.11.2023 20:24
Viņus vispār nevajag kustināt nekad. Nav neviena iemesla aicināt Kivičus uz TV raidījumiem vai žurnālu intervijām, kad viņu vietā var mierīgi atrast daudz sakarīgākus viesus. Savos soc. tīklos lai plosās kā grib, bet valsts mērogā viņiem nav ko zīmēties. Nevajag to kviecēju un dzeguzi popularizēt, dodot viņiem screen time. Kāds labums no tādas viešņas, kā teiktais raidījuma vadītājam jāpārprasa, lai saprastu, ko šī īsti grib pateikt?
Terra Incognita @ 11.11.2023 20:14Kaut kādu Imantas dzērāju-skandalētāju privātā dzīve nav pētnieciskās žurnālistikas lauciņš. Tāpēc arī neviens viņus "neatmasko", ka pētnieciskie žurnālisti tādām tēmām laiku un pūles netērēs, bet dzeltenie žurnālisti nav nekādi pētnieki.
Rozāforums @ 11.11.2023 20:35
tas gan. ar pakulgalvu varētu parunāties Džilis. drošvien būtu vēl labāk,kā pie Timrota toreiz.
ar Keitiju, lai uzstātos, kad jau viņam bija tāda ideja, it kā nelikās, ka traucēja, ka ir oldskūlistsEsRedzējuKa @ 11.11.2023 20:22Tētis par dēla situāciju un garīgo veselību ir vispār lietas kursā?
Kāpēc lai viņš interesētos? Tur ir problēmas, kas jārisina. Bet šis pārītis nav no tiem, kas uzņemsies arbildību risināt problēmas, rūpēties un nesavtīgi gādāt par savām atvasēm. Šis pārītis radīts tikai paštīksmei un kopīgai pļēgurošanai.EsRedzējuKa @ 11.11.2023 20:22Tētis par dēla situāciju un garīgo veselību ir vispār lietas kursā?
Minelūše @ 11.11.2023 22:28Gan jau faktu, kas noticis ar dēlu, zina. Bet Kivis nav tētis, kurš savam bērnam smagā brīdī ir blakus un palīdz tikt pāri dzīves tumšajiem brīžiem. Tās tomēr ir grūtības un grūtību pārvarēšana nav mūsu tauku pikas stiprā puse. Kivis ir tikai cukurvates, batutu un fāstfūda tētis.
Knabsab @ 11.11.2023 19:45Bļ&@! Ļenka ir vēl tupāka par zābaku ? nosherojusi kkādu stulbumu, ka 12.nov esot kaut kāda īpaša diena! A šodiena? Kaut sveci logā esi ielikusi, jo nu neticu, ka jebkā ir spējīga godināt šo piemiņas dienu, kur nu vēl stāstīt par patriotismu.
Man aizdomīgi liekas Mias krāsojumi. Jau ar guašām pamanīju, ka viņa ķēpà tikai tumšu. Ok, viens variants, ka bērns vispār nav mācīts (pat ne mācīts, vienkārši nav ļauts ķēpāties un darboties), bet man kkā šķiet ka tajā vecumā bērniem ir sava mîļākā kràsa un viņi to vien tik zieķè. Taču Miai dzīve drūma, tad arī krāsu izvēle atbilstoša... tā man tas izskatās. Un Kuce tur var sirsniņas vilkt pa virsu, bet bērns tāpat parāda savas sajūtas.