Es par to pašu. Caur IG norāda Kivim, ko par viņu domā. Hi,hi! Sieva, kas nekad nezāģē un nesūdzas.yay @ 07.11.2023 19:25Ļenka ielikusi story, par rešņiem mūsdienās :D
Pašai valis blakus :D Nebrīnos, ka regulāri atrauj ar ķebli pa pauri :D nu kā tādu var nesist :D
yay @ 07.11.2023 19:25Ļenka ielikusi story, par rešņiem mūsdienās :D
Pašai valis blakus :D Nebrīnos, ka regulāri atrauj ar ķebli pa pauri :D nu kā tādu var nesist :D
Minelūše @ 07.11.2023 18:04Ehh, Lienīte, kā gribētos tajā karaliskajā ģimenē ieperināties, vai ne? Noteikti pat veco Čārlzu labprāt apprecētu. Laikam nezina, ka karaliskajā ģimenē ir vesels saraksts ar noteikumiem, kas viņiem jāievēro to a tee.
HiacinteBurkaa @ 07.11.2023 19:49Man šķiet, vienīgais, ko viņa dzīvē prot darīt, ir sūkāt.
maijrozīte @ 07.11.2023 20:38Nu, viņa ir reāli, ka kaut kāda ērce pakaļa. Visur kur viņa atrodas vai ir piesūkusies tur sākas nelaimes. Pie savām meitām, pie Ārena, pie Madaras, pie savām draudzenēm, ka arī pie Andra. Visiem dzīve sākas nelaimes vai grūtības. Ne velti ir pat teiciens: Ir tādas sievietes, kur vīri no leitnantiem kļūst par ģenerālmajoriem, bet ir tādas kur zaudē pilnīgi visu. Ka saprotat mūsu Ļenka ir otrais variants. ????? Nu, totāla nejēga, kas citiem vēl kaitē.
galvenais, lai visi redz 🤣vivii @ 07.11.2023 20:10
Un nostāties sunīšpozā ???
KrūzīteDūzīte @ 07.11.2023 21:22Nopietni? Jus izsmejat Lienes zupu? Es saprotu, ka Liene varbut nav pati attapigaka sieviete saja visa saga, bet kautkadam robezam jabut!
Vairakas lapas par to cik pretiga ir vinas zupa?
Zupa ir tas ediens, kur saliec visu, izvari un ir zupa! Principa zupa liek visu kas pasam garso- kads sakars vispar kautko parmest? Ja vinai garso- ta ir vinas zupa!
Kur Jums- vispasaules visgudritem- vispar ir kautkadas robezhas? Fuj
KrūzīteDūzīte @ 07.11.2023 21:22Nopietni? Jus izsmejat Lienes zupu? Es saprotu, ka Liene varbut nav pati attapigaka sieviete saja visa saga, bet kautkadam robezam jabut!
Zupa ir tas ediens, kur saliec visu, izvari un ir zupa! Principa zupa liek visu kas pasam garso- kads sakars vispar kautko parmest? Ja vinai garso- ta ir vinas zupa!