EllaNoElles @ 07.11.2023 15:52
Es izvelku, saspiežu caur sietu un atpakaļ zupā ? un neviens ij nemana, ka Sīpols tur ir?
ayame @ 07.11.2023 15:48Mans Dievs, un tai sievietei ir 40+ un 4 bērni? Tas bija labākais, ka garšvielai klāt maziņi makaroniņi? Zupas foto atgādinā cūkēdienu, tikai kartupeļu mizas trūkst. Apbrīnoju vīriešus, kas prec tādas stulbenes. Laikam neko labāku nav pelnījuši.
vivii @ 07.11.2023 16:33
Es jau vairs ne par ko nebrīnos, ne par Lienes cūkēdieniem, ne par manas vīrenes receptēm :D
Manai vīrenei arī topā ir vegeta, lieto visu mūžu ???
Un uzskata, ka pareizi vārīt frikadeļu zupu ir tā, ka frikadeles iemet katlā pēdējās, kad zupa jau gandrīz gatava, pavāra 10min un izslēdz uguni, atstāj uz plīts, lai ievelkas. Zupa, protams, nav ēdama, jo frikadeles ir pusjēlas un zupa garšo pretīgi, izskatās arī drausmīgi.
Pikachio @ 07.11.2023 16:58
Nu vispār frikadeles vienmēr liek, kad pārējās sastāvdaļas ir brīdi pavārījušās kādu brīdi?
Maltā gaļa izvāra ļoti ātri.
Tā dara gan parastie mirstīgie, gan pavāri.
magdalena333 @ 07.11.2023 17:01Marinētas bietes, marinēti gurķi, marināde, sērkociņi un, protams, pati galvenā sastāvdaļa vegeta? Man ir jautājums, vai var būt vēl stulbāka recepte pasaulē? Un šī vēl lepojas?♀️ Kā šie vēl nav kaut kādu kuņģa čūlu norāvuši, un priekš artrīta slimnieces vegeta+plus etiķis iet uz urraā, laikam tā ir tā slepenā recepte kā izārstēt artrītu?
10 minūtes ir pilnīgi pietiekami, ja vien frikadeles nav kotlešu izmērā 🤷🏻♀️vivii @ 07.11.2023 16:33
Es jau vairs ne par ko nebrīnos, ne par Lienes cūkēdieniem, ne par manas vīrenes receptēm :D
Manai vīrenei arī topā ir vegeta, lieto visu mūžu ???
Un uzskata, ka pareizi vārīt frikadeļu zupu ir tā, ka frikadeles iemet katlā pēdējās, kad zupa jau gandrīz gatava, pavāra 10min un izslēdz uguni, atstāj uz plīts, lai ievelkas. Zupa, protams, nav ēdama, jo frikadeles ir pusjēlas un zupa garšo pretīgi, izskatās arī drausmīgi.
varbut vina zinot attiesmi ta nedaudz iesmej par tevi iebarojot pusjelas?vivii @ 07.11.2023 17:00
Bet ja frikadeles ir jēlas vai pusjēlas, tad jau tomēr kaut kas nav ok, ne tā? ?
Nekur citur neesmu ēdusi tādu pusjēlo frikadeļu zupu, tikai pie trakās vīrenes.
Marfa @ 07.11.2023 17:43varbut vina zinot attiesmi ta nedaudz iesmej par tevi iebarojot pusjelas?
nu ja, gadas 🤣 bet pec Lenkas zupinam, nakamaja diena virs toch bus majas.vivii @ 07.11.2023 17:50
Nu tad viņa iesmej arī par savu mazbērnu, dēlu un vīru ???un ne vienu reizi vien.
Kā mans vīrs teica, viņa tā gatavo visu mūžu un ne tikai zupas.
McSara @ 07.11.2023 16:30
Ooo šitas man arī būs jāpamēģina! Es vienmēr izķeksēju un metu laukā, lai gan ticu, ka visa garša jau ir zupā!