Apple of my eye @ 29.10.2023 23:31
Es klausījos ar muti vaļā, kā viņš stāstīja, ka skaņotājs ir mazsvarīgs, ka bezmaz citiem mūziķiem nē, bet Z-Scariem tāpat viss baigi labi skanot :D Šausmīgi amatieriski un tupi tas izklausījās
LilyLady @ 29.10.2023 23:16
Kiviča attieksme pret potenciālajiem apmeklētājiem ir tik augstprātīga - viņš vispār neiepringst uz koncerta kvalitāti, nekādu grupas mēģinājumu, un nafig to skaņotāju, ja var ietaupīt sēcot uz ķebļa. Galvenais, lohi, davai, pērciet biļetes, būs jaudīgi. Smirdīgs purkšķis tas būs, nevis jaudīgi.
Enazenaz @ 29.10.2023 08:35
Cik resnas un neveiksmīgas mēs esam? Tik pat cik Kivičs?
Hmmm1 @ 29.10.2023 12:23Tu zināji pati esi viena liela Niecība!
Ļoti ceru, ka tev nav neviena mājās dzīvnieka!
Noteikti esi pusmūžā un tu nevienam neesi vajadzīga!
Miuce @ 29.10.2023 13:37
Kimbarienes leksika sāka līst ārā? ??? Tā ir, ka dzīvē nav ar ko runāt, jātaisa n-tie profili un jātēlo n-tie personāži.
ne tikai pa radio, bet arī TV.Knabsab @ 30.10.2023 09:34Astronaut koncertam reklāma pa radio SWH rock. A kur slavenākās rokgrupas zsvars reklāma? Ņaudiņas ņau? ???
Nevajadzēja pirkt pa 6000 eur somiņas un pa cik tur saulenes!😂😂😂😂😂Knabsab @ 30.10.2023 09:34Astronaut koncertam reklāma pa radio SWH rock. A kur slavenākās rokgrupas zsvars reklāma? Ņaudiņas ņau? ???
Nu var redzēt, ka nevienam neesi vajadzīga, jo sēdi 4os no rīta forumā!Neza000 @ 30.10.2023 03:59
Haha? foruma lezbeem točna nevajag ne kaķus ne suņus, jo nav laika tiem ko veltīt. Svarīgāk ir pasēdēt foruma.
Ja, neesmu nevienam vajadzīga, tāpēc nāku lezbju draudzīgajā pulkā, lai man būtu ar ko parunāties. ?Ceru uz jums, jus esat mana pedejā iespēja socializēties.
Mani tas nesatrauc it nemaz, pirmkārt un otrkārt ar šīm frāzēm tu neko nepanāksi
Mathilde @ 30.10.2023 00:20Kivičam piekrītu. Zskars koncerts noteikti var notikt bez skaņotāja un arī bez solista.
Neza000 @ 30.10.2023 04:05
Jā, kimbare. Un?
Esmu liene, kimbare un.... Miuce arī esmu.
Valkāsies pa skatuves priekšu, kluburēdama 3 izmērus lielākos zābakosMathilde @ 29.10.2023 23:26un kā tad ar skatuves dizainu? Videoprojekcijas, bekvokālistes, vizuālie efekti, režija?
Un dēls ģitārēs, meita pie sintezatora, sieva- bungās. Un, kur būs bērns, ja visa Graudiņu famīlija atnāks uz koncertuv
es gan esmu dzirdējusi, ka lielāka daļa grupas visu tehnisko aparatūru nomā no firmām, jo tās tomēr ir nenormālas izmaksas. PV protams ir pašiem sava, bet citām grupā nez vai. Ja rīko koncertu kādā koncertzālē, tad jau tur uz vietas ir gan tehniskais nodrošinājums, gan arī skaņotājs.yay @ 29.10.2023 23:26
Nav man informeišen par PV. Bet zinu daudz mūziķus, kuriem ir savi skaņotāji. Kuriem raideros ir rakstīta arī konkrētas firmas aparatūra. Es tiešām personīgi pazīstu skaņas un gaismas cilvēkus. Es nesaku, ka visiem.. bet man šķiet, ka mūziķim skaņotājs ir maksimāli svarīgs. Tāpēc man liekas pilnīgs absurds, ka Kivis uz to neiespringst. Nu jā, ja apzinās, cik briesmīgi viņš kviec..tad vainu varēs novelt vismaz uz skaņotāju. Nē nu labi, Kivi nav ar galvu īsti ok, bet pārējie lielgrupas dalībnieki? pofig ka būs pazors?
Kādas videoprojekcijas utt.? Pietiks ar Lienes daiļumu!Mathilde @ 29.10.2023 23:26un kā tad ar skatuves dizainu? Videoprojekcijas, bekvokālistes, vizuālie efekti, režija?
Un dēls ģitārēs, meita pie sintezatora, sieva- bungās. Un, kur būs bērns, ja visa Graudiņu famīlija atnāks uz koncertuv
Tomēr nesaprotu. Kirpičs tiešām neķer laukumu? Saklausās Ļenkas slavas dziesmās un svēti tic, ka ir tautā iecienīts mūziķis? Nu kā var nejust apkārtējo attieksmi pret sevi, to enerģiju gaisā, kad viņš pārvietojas publiskās vietās, kad viņam neceļ klausuli, kad no viņa kratās vaļā. Kā to var nejust?!McSara @ 30.10.2023 12:09Kaut kādu laiku atpakaļ kirpičs neuzmeta konci Jūrmalas tajā outlet village? Jo tur taču vispār nepirka biļetes! Un pēc nedēļas bija Daumanta koncerts, to visu izpārdeva!
Beigās kirpičs kaut ko tur vainoja, tikai ne sevi, tikai ne to, ka pats ir sūds uz kociņa! ?
Hermiine89 @ 30.10.2023 12:24Tomēr nesaprotu. Kirpičs tiešām neķer laukumu? Saklausās Ļenkas slavas dziesmās un svēti tic, ka ir tautā iecienīts mūziķis? Nu kā var nejust apkārtējo attieksmi pret sevi, to enerģiju gaisā, kad viņš pārvietojas publiskās vietās, kad viņam neceļ klausuli, kad no viņa kratās vaļā. Kā to var nejust?!