Kalnos @ 25.10.2023 13:13Pie tam tie caurspīdīgie maisi skaļi skan. Bezdarbnieki kaimiņi cauru gadu tur logus vaļā binoklis rokā un vaktē kivičus. Jauki ka nav ne jāstrada ne kur jābrauc ,ne mājas jagatavo,jāuzkopj.Tikai kivičus jāvaktē .Murgs ne māja ?
Kādā vakarā?RozīneE @ 25.10.2023 13:43Kādā sakarā Ziemassvētku vakarā kaķis pa galdu ložņā? Paldies Hercogs, ne mani, ne arī uzņēmuma vajadzībām no jums vairāk nesūtīšu. Ar šo Jūs ļoti labu/ diezgan pieklājīgiem rēķiniem juridisku personu kā klientu pazaudējāt. Pretīgi palika.
Hermiine89 @ 25.10.2023 13:41Tagad tās sadarbības ar ēstuvēm būs bieži. Tā kā piķis pietiek knapi aliņam un Mežezeram, tad jārod iespēja paēst par velti. Lielkoncerts gan jau arī nenesīs plānoto peļņu, lai izvilktu visu ziemu. Katra iestāde, kas piekrīt sadarbībai ar šiem bezdarbniekiem, sevi absolūti diskreditē.
Ja jums tā labpatīk mani izsekot visur ,tad jums arī laika ir daudz ,vai ne jaunkundz😀RozīneE @ 25.10.2023 13:36
Ņemot vērā, ka Jūs kundzīte cienījamos gados, esat par korķi pilnīgi visās tēmās! Jums šķiet arī nav nekur jābrauc, ne mājās jāgatavo, ne jāuzkopj?
Kaut kā šķiet, ka ļoti daudz Jums brīva laika.
Kalnos @ 25.10.2023 13:47Kādā vakarā?
Hermiine89 @ 25.10.2023 13:41Tagad tās sadarbības ar ēstuvēm būs bieži. Tā kā piķis pietiek knapi aliņam un Mežezeram, tad jārod iespēja paēst par velti. Lielkoncerts gan jau arī nenesīs plānoto peļņu, lai izvilktu visu ziemu. Katra iestāde, kas piekrīt sadarbībai ar šiem bezdarbniekiem, sevi absolūti diskreditē.
kāds ziemassvētku vakars?RozīneE @ 25.10.2023 13:49
Teiciens mīļā- teiciens! Ne pensionāru salidojumos, bet ir ?
Kalnos @ 25.10.2023 13:48Ja jums tā labpatīk mani izsekot visur ,tad jums arī laika ir daudz ,vai ne jaunkundz?
aauuu @ 25.10.2023 12:54
Jā, arī šis. Nopietni? Viņa ir ieguvusi vairāk? Zaudējusi savas meitas, ģimenes atbalstu, sabiedrības cieņu, atbalstu, draugus. Bet tagad ir ieguvusi vairāk? Kā? Kā tā var domāt? Neviens nekad uz pasaules nevarētu aizstāt savu bērnu zaudējumu. Normālam cilvēkam nekāda nauda, slava (šajā gadījumā diemžēl, absolūta neslava), nekad nevarētu būt kā lielāks ieguvums nekā savi miesīgi bērni. Skumji, ļoti skumji, kas nāk no viņas mutes laukā. Viņa laikam ir ārpus jebkādas realitātes un kaut kādā komas vai nenormālības burbulī. Kā sieviete - māte var kaut ko tādu domāt, uzrakstīt publiski? Tās meitas tak iespējams arī paseko līdzi viņas gaitām instagramā. Sāpīgi.
RozīneE @ 25.10.2023 13:43Kādā sakarā Ziemassvētku vakarā kaķis pa galdu ložņā? Paldies Hercogs, ne mani, ne arī uzņēmuma vajadzībām no jums vairāk nesūtīšu. Ar šo Jūs ļoti labu/ diezgan pieklājīgiem rēķiniem juridisku personu kā klientu pazaudējāt. Pretīgi palika.
yay @ 25.10.2023 14:07
Es ieteiktu uzrakstīt, tam Hercoga restorānam.
Diez vai saimnieki te sēž un lasa.
_komedija_ @ 25.10.2023 14:05Jūs gribat teikt, ka jebkurš cilvēks var ieiet restorānā vai kādā veikalā un pateikt - dod pa brīvu! Es te instagram ielikšu video!
Vēl pie tam zināmi zīmoli un ēšanas vietas?
Nu neticas kaut kā!