Wonder woman @ 02.08.2021 19:52Neesmu dakteris,bet Andrim gadījumā nav Narcissist personality disorder???
Nopietni,vinjam tie simptomi lien pa visam vīlēm laikā!
Tas varetu izskaidrot,kadelj vinjs tā uzvedas,(selfish,manipulative etc)
Liekas,ka ir pats svarigakais (popularakais muzikis Lv,precejies ar visskaistako sievieti,visa to talantu uzskaitishana,fiziskas formas piemineshana,múziga lielišanas,sevis slaveshana,citu noniecinašana viss šis ir simptomi kaut kam,veseli cilveki tā neuzvedas-iespejams tas alkohols,tikai pastiprina to NPD,kad rodas saāsinājumi pluss Liene ar savam mentalajam problemam ,viens otru tikai uzvelk vel vairak!
Liene saka ,ka Mia ir maza neko nesaprot,tiek milota un bucota,bet bērns tak ir klat ,kad notiek visi tie live un story,taja vecuma bernam pietiek dzirdet tikai vecaku intonaciju ,vecaku negativo energiju,tas bērns jau ir taja mikroflora,kas nav veseliga,bet tie jau Protams to nejut,tadā pašā mikrofloras gan jau arī vinju kvelakie sekotaji auguši,jo intelekts lielakajai daljai ir krietni zem vidējå IQ palasot tos komentatus!
Lizele @ 02.08.2021 20:18Sievietes vairums pēc šķiršanās atplaukst. Nevar saprast, vai tas tādēļ, ka vēlas atrast nākamo un tāpēc jāuzfrišinās vai vnk priekam.. var tak arī laulību laikā uzfrišināties un būt vīram, nevis pie šķiršanās kaut ko parādīt.. nesaku, ka šis gadījums, vnk domāju
Pieliku savu pirkstu Lienes nākamajam nervu sabrukumam.
ganesha @ 02.08.2021 21:07
Tu Lienei par tām Kiviča krāpšanas bildēm teici? ?
Wonder woman @ 02.08.2021 19:52Neesmu dakteris,bet Andrim gadījumā nav Narcissist personality disorder???
Nopietni,vinjam tie simptomi lien pa visam vīlēm laikā!
Tas varetu izskaidrot,kadelj vinjs tā uzvedas,(selfish,manipulative etc)
Liekas,ka ir pats svarigakais (popularakais muzikis Lv,precejies ar visskaistako sievieti,visa to talantu uzskaitishana,fiziskas formas piemineshana,múziga lielišanas,sevis slaveshana,citu noniecinašana viss šis ir simptomi kaut kam,veseli cilveki tā neuzvedas-iespejams tas alkohols,tikai pastiprina to NPD,kad rodas saāsinājumi pluss Liene ar savam mentalajam problemam ,viens otru tikai uzvelk vel vairak!
Liene saka ,ka Mia ir maza neko nesaprot,tiek milota un bucota,bet bērns tak ir klat ,kad notiek visi tie live un story,taja vecuma bernam pietiek dzirdet tikai vecaku intonaciju ,vecaku negativo energiju,tas bērns jau ir taja mikroflora,kas nav veseliga,bet tie jau Protams to nejut,tadā pašā mikrofloras gan jau arī vinju kvelakie sekotaji auguši,jo intelekts lielakajai daljai ir krietni zem vidējå IQ palasot tos komentatus!
C00L Dzipsy @ 02.08.2021 21:36.. Bet tagad varu pateikt, ka es varēju no Madaras aiziet jau martā, kad viena tāda Nataša mani drausmīgi dušīja – viņai pat bija sava māja. Bet es negribēju, mani neinteresēja. Varēju aiziet prom arī jūnijā – arī bija, pie kā aiziet. Bet sanāca novembrī…
Nataša un vēl kaut kāda.. ?? Baigais draiskulis tas Kivičs..
C00L Dzipsy @ 02.08.2021 21:03Tie Kiviča 101 storiji. Blāāā! Visu laiku maļ vienu un to pašu. Sasmējos par to, ka redz Liene Andra meitām matus mazgā ne tikai ar šampūnu, bet arī ar KONDICIONIERI! WTF? ? Es domāju, ka Lienei par kodicioniera izmantošanu ir jāpiešķir šī medaļa!