Miuce @ 14.10.2023 19:04Tie Mias mati ir šausmas, noskatieties storiju. Pus galva jau bez matiem. Kā pēc koncentrācijas nometnes daktera Mengeles spīdzināšanas.
Nastja32 @ 16.10.2023 08:30Lienestante atkal sev pati vēstules raksta - “Ceru, ka Tavā vecumā spēšu izskatīties tāpat, Tu man esi liels paraugs, paldies!” ?
LilyLady @ 16.10.2023 08:49
Aha, noticējām, ka noplukusī dzeguze kādam ir iedvesmas avots. Ja nu vienīgi, kā piemērs, cik nožēlojami izklausās 40+ sieviete, kurai visa pasaule griežas tikai ap viņas ārējo izskatu. Un, jo vairāk tas izskats sačākst, jo lielāka pašslavināšanās.
Un tā recepte..?♀️ nu, kurš liek 3 (!) olas kotlešu masā??? Tā nav pankūku mīkla! Pat veselam kilo gaļas pietiek ar vienu, VIENU, olu. Tak iemācies vienreiz gatavot, sliņķe, izlasi kaut visparastāko recepti, un seko tai, nevis lej kaut kādas kolas klāt un tēlo eksperti.
Jā, arī sīpoli ir par daudz. Kotletēm vispār vislabāk ir nevis griezts sīpols, bet sarīvēts. Un ar vienu pietiek atliektiem galiem. Un nafig tik daudz maizes? Nav tak padomju ēdnīca, kur vajag nozagto gaļu aizstāt ar ūdenī izmērcētu maizi. Atklāšu noslēpumu - klāt pierīvēts 1 zaļš kartupelis ir daudz gardāk.
Hermesmel @ 16.10.2023 08:37Tā kotlešu recepte viņai jau ir highlightos, bet nu mani vairāk cepī kā tas receptes tiek pasniegtas. No sērijas -izmantoju tādu gaļu, bet jūs varat arī citādāku, garšvielas tādas, bet jūs varat citādākas, lieku coca cola, bet jūs varat nelikt, lieku zaļumus, bet jūs varat citādāk.
Nu kas tās pa receptēm! skaidrs, ka neviena netaisīs tās viņas coca cola kotletes vai kabačus ar vistu, forumnieces ņiegājas
Hermiine89 @ 16.10.2023 10:23Ļenka atgādina ļoti manu darba kolēģi, kas vispār neuztver apkārtējo attieksmi pret sevi. Visi tā kā mazliet iesmej par viņu un noteikti negaida savā pulciņā, bet tā mana kolēģe atkal un atkal nāk ar savu garlaicīgo, infantilo personību citos kabinetos runāties. Lieņuks arī neatlaidīgi bāžas virsū ar savu pavārmākslu un skaistumkopšanas ieteikumiem, pati uzdod sev jautājumus, pati atbild utt. Un visu dara bez jebkāda progresa. Kādi tie storiji un reels, kā no seniem laikiem. Lai mācās no Madaras, no labākajiem, bet nē - mauc tik tālāk kā ierasts.
Hermiine89 @ 16.10.2023 10:23Ļenka atgādina ļoti manu darba kolēģi, kas vispār neuztver apkārtējo attieksmi pret sevi. Visi tā kā mazliet iesmej par viņu un noteikti negaida savā pulciņā, bet tā mana kolēģe atkal un atkal nāk ar savu garlaicīgo, infantilo personību citos kabinetos runāties. Lieņuks arī neatlaidīgi bāžas virsū ar savu pavārmākslu un skaistumkopšanas ieteikumiem, pati uzdod sev jautājumus, pati atbild utt. Un visu dara bez jebkāda progresa. Kādi tie storiji un reels, kā no seniem laikiem. Lai mācās no Madaras, no labākajiem, bet nē - mauc tik tālāk kā ierasts.
Nu kā, ir pagājuši 5 gadi. Tas kā operatīvajā līzingā- nolietojums jau vērā ņemams. Tad vai nu ņem jaunu modeli, bet ja nav iespēju -jāj to pašu tālāk. Tikai vairs bez regulāras apkopes un lutināšanas. Marš uz virtuvi, taisi rijamo! Turklāt Kivim vajag šoferi, kas izvadā.LilyLady @ 16.10.2023 10:52
Es vispār nesaprotu, ko viņa uzbāžas saviem sekotājiem ar kotlešu un citu ēdienu receptēm? Vai tad pēc viņas teorijas nebija tā, ka skaistumkaralienes necep kotletes? Tak tikai lezbes un pelēkas pakaļas stāv pie plīts un šmorē, un no tādām vīri mūkot prom. ?
Izskatās, ka Kivičs plancku vairs nestellē sunīšpozā, bet pasūta uz virtuvi, lai beidz parazitēt un taisa kungam rijamo.
OlgaTi @ 16.10.2023 09:43
Mani arī mazliet uzjautrināja tas - ņemiet to, bet var arī neņemt, pievienojiet to, bet var arī nepievienot. Tad receptes beigās pietrūka, lieciet cepties, bet var arī necept. ?
Mercury6 @ 16.10.2023 13:23Lienītei atkal so fresh so clean ? mani fascinē, ka viņai tas šķiet kaut kas instagram fakta cienīgs. Es vēl saprotu, ka filmē jaunākos mājas gadžetus, robotus, tvaika slotas, cleaning hacks, bet vienkārši atzīmēties par mājas uzkopšanu, ko jebkura sieviete ikdienā dara un uztur tīrībā savas mājas, Lienīt, time to grow up.