Apple of my eye @ 12.10.2023 02:53Eu bet Liene taču tajā video ar Zeltiņu ir pālī, vai ne? ? Man totāli izskatās kā pāļa bazars no viņas puses ??
Atvērt Ļenkas IG ir kā ieskatīties Tvaika ielas palātā. Tas cilvēks ir vienkārši neglābjami slims. Galvā viņai laikam 10 balsis runā un katra kaut ko prasa, tā Lienei rodas iespaids, ka cilvēki viņai palīdzību vaicā. Neesi tu nevienam vajadzīga, dzeguze!
Minelūše @ 23.09.2023 19:14Oi, cilvēks slims un neārstējas. Tikpat labi varētu no Tvaika ielas izlaist kādu pacientu un sekot viņa dienu gaitām. Domāju, ka aina būtu ļoti līdzīga. Trakonama iemītnieki tieši tāpat peld mākonīšos savā iedomātajā pasaulē. Liene ir tik tālu aizpeldējusi, ka nemaz nenojauš, ka neviens viņus nemīl, nevienam viņi nav vajadzīgi, neviens viņus neapskauž, nesajūsminās un neiedvesmojas.
Neza000 @ 12.10.2023 07:31
Oi, es skatos ka tev trako mājas tēma ir ļoti tuva un pazīstama, ka nemitīgi apraksti savu pieredzi par to tvaika ielu. Nu jaj jau sāki stāstīt, tad pastāsti nedaudz vairāk par arstēšanos tur. Nekautrējies! Te jau neviens tevi neatpazīs, nezinās, ka tā biji tu! ? Zini kā ir galvenais, ir ka cilvēks pats sevi mīl, abrīno, un ir sajūmsā par sevi, savu izskatu, saviem sasniegumiem, tad viņs arī nepārdzīvo, ka citi viņu negrib/nemīl. Bet tev galvenās problēmas ir nolasāmas pec taviem komentāriem. Ļoti bieži uzsver, ka viņu nemīl, neciena, nu ko tas liecina?? To ka tu jūties negribēta, nemīlēta, tadeļ tu te uzsver to pa miljons reizēm. Laimigiem cilvēkiem tas nebūtu jādara, kā tev! Bet pēc taviem komentāriem ir apjaušama smaga bēdīga realitāte. Tevi neviens nemīl, turklāt tu pati sevi arī nemīli. Nu ko tādai kā tev iesākt? Protams apdirst tādu kā Lieni, kura sevi mīl un ciena..
Minelūše @ 18.09.2023 10:45Madaru atbalsta ne tik daudz izskata, kā personības dēļ. Atšķirībā no Lienes, viņa nepameta savus bērnus, kad viņas dzīvē ienāca jauns vīrietis. Atšķirībā no Lienes, viņa nemētājas ar sūdiem, negānās, nelamājas un nakts vidū netaisa storijus par ļaunajiem bijušajiem. Atšķirībā no Kiviča, viņa rūpējas par meitām, visas lielākās ikdienas rūpes ir uz viņas pleciem, kamēr vislabākais tētis ielikts uzturlīdzekļu parādnieku sarakstā, jo negrib pat labprātīgi maksāt alimentus meitām, kuras tik bezgalīgi mīl. Manuprāt, tas viss ir pelnījis cieņu.
Un arī izskata ziņā Madara ir pārāka par Lieni. Jebkura kopta sieviete ir pārāka par to uzburbušo, sašpricēto, nodzerto fizionomiju, ko bez filtriem vispār nevienam rādīt nevar, skropstu birstēm, kraupaino raganas degunu un sausajām salmu pakulām.
Es arī nesaprotu, ko no tā Kirpiča tik ļoti baidīties.
ZapeNape @ 12.10.2023 07:51ļenkuce šorīt agri augšā un jau trako!
Pidarņaudis @ 12.10.2023 07:44
lienīt, labāk ieliec kādu Budas citātu un gatavojies jaunai dienai, tev tak kaķis jāaudzina, maisījums jājauc, jāpeldas jūrā, jāglauda savas pakulas, jāstalko Madara, jasameklē desiņa..nu daudz daudz darbiņu tak, ko nāc te un traumē savu "maigo dvēseli" ? nepietiks visam enerģija...
Nu labi,Katerīna!Neza000 @ 12.10.2023 08:13
Cik žel ka mani nesauc lieņuks. ??
Neza000 @ 12.10.2023 07:53Es gribētu redzēt, kā Mineluše kivičam sejā pateiktu visu ko domā par viņu un viņa sievu. Drizāk tu atrāk aizskrietu mājās nobijusies, rakstot kārtējos komentus.
AiKaaaSaaap @ 12.10.2023 08:37Oo. Jāiet uz Lienes atbalsta grupu tepat forumà, jāieraksta cik gàdīga mamma bērnam ar nodrupušiem zobiem un sosku pudeli mutē♥️