gan jau atkal pālī kaut ko safakājuši 😏 šitie divi stulbeņi normāli izdarīt nevar burtiski NEKO 🙄Pikachio @ 23.09.2023 20:48Kivičpārītis tikai tagad tikuši uz LV. ?
Diez kāpēc. ?
Viņa jau nav tur sakopusies. Tie paši mati izspūrušie un lupatas.Apple of my eye @ 23.09.2023 22:04Man šķiet Liene ielika to storiju no WC, jo viņa lasa forumu, un tas ir lai parādītu, ka viņa tomēr sakopās (jo te gāja runas, ka viņi staigā smirdīgi) :D
Esmu ļoti daudz ceļojusi tikai ar somu, ko var palikt zem priekšējā sēdekļa. Pat uz vairāku nedēļu un vairāku mēnešu (!) ceļojumiem esmu tā braukusi (uz siltajām valstīm, protams). Maiņas drēbes, apakšveļu un higiēnas piederumus jau nu točna tur var salikt. Un vēl arī kompi un vēl šādas tādas lietas. Tā ka ar pavisam mazajām somām (personal item) vajadzēja pietikt, lai viņi staigātu sakopušies un varētu pārģērbties. Protams, ja nav jāved kas cits svarīgs, kas to vietu aizņem… Prioritātes
Bjork @ 23.09.2023 22:04Arī 8kg pietiekami, lai ieliktu maiņas drēbes. Neņem kaujas make up ekipējumu, paņem dezodarantu, sejas tīrīšanas līdzekli, ķemmi, zobu birsti, mazo zobu pastu un maiņas drēbes. Apakšā ieliekamajā somā lien zeķes, apakšveļa, vienas ekstra bikses un trīs maikas.
Vienkārši šīm cūkām tīrība nav prioritāte.
te nu ir atbilde tam, ko Madara pasa sakuma teica, ka vina ar mieru mazo pieskatit, ja vajadzes. Vina loti labi zinaja abu atbildibas pakapi.irbemagda @ 23.09.2023 23:11Graudiņiem rīt ir gadadiena. Diez Kiviču pāris atbrauks pakaļ savam bērnam laicīgi? Kā viņiem nav neērti, pat, ja Graudiņi ir krustvecāki, viņiem nav jāpieskata Mia visu laika. Tīrākā izmantošana
cik saprotams no teftela posta, ka vajadzeja atlidot vakar, atlidoja tikai sodien. Kur tur taisniba, gan jau uzzinasim, kad pamodisies.Knabsab @ 24.09.2023 00:49Pag! Kāpēc mēs domājam ka viņi nav atpakaļ LV? Tak abi vienkārši aizlējuši acis un pampst savā zoļikā.