kapibara @ 23.09.2023 08:38Sanāk, ka viņai neviens cits neuzdod jautājumus.
Forums, Cālis vai viņa pati. ???
Versace kaklrota, brilles taču ir fake. Viņa pasniedz kā īstu. Tāpat kā somiņas.
Mia valkā zīmolus? Varbūt, tikai no humpalām. Tur var brendus atrast.
EsRedzējuKa @ 23.09.2023 09:58Es gan nesekoju tik ļoti līdzi katram karaliskajam, es atvainojos, pirdienam, bet pēc Lienes story, viņa to pasniedz, ka viņi bijuši tieši tur un redzējuši karalisko pāri paši savām acīm. Bet, ja atver to publicēto story, karalis ir Francijā(?).
Vai viņa aizlējusi ar Guinness alu acis, ka nespēja noticēt, ka karaļa publicētajā story, ir tiešām karalis, nevis kaut kādas vaska figūras. ?
yay @ 23.09.2023 01:15Kivič, tu resnas čeburek!! Nāc pie prāta un ved to čučundru ārstēties. Aizies vienu nakti uz īso un rīkli tev pārgrauzīs.
Rumblerx @ 23.09.2023 10:21Pag, a kur resnuļa diēta palikusi???
tikko parādījās “krustvecāki” var redzēt, cik ļoti lapbrāt nogrūž vajag vai nevajag. Un tā lepojās, ka tik ilgi neatsāja un to nabaga bērnu visur vazāja līdzi, īpaši minisardeles sargāšanai, jo vienkārši nebija kam uzgrūzt, jo attiecības sadirstas ar visiem radiem, draugi nebija, ome jau nomocīta audzinot full time puiku. Un aukle naidu no savām 7 štukām jau neaetīs, labāk nodzert. Stulbā lose!!😀😂😂😂nutak @ 23.09.2023 08:32Kiviči esot vieni no retajiem, kas ceļo kopā ar bērnu? Es atvainojos! Mans bērns Mias vecumā ir ceļojis uz vairāk kā 2!! vietām, ko viņa nosauca. Divas vietas nav daudz kur. Un bērns ir arī šo to redzējis, ja vien daudz kur nav arī katrs lievenītis un krogs, kur viņu vazā līdzi.
Jā, Liene, ar bērniņu ceļot tiešām ir grūti, īpaši tādu maziņu. Ir jāplāno transports, jārēķina, ka lidojumi vai cits transports jāorganizē ap nakts un diendusas miedziņu, ir jāorganizē normāla ēšana, pat, ja bērniņš vēl daudz need cieto pārtiku (lai gan Mias vecumā ēd to kā pamatēdienu, pudeli vispār nevajag un ja ēd pienu tad tikai krūts uz stresiem, nevis pudeli!!). Un normāla ēšana ar mazu bērnu nebūs ne maķītis, ne piecu zvaigžņu restorāns, bet vidējais aritmētiskais. Ar bērniņu ceļojot ir jāpameklē kaut kas vairāk izklaidēm, ka hop on hop off autobuss ar papīra turziņu un pēc tam dzēruma gaudas, pie pirmā apskates objekta, ko redzēja, kad no tā autobusa izlika dēļ pļēgurošanas. Jā, divreiz viņa to bērnu ir aizvilkusi līdzi, bet tā nav ceļošana. Ar bērnu arī nevar “visskaistākajā viesnīcā”, bet drīzāk paņemt dzīvoklīti, lai var bērnam putru uzvārīt, bet to jau viņa neaizdomājās. Bērns ir ceļojis uz lievenīšiem ar nepiemērotu rutīnu, bez normālu pamatvajadzību nodrošināšanas (ēdiens, naktsmiers, izklaides) un bez mātes rūpēm. To nesauc par ceļošanu ar bērnu, to sauc par “nebija kur citur nogrūzt”.
Vēl lasu jūsu komentārus, bet šis uzsita asinis!
ja uzrastos vina nodzertu un nosnauktu to naudu, tur tak nav tikai alko, ko vini lieto. Vai sapirltu vel kaudzi bezgaumigi grabulu un feikuKnabsab @ 23.09.2023 11:08Man ļoti patīk LenKuces pielīšana Salcevičai ??? stulbā zoss, Indra tak reāli par viņu ierēc. Viņas starp citu ir viena vecuma, bet ir mizlīga atšķirība kā abas izskatās. Indra ir kopta, stilīga, viena audzina abus dēlus, ceļās un krīt dēļ viņiem. Es domāju, ka pat ja Lenkai uzrastos lieki 200eur, nez vai Indra vispār ņemtu Lenku uz konsultāciju ???