SantaClub @ 22.09.2023 19:12????
Labākais komentārs. 💯MeltedCheese @ 22.09.2023 20:10Nav vairs ko piebilst vienīgi, ka durdoms vińu gaida. Apakšbikses ej nomaini, skaistuma etalon!
TikiTaki @ 22.09.2023 19:40Lienei ir daži iestarpinājumi teikumos, kas reāli cērt acīs - "protams", "manuprāt", "šķiet".
Tie ir tik bieži lietoti tieši teikuma vidū, ka man "kā valodniecei" reāli acīs grauž.
Šoreiz "manuprāt" gan ir teikuma sākumā, bet gan jau domu sapratāt.
Viņai tie teikumi dēļ šiem vārdiem veidojas tik samāksloti un nedabiski.
Nu grāmatas viņa nelasa daudz. Nevar būt tik nabadzīgs vārdu krājums un tik neveikli veidoti teikumi, ja daudz lasa.
Andža palicis draudzīgs pret Lieni. Vairs neskrien pa priekšu. Būsim reāli - projekti ir beigušies, grupas atgriešanās izgāzās, lievenīšu koncerti paliek mazāk. Kas viņam tagad ir cits bez Lienes?
Eliba @ 22.09.2023 20:33Vot katram tādu pašvērtējumu,kā lienei????
Stilīgākā?♀️???
andrītis noteikti ļoti lepojās ar savu sievu
Pidarņaudis @ 22.09.2023 19:18Ahahahaaaa ...Liene esot bijusi Anglijā visstilīgākā!?????? Es gar zemi...Lieņuks modes ikona no geto rajona...
Skaistsceļš @ 22.09.2023 21:00Nu nerunāsim par lidostām,uz kurieni pārsvarā dodas no viesnīcām,mājām.Tātad respektīvi nomazgājušies un sakopušies.Un pastāv taču mitrās salvetes,biksīšu ieliknīši.Es uz Angliju un no braucu ar busiņu,tas ir apm.24 vai vairāk stundas.Bija meitenes šoferes,viņām pat ilgāks ceļš sanāk.Uz prāmja,mazā toletē viņas pamanijās pārğērbties un apmazgāties.Un pat ja tu sēdi lidostā nakti,jo ne visi var atļauties viesnīcu.Var taču sakopties un matus sasukāt.Ūdens vēl ir visur! Mazgāties saprotu ka Liene nevar,jo nomazgās klauna grima paliekas.Bet ielikt tādu storiju,kā izskatās lidostā,nakti negulējis cilvēks? Nu toč vāks! Tur puse ir tādu cilvēku,kuri guļ uz soliņiem un gaida reisu.Nu neskries vakarā ielidojis cilvēks ,kam reiss no rīta meklēt viesnīcas.Es Londonā nakti pavadiju autoostā,jo nebija spēka un gribēšanas meklēt kaut ko.Bet bija tik forši,pat bez alkohola,pavērot cilvēkus.To piedzīvojumu nemainītu ne pret ko.
nu vina nebija paskatijusies, kurs patlaban gads un nezinaja, ka London street style 2023 neatgadina ntos gadus atpakal.aauuu @ 22.09.2023 20:58
Kaut kāds vājprāts:D:D Tā Minhauzene galīgi prātu nodzērusi! Stilīgākā LONDONĀ! Vāks! Ej tu nost! Nodilušas dermantīna bikses , rozā kapišons, vislētākā bižutērija , feika soma un feika brilles. Un visas dienas vienās un tajās pašās drēbēs. Stila ikona ibio...
Linus @ 22.09.2023 21:47Spēju tikai iedomāties, cik ļoti Liene nožēlo, ka rozā briļļu skurbulī ļāva Andžam pārdot viņas dārgās drēbes, kurpes un somas. Kā tagad varētu blatot ar monolo tupelēm un valentino kleitām! Andža toreiz droši vien solīja, ka ar savu rokstāra miljonu honorāru nopirks viņai visu jaunu un vēl krutāku, lai nav jānēsā ex vīra dāvanas. Bet beigās vienīgais krutais bija maks, ar kuru dabūja pa šnobeli
es ari vairs nespeju to stulbumu izturet😂😂😂TuunEs @ 22.09.2023 20:50Domāju, ka vairs neko nerakstīšu, bet noskatoties pēdējos storijus pilnīgi dūmi sāka nākt pa ausīm ārā.
Kāds nevar tai iedomīgajai ķēvei pa tāfeli iedot? Nu kā var tik ļoti būt deguns gaisā par ko? Šī esot visskaistākā, visstilīgākā un visi raud un krīt ģībonī viņu ieraugot! Vienkārši gaidu to dienu, kad beidzot kārtīgi apdirsīsies.
Un Londonas metro pazūd telefonam zona, un līdz ar to nevar ieiet i-netā, tāpēc arī cilvēki sēž ar avīzēm un grāmatām-lose.
Merilda @ 22.09.2023 21:49
Paskatīšos to video.
Merilda @ 22.09.2023 21:53
Es tās Manolo Blahnik melnās un leoparda (2:42) labprāt ieķertu. Neviens normāls vīrietis neizpārdotu mīļotās sievietes mantas.
gribuiemestkapeiku @ 22.09.2023 22:00Viņa ir ielikusi reelu no royalfamily un uzrakstījusi,ka šķita,ka tie ir viņi. Tas ir ar mājienu,ka viņa tur pūlī stāvēja un viņus redzēja? Tas nekas,ka tas ir Francijā?
yay @ 22.09.2023 22:00
kur jūs to sviestu lūrat?