Krizdole @ 22.09.2023 13:02
Pareizi, viņi taču pamatīgi salija, nu fui, sabiedrības dāma un estēte, slapjās, smakojošās drēbēs, pinkainiem matiem ?
kuranavliene @ 22.09.2023 13:17Arī ģerevņās dzīvo koptas sievietes,un Latvijā nav ģerevņu.
Skaistsceļš @ 22.09.2023 12:57Tiešām,es saprotu ka nevēlies aizvainot.Bet mums,tie kas reāli dzīvo laukos un reāli dziļos.Kur fitnesa zāle ir ferma,kūts un ravējamais dārs.Kur nav piejamas ekstras uz katra soļa,nu iegriež, ka mūs salīdzina ar Lieni,pasaules sliņķi un ķēmu.
Miuce @ 22.09.2023 14:11Vajadzeeja uz muitu piezvaniit, nosaukt datus pateikt, ka ieved nedeklareetus chanel, versace utt, muitnieki vareetu iereekt un konfisceet feiko tarbu. Zheel, ka datumi lidojumu nebij zinaami, ceru, ka taa kuce aizblandiisies kaadreiz uz Ciirihi vai Zheneevu, tur tarbu aatri nonjems lidostaa.
Rumblerx @ 22.09.2023 13:55Dāmas versačes brillēs un ar chanel tarbām pa 7tk lidostās neguļ. Varat iedomāties Jelinsku un Fiļu nakšņojam lidostā??
yay @ 22.09.2023 13:48
khekhe, es arī dzīvoju laukos :D
Atslābst,ko te spiedz? Es izteicuSAVU VIEDOKLI,kas nav aizliegts! Vai arī tu man gribi aizliegt? Un nekur neminēju vārdu MĒS! Pirms tā ņemties iemācies lasīt.Un pirms minēt ka Latvijā nu nemaz nav dziļu lauku,lūdzu aizbrauc uz laukiem un paskaties.Citas meitenes normāli uztvēra manu komentāru un saprata ko es ar to domāju.Un beidz lekties,komentāru var uzrakstīt bez augsprātības un uzbraucieniem.Bet ja nevari vai neproti,es arī varu sākt.nutak @ 22.09.2023 13:10
Katru reizi nu! Es arī nāku no laukiem (jā, jā ar vannu “melnajā virtuvē”, govīm, cūkām) un mani neapvaino šis salīdzinājums, jo es zinu kas ar to ir domāts. Ar to domāta ģerevņa nevis zemnieku saimniecība vai ģimenes dzīvoklis bijušajā kolhoza pilsētā, kur tagad sakopts gaumīgāk par dažu labu pilsētu.
Liene pati lielas kāda rīdziniece viņa ir, dzimusi un augusi. Nu pietiks taču ar šīm ik pa pārdesmit lapām, kur kādai vēl nav aizgājis ko tas teiciens nozīmē. Tā pati Madara visu laiku no Kiviča zākāta kā meitene, kas no laukiem izvilkta, tā it kā autobusi uz Rīgu neietu. Nav Latvijā lauki. Bet! Tas, ko Rīgas švītiņi Kiviči te sauc par lauķiem gan ir skaidrs un ironiskā kārtā tieši viņi patiesībā ir tie “lauķi”.
Tas ir tāpat, kā kad te saka, ka Kivis ir resns un knapi elso un es teiktu, ka Hey, ne visi resni cilvēki elso vai Hey, cik var elsosanu ar resnumu saistīt, jo es elsoju uzkāpjot pa trepēm, bet esmu tieva, man vienkārši ir astma.
Ir pilnīgi skaidrs ko cilvēki domā, kad saka šīs lietas un man ir apnicis katru dienu šķirt pāri kādam kas ir apvainojies par to kāds apzīmējums šodien sensitīvajām dvēselēm nav pa prātam. Varbūt nākotnei vienkārši pieņemsim, ka viss kas ir teikts par kiviciem ir ar tādu skatījumu kā kad vini lieto šos vārdus (resns, lauķis utt). Nav taču arī visi rokstāri padibenes un visas bijušās (ievieto profesiju) tādas kā Liene.
Neviens jau nepārvērš.Cilvēks tikai uzrakstīja savu viedokli ,ar domu,neapkaunosim laukus ar Lienes vārdu.Neko aizskarošu tur uz kādu neredzēju,kā te viena uzreiz sāk bļaustīties.Nav_vispar @ 22.09.2023 14:37Tikai lūdzu nepārvēršat šo diskusiju par kaut kādu beztēmu, kā tas mēdz notikt.