Iefilmējusi "Versace" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣irbemagda @ 21.09.2023 21:07“Zelta pārītis” dikti patērējies ? ??♀️ cik viņi tās saulenes ir sapirkušies, nu nu, varēs stilot ?
irbemagda @ 21.09.2023 21:07“Zelta pārītis” dikti patērējies ? ??♀️ cik viņi tās saulenes ir sapirkušies, nu nu, varēs stilot ?
Ariete @ 21.09.2023 21:29Iefilmējusi "Versace" ???????
Katrs viņu ceļojums ir kā komēdija, jeeejbogu ???
domā viņa nezin uz cik ilgu laiku un ar kādu mērķi aizbrauca? Es domāju viņai tomēr ir kaut kādas jūts arī pret svešu bērnu un ņemt to Miu sev un auklē,jo saprot,ka tie divi plānprātiņi pat bērnu nepabarosMinelūše @ 21.09.2023 21:36Cik ilgi viņi taisās mētāties pa to Angliju? Nav aizmirsuši, ka mājās bērns gaida? Es Graudiņas vietā neizturētu. Kad atgrieztos, būtu ļoti nopietna saruna ar vecākiem par bērna atstāšanu manā aprūpē uz vairākām dienām bez neviena cita iemesla kā izklaides brauciens. Sorry, uz tādiem krustmātes pienākumiem es neparakstījos. Graudiņai noteikti ir tā nelaimīgā bērna žēl un tāpēc neprotestē. Un tādi cilvēki kā Kiviči to nesarkstot izmanto.
Minelūše @ 21.09.2023 21:36Cik ilgi viņi taisās mētāties pa to Angliju? Nav aizmirsuši, ka mājās bērns gaida? Es Graudiņas vietā neizturētu. Kad atgrieztos, būtu ļoti nopietna saruna ar vecākiem par bērna atstāšanu manā aprūpē uz vairākām dienām bez neviena cita iemesla kā izklaides brauciens. Sorry, uz tādiem krustmātes pienākumiem es neparakstījos. Graudiņai noteikti ir tā nelaimīgā bērna žēl un tāpēc neprotestē. Un tādi cilvēki kā Kiviči to nesarkstot izmanto.
SantaBarbara @ 21.09.2023 22:21
Tas jau bija gaidāms no mirkla ,kad Graudini piekrita klūt par krustvecåkiem,jo Kivičs kaut ko pat šovā teica ,ka nu Graudini skaitīsies aizgādni,ja nu kas !
100% tagad ved un uzsver ,ka Graudiniem ir pienākums Mia pieskatīt,jo taču krustvecaki.
Bet nu ,jā Kiviči vairs netiek aicināti ,kopš tā trakā tusina,kad Liene malku skaldīja pagalmā.
kiveļa mammai ir gadi un izskatās,ka diezgan lielas veselības problēmas, lai auklētu mazu bērnu, varbūt vienīgi Kristofers līdz,ja vēl tur dzīvo.terabitija @ 21.09.2023 22:17Bet kas mums liek domāt, ka Mia ir pie Vistukirkas? Nekāda info instagramm video neparādās, ne? Varbūt nogrūda Kicičmammim vai varbūt kur citur?
Neighbor @ 21.09.2023 22:52Kirkiras storijos pēdējos dzirdama mias runāšana. Tā kā Mia ir tur, kur gan citur.
Fuj. Noteikti ož pēc zivju paviljona.Mercury6 @ 21.09.2023 23:06Viņi vakar aizlidoja vai aizvakar? Es kaut kādus dažus storijus redzēju, viņai divas dienas man liekas viens un tas pats apģērbs mugurā ?
ja vajadzēs, arī mēnesi šie var nostaigāt vienās drēbēs. Gultas veļu arī maina tikai 2x gadā.Mercury6 @ 21.09.2023 23:06Viņi vakar aizlidoja vai aizvakar? Es kaut kādus dažus storijus redzēju, viņai divas dienas man liekas viens un tas pats apģērbs mugurā ?