qwe @ 21.09.2023 10:59ja Katrīnai Kirpičai būtu kauns par savu belovedu, kāpēc tad jāliek tādi storiji ?
Par to,ka gribas viņai to rič laif stail, piekrītu, tas spiežas pa visām vīlēm ārā.... bet patreiz sanāk tikai pārķēmots putnu biedēklis....un lai cik skumīgi,bet diez vai vēl kādreiz viņa varēs uzvilkt skaistu kleitu un vakariņot dārgos restorānos ...
????
kāpēc jāskatās un jāseko tādiem no kuriem jums vemt gribas ? Tā vieta lai ko skaistu redzētu jūs ikdienā katram kivicu solim sekojat ?Pinky winky @ 21.09.2023 10:46Njā,atverot ig un pirmais,ko ieraugot-abu pārpāļu laizīšanos,ir pilnīgs vjeeek?nu viņi ir izcili pretīgi?skatījos un skurinājos
😀SantaClub @ 21.09.2023 10:41Es gandrīz apvēmos, kad ieraudzīju kā tie divi bomži laizās!?
irbemagda @ 21.09.2023 11:28Beidzot piereģistrējos, ilgi lasīju inkognito ?.
Es nevaru, man tik ļoti acīs krīt Lienes ādas bikses - lidmašīnā, nākamajā dienā pa pilsētu staigājot, salijusi, slapja. Iedomājaties kāds aromāts tur ir ?.
Skatījos viņas storijus, domāju - cik ļoti šai dāmai patīk blatot, iedomājaties, ja šis pārītis tiešām būtu turīgs un varētu atļauties daudz, cik viņi būtu augstprātīgi (kur nu vēl vairāk kā pašlaik, bet nu….), kā lielītos un nokarinātos ar visiem iespējamajiem zīmoliem. Pretīgi
Tā viņas Šanel (??) tarba maksātu pie 7 K, ja pērc feiku Liene, tad skaties uz Gucci vai LV, tam vismaz var sakasīt peso un varbūt pat ticamība būtu lielāka ??♀️
Nav_vispar @ 21.09.2023 10:23Bet es nesaprotu, viņi uz ielas dzīvo, ka to somu staipa līdzi?
Tusnim tur nav ko darīt.aauuu @ 21.09.2023 11:42
Tā viņas Chanel soma oriģināls maksā 5000 eiro. Mīļais, cilvēk, ja gribi šikot, nu patiešām pačeko oriģinālu cenas un vai tu ar savu feiko somu neizskatīsies pēc apsmiekla. Būtu aizgājuši ir Primark, nopirkuši jaunas drēbes sev un Mia. Tur šobrīd super kolekcijas par super cenām. Bet, nē. Labāk feik versace, gucci un Chanel.
teberebe @ 21.09.2023 11:50Ak, šausmas, tā lose filmē svešus bērnus skolā un vēl piezoomo tuvāk ?
priekškam Miai jaunas drēbes? Pietiek ar graudiņu atdotajām puiku drēbēm un zandalem 3 izmērus pa lielu un gan jau visi kombinezoni no pagajušā gada derēs vēl šogad un nākamgad.aauuu @ 21.09.2023 11:42
Tā viņas Chanel soma oriģināls maksā 5000 eiro. Mīļais, cilvēk, ja gribi šikot, nu patiešām pačeko oriģinālu cenas un vai tu ar savu feiko somu neizskatīsies pēc apsmiekla. Būtu aizgājuši ir Primark, nopirkuši jaunas drēbes sev un Mia. Tur šobrīd super kolekcijas par super cenām. Bet, nē. Labāk feik versace, gucci un Chanel.
Skaistsceļš @ 21.09.2023 11:57Es taču rakstiju,ka Liene laizīs pils vārtus un raudās ka netiek ielaista.Čārlzs atļāvās nepieņemt poda birsti! Vismaz tualetē būtu ielaidis.
Kalnos @ 21.09.2023 11:10kāpēc jāskatās un jāseko tādiem no kuriem jums vemt gribas ? Tā vieta lai ko skaistu redzētu jūs ikdienā katram kivicu solim sekojat ?
irbemagda @ 21.09.2023 11:28Beidzot piereģistrējos, ilgi lasīju inkognito ?.
Es nevaru, man tik ļoti acīs krīt Lienes ādas bikses - lidmašīnā, nākamajā dienā pa pilsētu staigājot, salijusi, slapja. Iedomājaties kāds aromāts tur ir ?.
Skatījos viņas storijus, domāju - cik ļoti šai dāmai patīk blatot, iedomājaties, ja šis pārītis tiešām būtu turīgs un varētu atļauties daudz, cik viņi būtu augstprātīgi (kur nu vēl vairāk kā pašlaik, bet nu….), kā lielītos un nokarinātos ar visiem iespējamajiem zīmoliem. Pretīgi
Tā viņas Šanel (??) tarba maksātu pie 7 K, ja pērc feiku Liene, tad skaties uz Gucci vai LV, tam vismaz var sakasīt peso un varbūt pat ticamība būtu lielāka ??♀️