nu ko tu - viņa pie tiem vārtiem stāv LIKE WOW 😎Ariete @ 21.09.2023 01:23?????? Karaliskā ģimene... Šķību burtu Chanel soma... ????????.... ..???????????????????????????????????????? Oiii ņemogu bļa ???? Nez kad viņu uz psiheni aizvedīs
Karena 😁Ariete @ 21.09.2023 01:23?????? Karaliskā ģimene... Šķību burtu Chanel soma... ????????.... ..???????????????????????????????????????? Oiii ņemogu bļa ???? Nez kad viņu uz psiheni aizvedīs
es nē @ 21.09.2023 06:30Ak dievs, pēc kā viņa izskatās...viss, kas mājās bija, tas savilkts mugurā. Un tā feikā Chanel ķesele...? Prada nav mans mīļākais zīmols...kukū, jā, jo Tavs mīļākais ir Sinsay. Ko var tēlot no bomžiem miljonārus??
Lieņuks šonakt zem grādiem, tādas vārsmas raksta ?
Jā, šonakt lieņuks ņēmis iekšā, jo pēc tik emocionāli piesātinātas dienas jau nav citu variantu. Jauns vārdiņš lieņuka leksikā arī parādījies - estētika. Tās brilles, soma 🙈, bet Prada nav mīļākais zīmols. Nav, nav lienīt, jo tev taču zīmoli nav svarīgi un kivis ādas jaku pērk vietā, kur to pārbauda dedzinot. Graustu miljonāri, jopcik rozā!es nē @ 21.09.2023 06:30Ak dievs, pēc kā viņa izskatās...viss, kas mājās bija, tas savilkts mugurā. Un tā feikā Chanel ķesele...? Prada nav mans mīļākais zīmols...kukū, jā, jo Tavs mīļākais ir Sinsay. Ko var tēlot no bomžiem miljonārus??
Lieņuks šonakt zem grādiem, tādas vārsmas raksta ?