SantaClub @ 19.09.2023 19:12Ielikšu šeit šo stila pērli, lai nepazūd.?
Pinky winky @ 19.09.2023 20:10Es reāli nesaprotu to fišku fočēties točās?!! Nu kas tas par stilu?! ?♀️Bet nu ļenkai laikam tā tomer piemērota vieta.
P.s.kāda saistība bija tam kājas un desas lielumam? ??Kivim baigi maza plezna izskatās???vanna jau atklāja patieso izmēru,un kājas lielums to apstiprina papildus. ?
Pinky winky @ 19.09.2023 20:10Es reāli nesaprotu to fišku fočēties točās?!! Nu kas tas par stilu?! ?♀️Bet nu ļenkai laikam tā tomer piemērota vieta.
P.s.kāda saistība bija tam kājas un desas lielumam? ??Kivim baigi maza plezna izskatās???vanna jau atklāja patieso izmēru,un kājas lielums to apstiprina papildus. ?
Krizdole @ 19.09.2023 20:13
Bet nu kā vecis var uzsiet tādus pušķus, es nevaru ?
Krizdole @ 19.09.2023 20:13
Bet nu kā vecis var uzsiet tādus pušķus, es nevaru ?
Bergy @ 19.09.2023 21:44
Pats jau nesēja, nevar tak pieliekties ?
Bergy @ 19.09.2023 21:44
Pats jau nesēja, nevar tak pieliekties ?
LilyLady @ 19.09.2023 22:55Tas resnais bēbis ar atšauto pakaļu.? Žaketīte ir par mazu, rokās iespīlēta un redzams, ka ciet jau sen vairs nevar aiztaisīt. Pēdas mazas kā rūķim. Apavi tizli - kaut kāds sanitāro bahilu un musora maisiņu dizains.
Savukārt, djevuška - vecmodīga un prasta. Londona uzreiz sapratīs, ka kārtējā Austrumeiropas plukata. Brūnā smagnējā josta vispār ne pa ķeksi. Neglīto Aliexpress somiņu pat nekomentēšu.
Vispār uz viņiem paskatoties, liekas, ka abi ir netīri un nelabi ož.
tad butu varejusi papetit, cik vienkarsi vini gerbjas. Te uzreiz austrumeiropas gevuska atcelojisi.Bjork @ 19.09.2023 18:53Tuvāk karaliskajai ģimenei ?
bet nu tā extra gaļa galvas aizmugurē 🤮 tā norijies, ka par pauris uzresnējis 😖SantaClub @ 19.09.2023 19:12Ielikšu šeit šo stila pērli, lai nepazūd.?
Andris Kivičs ir viens no pieprasītākajiem ballīšu mūziķiem Latvijā, profesionāli izklaidējot cilvēkus tikai ar ģitāru un humora stāstiem iz savas dzīves, kas jau drīzumā pārtaps Andra Kiviča pirmajā stand up.
sakuraszarins @ 20.09.2023 00:30Jūs esat lasījušas Andra Vikipēdiju??? Gan jau pats sarakstījis ????
https://lv.wikipedia.org/wiki/Andris_Kivi%C4%8Ds
Nu, pilnīgi Latvijas varonis, kaut kāds. Triju zvaigžņu ordera vai īpašu apbalvojumu par darbu kultūra un sabiedrības labklājības veicināšana būtu pelnījis.
jā, es arī mazliet NJIVJEHAL, kas tur tāds īpašs 😏 galīgi nebiju impresētateberebe @ 20.09.2023 00:06Skaistākais viesnīcas numurs izskatās pēc prasta noplukuša B&B, kur nav īsti vietas apgriezties, bet gaidīšu pilno iPhone kvalitātes room tour, lai novērtētu, cik kolosāli patiesībā ir.
Helga Andersson @ 20.09.2023 01:38jā, es arī mazliet NJIVJEHAL, kas tur tāds īpašs ? galīgi nebiju impresēta