LabaDabaDa @ 18.09.2023 12:03Un par to reklāmu - ne visi māk pārdot. Arī tas ir darbiņš ar savu garoziņu. Diemžēl Ļenox visu dzīvi ir tirgojis tikai sevi un pēc paraduma turpina to darīt.
melna_aronija @ 18.09.2023 12:55Kirpičs no visiem saviem bērniem tikai Keitiju mūžīgi piesauc un man liekas, ka viņa ir vienīgā, kuru arī apsveic. Vismaz nevaru atcerēties Kimas dz.dienai veltītus postus. Noteikti vispār neatceras, ka Kristoferam dzimšanas diena. Bet pag, Lieņuks izlasīs forumā un noziņos, un tad gadsimta tēvs izvilks kādu pārfiltrētu bildi un sarakstīs kārtējo stulbumu kā viņš Kristoferam pamperus reiz mainījis, kāds tēvs-varonis.
melna_aronija @ 18.09.2023 12:55Kirpičs no visiem saviem bērniem tikai Keitiju mūžīgi piesauc un man liekas, ka viņa ir vienīgā, kuru arī apsveic. Vismaz nevaru atcerēties Kimas dz.dienai veltītus postus. Noteikti vispār neatceras, ka Kristoferam dzimšanas diena. Bet pag, Lieņuks izlasīs forumā un noziņos, un tad gadsimta tēvs izvilks kādu pārfiltrētu bildi un sarakstīs kārtējo stulbumu kā viņš Kristoferam pamperus reiz mainījis, kāds tēvs-varonis.
Scandinavian @ 18.09.2023 13:58
Pag, kad Kristoferam mūzikā sāks veikties, tēvs visur par viņu skandinās, kā audzinājis, kā ieguldījies, katrā Dzimšanas dienā būs klāt.
melna_aronija @ 18.09.2023 09:02"It ain't always materialistic things that people be jealous of... it's your personality, energy and the way others love you''.
Pirmdiena sākas ar citātiem. Jā, jā, Lienīt, mums visām skauž tava sirdssiltā personība, enerģija un tas, cik ļoti beloved belašs tevi dievina. :D:D:D
Nav tik traki!Tas ir daudz labāk,kā augt ar tādu tēvu.Mani arī māte piedzemdēja,aizveda pie tēva vecākiem,atstāja un aizlēkšoja savu dzīvi veidot.Pat juridiski no manis atteicās.Tēvs tāds pats jāklis kā Kivičs un alkonauts.To arī nekad praktiski neredzēju.Pazuda parādījās.Arī atrada un apmuļķoja jaunu meiteni un apprecēja,nodzīvoja 2 gadus un pazuda tālēs zilajās.Un mani audzināja vecvecāki un pēc tam jaunā tēva sieva.Piebildīšu ka beigās arī tēvs no manis atteicās juridiski.Un mana bērnība bija laimīga.Nedomāju ka tā būtu bijusi laba dzīvojot ar tādiem vecākiem.Un es esmu pateicīga saviem radītājiem ka viņi nečakarēja manu dzīvi,arī Kiviči varētu beigt līst pie bērniem kuri reāli viņiem nav vajadzīgi.Tikai tik daudz lai celtu haipu un pabojātu dzīvi bijušajiemLilyLady @ 18.09.2023 14:04
Par Kristofera audzināšanu resnais vepris baigi daudz nevaukšķ, jo pameta puiku vēl zīdaiņa vecumā un nekad neatrada iespēju uzņemties atbildību par dēlu. Tas ir skumji, ka puisis izaudzis bez abu vecāku gādības un mīlestības. Novēlu, lai viņam dzīvē veicas par spīti visam!
Minelūše @ 18.09.2023 10:45Madaru atbalsta ne tik daudz izskata, kā personības dēļ. Atšķirībā no Lienes, viņa nepameta savus bērnus, kad viņas dzīvē ienāca jauns vīrietis. Atšķirībā no Lienes, viņa nemētājas ar sūdiem, negānās, nelamājas un nakts vidū netaisa storijus par ļaunajiem bijušajiem. Atšķirībā no Kiviča, viņa rūpējas par meitām, visas lielākās ikdienas rūpes ir uz viņas pleciem, kamēr vislabākais tētis ielikts uzturlīdzekļu parādnieku sarakstā, jo negrib pat labprātīgi maksāt alimentus meitām, kuras tik bezgalīgi mīl. Manuprāt, tas viss ir pelnījis cieņu.
Un arī izskata ziņā Madara ir pārāka par Lieni. Jebkura kopta sieviete ir pārāka par to uzburbušo, sašpricēto, nodzerto fizionomiju, ko bez filtriem vispār nevienam rādīt nevar, skropstu birstēm, kraupaino raganas degunu un sausajām salmu pakulām.
Amber @ 18.07.2021 17:19Manuprāt Andris Kivičš ir visseksīgākais un iekārojamākais vīrietis Latvijas šovbiznesā. Tā bārda un kepons arī ļoti piestāv, tā teikt, piedod viņam tādu īpašu “odziņu”! Kurai vēl sievietei ir tā paveicies kā Lienei? Nu nevienai! Tāpēc jau viņai ir tik daudz heiteres, jo visām skauž, ka Lienei ir tāds vīrs kā nevienai!
nutak @ 18.09.2023 18:32Jūs smejaties par Lienes performanci, reklamējot jauno gadžetu, bet vai kāda pamanīja, ka viņai pēc tā fēna vienā matu pusē ir riktīga pūka? Un to slinkumu pat neuzrakstīti sākumā tekstu, bet filmēt tīru improvizāciju, nemaz nepārfilmēt un dod tik vaļā.
Starp citu, es arī paskatījos vecākas bildes, jā bija tievāka Norvēģijā, štrunts ar to, bet agrāk viņai vismaz bija mīļas bildes ar Miu. Kas notika? Ir pat bildes, kur tikai Mia. Labi, es nezinu visas detaļas, nesekoju tik daudz un varbūt, ka viņai ir vēl kaudze sudīgu iezīmju kā mātei, bet vismaz gadu, divus atpakaļ izskatās, ka viņai tas bērniņš bija mīļš. Nesen skatījos veco SBF un man liekas, ka s** sākās, kad Kivis sāka par Miu runāt, ka viņa domājot, ka Kivis pieder viņai un Liene tik esot kaut kāda sieviete, kas arī pretendē uz Kivi. Un jau tur Liene smejas, bet var redzēt acis tādas pretīgas. Un kopš ta laika tiešām arī bildes ar Miu nav. Varbūt palika greizsirdīga? Ir tādas sievietes, kam meita kaut kādā brīdī kļūst par konkurenci un nedod Dievs desiņa pat pašu bērnu turēs augstāk par viņu.
Es nesaku, ka viņa agrāk bija Montesori paraugmāmiņa, bet nu kaut kad tomēr izskatās, ka viņai Mia vismaz patika. Bet kad atgriezās Latvijā vairs nekur nebrauc izņemot lieveņus un vēl tas komentārs, ka Mia uzskata, ka Kivis pieder viņai… Ka tik nebūs bijis tas lūzuma punkts.. Diezgan traki, īstenībā :(
Minelūše @ 18.09.2023 18:55
Domāju, ka tas mīļums pret Miu bija teātris. Sieviete, kura spējīga pamest trīs bērnus, nevar pēkšņi mīlēt ceturto. Mia vienmēr bijusi tikai instruments Kivja noturēšanā un nekas vairāk.
Ir arī jāņem vērā, ka lienei ir mentālas problēmas un lietojot alkoholu tās progresē.nutak @ 18.09.2023 18:32Jūs smejaties par Lienes performanci, reklamējot jauno gadžetu, bet vai kāda pamanīja, ka viņai pēc tā fēna vienā matu pusē ir riktīga pūka? Un to slinkumu pat neuzrakstīti sākumā tekstu, bet filmēt tīru improvizāciju, nemaz nepārfilmēt un dod tik vaļā.
Starp citu, es arī paskatījos vecākas bildes, jā bija tievāka Norvēģijā, štrunts ar to, bet agrāk viņai vismaz bija mīļas bildes ar Miu. Kas notika? Ir pat bildes, kur tikai Mia. Labi, es nezinu visas detaļas, nesekoju tik daudz un varbūt, ka viņai ir vēl kaudze sudīgu iezīmju kā mātei, bet vismaz gadu, divus atpakaļ izskatās, ka viņai tas bērniņš bija mīļš. Nesen skatījos veco SBF un man liekas, ka s** sākās, kad Kivis sāka par Miu runāt, ka viņa domājot, ka Kivis pieder viņai un Liene tik esot kaut kāda sieviete, kas arī pretendē uz Kivi. Un jau tur Liene smejas, bet var redzēt acis tādas pretīgas. Un kopš ta laika tiešām arī bildes ar Miu nav. Varbūt palika greizsirdīga? Ir tādas sievietes, kam meita kaut kādā brīdī kļūst par konkurenci un nedod Dievs desiņa pat pašu bērnu turēs augstāk par viņu.
Es nesaku, ka viņa agrāk bija Montesori paraugmāmiņa, bet nu kaut kad tomēr izskatās, ka viņai Mia vismaz patika. Bet kad atgriezās Latvijā vairs nekur nebrauc izņemot lieveņus un vēl tas komentārs, ka Mia uzskata, ka Kivis pieder viņai… Ka tik nebūs bijis tas lūzuma punkts.. Diezgan traki, īstenībā :(
elfa* @ 18.09.2023 20:02Es ar novēlošanos tikai tagad noskatījos fantastisko iedvesmojošās matu dievietes reklāmu. Kā teiktu Samanta Tīna agrāk: Jei bogu :D:D:D:D
Tāds pazors.
Lienītei neviens nepateica, ka fēnu izmanto mitriem matiem, lai tos žāvētu? Nevis vnk pūstu gaisu sev sejā un uz savām jau sausajām pakulām? :D:D:D
sakuraszarins @ 18.09.2023 23:46Labs joks, Ļenka. Vari droši pie savām 101 profesijām un talantiem rakstīt klāt: klauns vai arī stand up komiķis.