Kalnos @ 17.09.2023 21:34Tu taču esi dīvaina. Es nekad neesmu teikusi ka patīk kivici.Neko rupju ari nerakstu par bērnu vai viņiem. Tikai pateicu ko pats saka. Tāpat nesekoju viņiem ka jūs 24/7.
Jauku vakaru . ?
Nu i cena.krixis3 @ 17.09.2023 23:31Tas fēns mājaslapā maksā 499 eiro. Pati noteikti nepirka. Nez cik viņš īstenībā maksā, ja jau tik liela atlaide ar Lienes kodu mīnus 30 proc. Viņai sen nav bijis nekas tik dārgs ?
Kalnos @ 18.09.2023 00:31Nu i cena.
Liene ieliek vienu vai dažus video ar fēnu,bet jūs tagad jau divas dienas ņamaties,un gan vēl ilgi pārdzīvosiet .Viņai prieks , man smiekli ,bet jums ilgais cepiens ?
Naomi* @ 18.09.2023 08:51Es noskatījos divas sērijas no “Slavenības bez filtra”, es tiešām nesaprotu to jūsmošanu par Madaru… nesaprotu! Viņa nav neglita, bet nu, arī skaista nē.
Atvainojos, bet nu es arī neredzu neko citu, kā- slavena, jo bijusi kopā ar sabiedrībā atpazīstamu cilvēku. ?♀️
Naomi* @ 18.09.2023 08:51Es noskatījos divas sērijas no “Slavenības bez filtra”, es tiešām nesaprotu to jūsmošanu par Madaru… nesaprotu! Viņa nav neglita, bet nu, arī skaista nē.
Atvainojos, bet nu es arī neredzu neko citu, kā- slavena, jo bijusi kopā ar sabiedrībā atpazīstamu cilvēku. ?♀️
Ruk @ 18.09.2023 09:05
Vai ne? Vēl man liekas, ka iztaisās kā baigā nabadzīte. Ar briesmīgo Kiviču nodzīvoja 8gadus. Ne tur divus vai trīs, bet astoņus. Un pat netaisījās šķirties.
Ruk @ 18.09.2023 09:05
Vai ne? Vēl man liekas, ka iztaisās kā baigā nabadzīte. Ar briesmīgo Kiviču nodzīvoja 8gadus. Ne tur divus vai trīs, bet astoņus. Un pat netaisījās šķirties.
Cik zinu Džilis saglabā labas attiecības ar savām bijušajām.Izšķiras bez skandāliem.Pat vienā viņa jubilejā bija dažas viņa bijušās sievas kopā.Lai kāds viņš dzērājs un bohēmists,bet prot cienīt sievietes ko mīlējis un kuras bijušas kopā ar viņu.TikiTaki @ 18.09.2023 09:42
Nevienu brīdi Madara nav teikusi, ka Kivis bija briesmonis viņu laulības laikā.
Viņa vnk centās nospraust robežas attiecībā uz dzeršanu.
Tālat viņa vēlējās saglabāt ģimeni, strādājot pie attiecībām.
Diemžēl pēc Lienes satikšanas, ar Kivi, kā normālu cilvēku, vairs nebija iespējams runāt.
Pat Džilis, kurš ir precējies un šķīries n-tās reizes, šo uzvedību un izgājienus neizprata.