vivii @ 17.09.2023 20:10
Tām lubenēm, ko viņa lasa, nav baigi izvērsts vārdu krājums… Principā, kāds lasītājs, tāda grāmata.
Leilita @ 17.09.2023 20:46Tā sieviete ir bezcerīgs, sēž pilnā kaujas meikapā ar sausiem matiem un 3 sekundes kaut ko pavējo... "Es izvēlos labāko saviem garajiem, dabīgajiem, blondajiem matiem!" Nu ir taču viņai balinātājs izēdis smadzenes, godavārds. Vai tiešām nav redzējusi nevienu fēna reklāmu, vai vienkārši mazgājusi matus un nezin, ka matus žāvē, jo tie ir slapji un no dušas neviens neizlien ar vakara špakteli iemaucies džinsos? Tiešām sāk likties, ka tos savus matus viņa katru rītu no naktsskapīša paņem un tiešām nerubī, ko ar īstiem dara, un tāpēc arī tik maniakāli uzsver, ka tie ir īsti, ka tik kāds nepamana.
Tu taču esi dīvaina. Es nekad neesmu teikusi ka patīk kivici.Neko rupju ari nerakstu par bērnu vai viņiem. Tikai pateicu ko pats saka. Tāpat nesekoju viņiem ka jūs 24/7.Skaistsceļš @ 17.09.2023 20:34Jums meitenes nešķiet,ka te viena ir baigā divkose vai tāda pati šizofrēniķe kā Liene,kura neatceras ko vakar teikusi vai darijusi.Pirms dažām dienām te ņēmās pierādot kādas mēs neğēles sekojot un apdiršot Kivičus.Šovakar šī klāt un kopīgi dirš uz Kivi.
Manis teiktais. Pilnīgi pareizi teicu !Kalnos @ 15.09.2023 07:50Dažām.meitenēm gribēju Tikai pateikt -jūs uzmanaties tik traki sekojot krivičiem.
Paliekat lidzīgas. Tīko viedoklis nepatīk sākat pret cilvēku ventilēt. Kivis ta arī dara ,normāli oponet nemāk.Uzreiz visus par visu lamā, izfantazē slima suņa murgus .
VissIrSlikti @ 17.09.2023 21:47Fēna reklāma atgādina 90-gadu prastās reklāmas no sērijas “zvani, es būšu Tavs vergs…”. Tik prasti
Vari beigt murgot?Kalnos @ 17.09.2023 21:50Manis teiktais. Pilnīgi pareizi teicu !
Kalnos @ 15.09.2023 01:17Kalnos @ 17.09.2023 21:50Manis teiktais. Pilnīgi pareizi teicu !
KalnosKalnos @ 17.09.2023 21:50Manis teiktais. Pilnīgi pareizi teicu !
bet vecā prostitūta ir tomēr centusies ne pa jokam,tas jaatzīst, kkadas spīguļojošas sniegpārsliņas krīt, kadri mainās pa labi un kreisi,augšā lejā, gala rezultāts tāpat pēc sūda, bet nu dzeguze ir pastrādājusi, nu jau tā kā varētu sevi apbalvot ar kādu mežezera galonuVissIrSlikti @ 17.09.2023 21:47Fēna reklāma atgādina 90-gadu prastās reklāmas no sērijas “zvani, es būšu Tavs vergs…”. Tik prasti