Ariete @ 14.09.2023 11:47Ah kādas te ekstrasenses savākušās, katrai sava versija kur Kiviči bija ? Piedodiet, bet tas jau ir smieklīgi ?
Zini, pat ja viņi bija otrā istabā, nu nav normāli bērnu likt gulēt ar telefonu.. tā tāda atkratīšanās no bērna vien ir.. kur tad pasaciņas un muguras glaudīšana...un neticu ka bērns pats paņēma telefonu... lielākais vairums tomēr liek paroles uz telefona, ja nu tel pazūd tad, lai katrs muļķis netiek klāt taviem datiem...Ariete @ 14.09.2023 11:47Ah kādas te ekstrasenses savākušās, katrai sava versija kur Kiviči bija ? Piedodiet, bet tas jau ir smieklīgi ?
fuzzypants @ 14.09.2023 11:49Es metu kaunu pie malas un uzzvanīju uz Bāriņtiesu aprunāties. Izstāstīju situāciju, man atbildēja, ka šiem jau tāda informācija ir šis pārītis ir redzeslokā (:
Pidarņaudis @ 14.09.2023 11:53Zini, pat ja viņi bija otrā istabā, nu nav normāli bērnu likt gulēt ar telefonu.. tā tāda atkratīšanās no bērna vien ir.. kur tad pasaciņas un muguras glaudīšana...un neticu ka bērns pats paņēma telefonu... lielākais vairums tomēr liek paroles uz telefona, ja nu tel pazūd tad, lai katrs muļķis netiek klāt taviem datiem...
Normāli vecāki tomēr, mazam bērniņam vai nu pasēz blakus, palasa pasaciņu nevis nomet telefonu, še paspēlē kamēr aizmirsi...pat ja bērniem māca gulēt pašiem un vecāki iet uz otru istabu nu nedod telefonu pa nakti ...un nevajag pat būt paraugvecākam, lai saprastu, ka tas nav normāli.
Paldies Tev.fuzzypants @ 14.09.2023 11:49Es metu kaunu pie malas un uzzvanīju uz Bāriņtiesu aprunāties. Izstāstīju situāciju, man atbildēja, ka šiem jau tāda informācija ir šis pārītis ir redzeslokā (:
BellaCiao @ 14.09.2023 10:21Kāpēc, lai viņa nedziedātu zināmu melodiju ar vārdu “dirsā”? Sencis taču normālā leksikā nerunā, “dirsā” iespējams ir labākais vārds, ko viņa dzird ikdienā.
pag tad kapec ta gulta ir blakus vinas gultai ? Jus nopietni domajat, ka vini stumda savu vai berna gultu turp atpakal ?vivii @ 14.09.2023 12:03
Tur jau tā lieta, ka normālā situācijā, vecāki piefiksētu, ka pirmkārt bērns neguļ. Vienalga, vai tu esi otrā istabā vai guli pats blakus, tu sadzirdi to, ka bērns neguļ un paskaties. Bet ja tu guli dziļā komā, apdzēries, tad diez vai tu sadzirdēsi bērna darbošanos, pat ja guli blakus.
Un tas jau vien ir ?, ka kaut kas nav riktīgi.
LuckyStrike @ 14.09.2023 13:07Paldies Tev.
Tad tādos gadījumos var jebkurš zvanīt, vai tomēr vajadzētu arī rakstisku iesniegumu, lai saņemtu arī atbildi?
Marfa @ 14.09.2023 13:12pag tad kapec ta gulta ir blakus vinas gultai ? Jus nopietni domajat, ka vini stumda savu vai berna gultu turp atpakal ?
Chempions Rafaels @ 14.09.2023 13:16Dzērums izgulēts, nu jau modies un plosās fb pats vepris. Diemžēl šķiet, ka lielais kodiens un tēva dienas svinības turpinās.
Par ko atkal plosīšanās? Neredzu, jo esmu bloķēta. Ielieciet, ja nav grūti. Paldies!Chempions Rafaels @ 14.09.2023 13:16Dzērums izgulēts, nu jau modies un plosās fb pats vepris. Diemžēl šķiet, ka lielais kodiens un tēva dienas svinības turpinās.
ZapeNape @ 14.09.2023 13:22Par ko atkal plosīšanās? Neredzu, jo esmu bloķēta. Ielieciet, ja nav grūti. Paldies!