yay @ 14.09.2023 08:49Jopcik. Eu cālenes.. kāda izsauca mentus? Jūs taču zinat adresi!!! kas tas pa sviestu!!!!! dirsa dirsa dirsaa!!!! tiktoks joprojam nav iznemts!!! bernam bd bija jaabuut!!!
qwe @ 14.09.2023 09:00ja torpēdas ātrumā ir jāskrien resnim pakal, tad nē, nav laika paņemt to telefonu ?
mazliet nomierinies, redzams,ka neesi lietas kursā par iepriekšējām kiveļu izdarībam, ielīdusi te tik kko iesmirdēt ?
Chempions Rafaels @ 14.09.2023 09:36Ik pa laikam palūru tiktoku lai saprast vai ir izŋemts laukā vai nē. Nu 100 punkti, ka šie riktīgi kož, nu neticu, ka sākuši veselīgu dzīves veidu un noguruši no sporta zāles guļ. Citādi jau sen būtu iefilmēts. Protams, ka kuce pāris dienas vēlāk uzradīsies ar netīro kafijas krūzi it kā nekas nebūtu bijis. Tipiskas alkoholikes uzvedība. Lai vai kā man besī Didri,bet vismaz viņi nav netīri alkoholiķi.
vivii @ 14.09.2023 09:51
Man dīvaini liekas tas, ka Ļenka jau vairākas dienas neliek story, pat ja viņa ir “slima” , viņa parasti liek savus gudros citātus vai reizēm pat uzraksta, ka ir “apslimusi”, bet tagad pilnīgs klusums! Un tagad vēl bērna nofilmētais video, kurš joprojām nav izdzēsts, ko parasti arī vienmēr dara. Tiešām rodās sajūta, ka šoreiz kaut kas nav ok un kā parasti.
KurkulisBurbulis @ 14.09.2023 09:43Labrīt Lezbas
es saprotu, kāpēc jūs dzirdiet vārdu dirsa, bet šoreiz nepiekrītu, sorry. Domāju, ka viņa dzied kaut ko citu.
Un vēl esmu pārliecināts, ka tie divi alkāni ir mājās. Gan jau ieliks pēc tam storijus, ka bija apslimuši utt.
Un jā...man arī prieks, ka beidzot kāds(ābelīte) publiski negrib kiviču.
Cerams, ka viņš netiks uz to muzikālo banku.
Un vēl...gaidu kad resnais atkal pieteiksies Eirovīzijai "eksperimenta" dēļ. Tāds daunis
protams, ka saka - taada dirsaa, beigaas.yay @ 14.09.2023 09:59
Tur ir pilnīgi skaidri saka dirsā :D
sākumā saka 'tēti' un pēc tam dirsā
un ja, ceru, ka berns ir bernudarza. Varbut te ir kadas audzinatajas, vai kads no bernudarza, kurs varetu reaget?aauuu @ 14.09.2023 09:58
Es nesaprotu, kāpēc vēl neviens nav noreaģējis? Tās, kuras zina adrese - nu izsauciet policiju! Labāk lieku reizi lieki pārbaudīt nekā nelikties ne zinis. Tiktoks joprojām stāv tur. Iepriekšējo ātri izņēma. Šeit tiešām izskatās, ka bērns ir viens atstāts. Dārziņā ir? Lienei tagad ir arī Iphone. Varbūt veco iedeva bērnam un paši prom. Ņemot vērā, ka viņus aicina uz pasākumiem, bet bērnu nevar līdzi, Kerkirai arī vēdera vīrusa karantīna mājās, tad Mia tiek atstāta viena pati mājās visticamāk.
tu esi dzirdējusi kā kivis elso pat neko nedarot ? 🤣 😀 tas jau pa kilometru būtu dzirdams 😀Ariete @ 14.09.2023 10:10Tak varbūt vienkārši viņi abi tajā brīdī klusēja kamēr Mia ierakstīja tiktoku. Nejau cilvēkiem jāvārās visu laiku ? Drāmas karalienes jūs ?
baigais klusums, kamer berns tumsa ieraksta tik toku? Smiekligi, vairak neka smiekligi.Ariete @ 14.09.2023 10:10Tak varbūt vienkārši viņi abi tajā brīdī klusēja kamēr Mia ierakstīja tiktoku. Nejau cilvēkiem jāvārās visu laiku ? Drāmas karalienes jūs ?