terabitija @ 03.09.2023 16:35Tas, ka Miai 3 gadu vecumā joprojām ir pampers, tieši apstiprina to, ka bērnam ir zināmi veselības traucējumi, par ko šeit ir daudz ir runāts...
Bet es nesaprotu,kā bērnudārzā neko nesaka ka bērns 3 gados pamperā.Pie mums pat neņem dārziņā 1,5 gados,ja bērns kaut cik nepazīst un neizmanto podiņu.Bet trīs gados būtu reāls skandāls,jo audzinātājām nav jāņemas ar pamperiem.McSara @ 03.09.2023 18:39
Es vairāk sliecos, ka tas ir plekstes slinkums! Ar bērnu ir jādarbojas nevis pudele un pampers, lai tik staigā.
kuranavliene @ 03.09.2023 21:32Bet es nesaprotu,kā bērnudārzā neko nesaka ka bērns 3 gados pamperā.Pie mums pat neņem dārziņā 1,5 gados,ja bērns kaut cik nepazīst un neizmanto podiņu.Bet trīs gados būtu reāls skandāls,jo audzinātājām nav jāņemas ar pamperiem.
Diez vai viņi maksātu par privāto dārziņuHiacinteBurkaa @ 03.09.2023 21:35
Es jau šeit rakstīju, ka privātajiem bieži vien ir pofig uz pamperiem, pašvaldībnieki baigi visus dzen uz podiņa, 3 gados pamperos neviens vairs nestaigā.
Standby @ 03.09.2023 22:24Staigā gan. Mūsu grupiņā staigāja arī pāri 3 gadiem pamperī. Valsts dārziņš.
Neighbor @ 03.09.2023 19:21Nevis naudas nav jaunai gultai priekš bērna, bet ir žēl naudu tērēt bērna dēļ. Naudas viņiem ir pietiekoši, katru nedēļas nogali saņem kešā. Patiesībā, ja tā dzeguze nespēj nodarboties ar bērnu un tēlo, ka ļoti aizņemta menedžējot grupu, tad taču varēja atļauties kādus speciālistus Miai - logopēdu, fizioterapijas, baseinu u.t.t. BET - tiem bioloģiskajiem vecākiem - spermas donoram un dzeguzei gluži vienkārši ir žēl naudas tādiem nebūtiskiem sīkumiem. Mia viņu dzīvē ir tikai ciemiņš, kivja vārdiem citējot - dzimumakta rezultāta, ikdienā - traucējošs faktors, priekš IG - attaisnojums un pierādījums, ka ir daudzbērnu vecāki un liene ir jaunā (lasīt - ļaunā) māmina. Viss, pilnīgi viss viņu dzīvē , ko viņi apzināti publicē un afišē, ir tikai sava ego apmierināšanai. Bērniem tur vieta ir tikai tik daudz, lai uz viņu esības rēķina gūtu popularitāti un celtu savus fakinos reitingus. Abiem viņiem vajadzētu atņemt vecāku tiesības, sterilizēt un iebāzt psihenē, lai apārstē psiho kaites un alko un narko atkarības , papildus atņemt pieeju internetam. Bet tā ir utopija .
Sapņot jau nav aizliegts.
Ja starp saviem draugiem, paziņām vai radiem izrādīsies kāds, kurš tos degradētos atsaldeņus ir aicinājis uzstāties vai gatavojas to darīt, iespļaušu sejā ?
Standby @ 03.09.2023 22:24Staigā gan. Mūsu grupiņā staigāja arī pāri 3 gadiem pamperī. Valsts dārziņš.
Hujaka @ 03.09.2023 22:33
Un mans bērns līdz 4 gadiem gulēja redeļu gultiņā. Gandrīz jau sajutos, kā 2019.gada sliktākā māte.
Kopumā no malas lasot šķiet, ka katrs otrais komentārs ir diezgan pārspīlēts.
comon, kāds skandāls, nevajag jau pārspīlēt. Ir, kas arī 3 gados vēl pamperī, mūsdienu pedagoģijā ir princips, kad bērns būs gatavs, tad būs, jā, podiņu jāpiedāvā, bet nevienā bd, neviens normāls pedagogs nekādu skandālu tamdēļ netaisīs.kuranavliene @ 03.09.2023 21:32Bet es nesaprotu,kā bērnudārzā neko nesaka ka bērns 3 gados pamperā.Pie mums pat neņem dārziņā 1,5 gados,ja bērns kaut cik nepazīst un neizmanto podiņu.Bet trīs gados būtu reāls skandāls,jo audzinātājām nav jāņemas ar pamperiem.
par to gultu tiešām dīvaini, jo standarta izmēra redeļgulta, noņemot to vienu malu mazajam stabili der līdz 4 gadiem, pēc tam var domāt par lielāku un tam nav nekāda sakara ar finansēmvivii @ 03.09.2023 22:57
Es par to gultu arī nesaprotu, ja tā gulta atbilst normālam izmēram, tad kāpēc bērns tādā nevar gulēt, it īpaši ja vienu redeļu malu var noņemt vai gultu var transformēt par parasto gultu. Starpcitu, arī mans bērns gulēja redeļu gultā līdz 3 gadiem, pēc tam noņēmām visas malas un pārtaisījām par parasto gultu, jo izrādījās, ka gultu var tā pārtaisīt ?? pēc tam to gultu lietoja vēl gadu.
Man trakāk liekas tas, ka bērnam nav pieejama normāla pārtika, vismaz tā izskatās pēc Lienes ig storijiem un + aptamil.
Cik vispār Latvijā maksā viena aptamil paka? Kādi 15€?
Vienkārši liekas dīvaini, ka Kiviči ir tādi kapeikpiiii, bet nav žēl tērēt tik daudz naudu uz maisījumu pakām.
vijolite2 @ 03.09.2023 23:06Šeit tik daudzas reāli atpalika no mūsdienu bērnu audzināšanas principiem! Nu neviens attīstīts vecāks vairs nedresē bērnus, lai ātrāk iet uz poda, jo tam nav nekādas nozīmes! Kuros valsts dārziņos tad jums ir tādi drastiski noteikumi? Mana bērna pašvaldības dārziņā Rīgā, daudzi 3gadnieki vēl ir pamperos un audzītes nav piktas par to. Tieši otrādāk saka, ka visam savs laiks un nevajag par to uztraukties, agrāk vai vēlāk, bet visi tam tiek cauri.
Standarta bērnu redeļgultiņa ir 120cm gara, tātad tāda var derēt līdz pat vidēji 5 gadu vecumam, ja vien ir noņemta priekšējā mala un bērns to gultu var lietot pats kā parasto gultu.