reina @ 02.09.2023 19:18
Tas ir jau tas lietus plašķis viņai. Laikam palika gan vēsi. Varētu forši sviedrēt - dermantīna ādas jaka + plēves mētelis.
Tikmēr kivim kāds litrs vismaz ribās un svīst - kā vienmēr - kā cuciks ?
Vjek, viņu abu peregaru iedomājoties ?
Labi, ka Mia nav līdzi. Tad jau šīs dienas viņai normāla aprūpe.
slinkumins @ 02.09.2023 19:22Ābolītim filtriņi neķer kārtīgi. https://failiem.lv/u/wskawnz7r
amoreamore @ 02.09.2023 19:49Es pareizi saprotu, ka teftelis sākumā apdzērās uz tās laivas un pēc tam aizbrauca uzstāties divgadnieka dzimšanas dienā? Nice.
Aplausi arī vecākiem, kas savu bērnu viņa dzimšanas dienā izklaidē ar resnā alkaša uzstāšanos.
Knabsab @ 02.09.2023 19:54
Gan jau kaut kādi ārzemnieki, tur angliski tie uzraksti...
Bet nu jā, Ļenka sadzeras šampi un šoferē, Kiva knapi svepstēja uz jahtas un stundu vēlāk jau bērnu ballītē ?
Hubabuba @ 02.09.2023 19:35
Vauuu, deguns vienās porās, aizķēpāts ar kilogramu tonālo. Kas uz tā vaiga viņai? Jau sen var redzēt ka tur nav labi, kautkāds izaugums vai rēta, kas aizķeksēta ar špakteli? Man tiešām izskatās pēc rētas, kas aizķelēta ciet.
Ariete @ 02.09.2023 20:10Ļenkucei nav kauns likt kā rokstārs 2 gadniekiem dzied? ???????????? Gan jau Baby Shark arī bija
nopietni? 2gadnieka ballītē kivičs dzied kurtizāņu ugunskuru? Zeme atveries!Krizdole @ 02.09.2023 20:33
Un "Kurtizāņu ugunskurs" ?
vinai jau kerkiru dāvanām apbērt vajadzētu par to, ka bērnu vāķī. Bet kerkira vēl lieni apdāvina. Wtf?Arabesq @ 02.09.2023 20:49Es tagad sapratu, kāpēc Lienei no rīta bija Čogana smaržas storijā - bija pie Kerkiras nogrūzt bērnu ? Un tas ir smieklīgi, ka katrā Burkas epizodē Mia ir pie Graudiņiem - reāli, vecāki tik meklē, kur visu laiku atstāt.