Jaunsprofils @ 20.08.2023 21:00no šoferēšanas, un vīra filmēšanas, fočēšanas, koncertu organizēšanas. Viņa tak ir menedžere ??
vai lombardāHortenze @ 20.08.2023 20:58Po pjaņi tas gredzens būs pazudis. Ne jau no kārnuma.
Katzenfamilie @ 20.08.2023 22:03
44gadiga Barbija nogurusi no nepartrauktas sevis apbrinosanas, Tunca uzmanisanas, neka nedarisanas un filtru liksanas.
EsPati @ 20.08.2023 23:16IR. Lienei iksvētdienas plosts. Jo katrs plosts sākas ar filmas skatīšanos, ko atrāda storijos. Pēc tam seko kaut kādi vēl murgi, tad jautājumu lodziņš, tad kaut kad, kad mostas pusi izdzēš un turpina kost. Ak, Liene, mēs Tevi pazīstam jau kā savus piecus pirkstus ??❤️
pelite un zakitis 😕😁 wooowKnabsab @ 20.08.2023 23:53A man gribas piesieties pamatskolas latviešu valodas gramatikas izcilniecei Lienei Liepiņai - vai Miai pirmais vārds ir Pelīte?
Teikšu Ļenkas vārdiem - nespēju to saprast ???
Knabsab @ 20.08.2023 23:53A man gribas piesieties pamatskolas latviešu valodas gramatikas izcilniecei Lienei Liepiņai - vai Miai pirmais vārds ir Pelīte?
Teikšu Ļenkas vārdiem - nespēju to saprast ???
yay @ 21.08.2023 09:37uzliek filtru un pilnā nopietnībā stāsta, ka iekrituši vaigi. Ļenka tu pilnīgi stulba esi?
kapibara @ 21.08.2023 11:05Saderināšanās gredzens par lielu palicis.?
Ko Tu pļūti mauka tāda? Tev jau to gredzenu uzdāvināja tik lielu, jo tas bija caur sadarbību un bija jāņem kādu deva. Tev tak uz fakuča viņš jau no laika gala ir uzlikts.
Un tā saucamā saderināšanās..mēs jau jūsu pretīgajā šovā redzējām kāda ta bija. Abi pipelē virtuvē saderinājās. ???
P.S. To gredzenu vari tuncim uz pipeļa uzskrūvēt, izmērs kak raz izkaltuša pirksta lielumā.
kapibara @ 21.08.2023 11:05Saderināšanās gredzens par lielu palicis.?
Ko Tu pļūti mauka tāda? Tev jau to gredzenu uzdāvināja tik lielu, jo tas bija caur sadarbību un bija jāņem kādu deva. Tev tak uz fakuča viņš jau no laika gala ir uzlikts.
Un tā saucamā saderināšanās..mēs jau jūsu pretīgajā šovā redzējām kāda ta bija. Abi pipelē virtuvē saderinājās. ???
P.S. To gredzenu vari tuncim uz pipeļa uzskrūvēt, izmērs kak raz izkaltuša pirksta lielumā.
uzraksti un uzjautā Lienītei.Anīle līne @ 21.08.2023 12:44Man sirds sāp skatoties uz meitēnu - nu kā vecākiem var tik ļoti nerūpēt savs bērns? Manai meitai 5g, drēbes, kas ir nenovalkātas, krājas skapī. Rados tikai puikas, nav kam atdot "mantojumā". Nez, varbūt savākt 98 un 104 izmēra drēbītes un nosūtīt Mias "gādīgajiem" vecākiem?
Anīle līne @ 21.08.2023 12:44Man sirds sāp skatoties uz meitēnu - nu kā vecākiem var tik ļoti nerūpēt savs bērns? Manai meitai 5g, drēbes, kas ir nenovalkātas, krājas skapī. Rados tikai puikas, nav kam atdot "mantojumā". Nez, varbūt savākt 98 un 104 izmēra drēbītes un nosūtīt Mias "gādīgajiem" vecākiem?