123annna @ 17.07.2023 18:33
Ja matus neapžavē, vismaz pāris min ar fēnu, tie ātrak bojajas un veidojas pūka. Tas ir nepareizi, matus atstat pašiem izžūt.
Matus mazgajot, tie atverās kā skujiņa. Vieglāk pakļaujas vides ietekmei, nedod dievs vel saulē iziet, tad tie apdeg. Un tad rodas dažadas matu problemas, lūzt, sausi, pūkojas utt.
Ari es šo muļķibu piekopu līdz mana friziere ieraudzija manus matus un gandriz noģība. Tie bija sabojāti , daudz bija janogriež un rupigi jakopj ?
123annna @ 17.07.2023 20:37Par matu tēmu paturpinot!
Kas man tur spiež sarkanos īkšķīšus. Vai esat matu kopšanas speciālistes?
Rakstniece @ 17.07.2023 20:12Jā, mazgājot mati ''atveras'', tāpēc ir matu balzams. Kā arī, pēc frizieres ieteikuma, kad mati izmazgāti, tos var paskalot ar nedaudz vēsāku ūdeni, lai mats ''aizveras''. Ja mati žūst paši par sevi, nekas tur nebojājas.
Lienes pēdējā storijā var uzskatāmi dzirdēt, kurš bērnam māca runāt. Ekrāns. Jo, ieraugot dabas parādību, Mia nezina tās nosaukumu latviski, bet zina angliski. Milzu akmens dižās filoloģes dārziņā.
Tusnelda @ 17.07.2023 20:49
Izskatās pēc fēnu firmas reklāmas.
nu tak galīgā p.i.p.e.l.ē. 🤣🤣🤣🤣🤣EmilijaArm @ 17.07.2023 11:11Šitajā bildē mākslinieks izskatās totāli pievilcis mūli :) https://www.instagram.com/p/Cuw_3AuMyU4/?img_index=2
Helga Andersson @ 17.07.2023 22:17nu tak galīgā p.i.p.e.l.ē. ?????
slinkiss @ 17.07.2023 21:33
Man ir izteikti pūkaini mati, izskatās labi un veselīgi tikai pēc fēnošanas. Arī mazāk pūkojas.
Meitai tas pats.
Arī mazāk pinkojas, ja ar fēnu žāvēti.
Neatkarīgi no matu kosmētikas, ko es lietoju labu un pareizi.
cūciņas arī par sheep sauca... Tagad tiešām var redzēt ne ka bērns ir prātā atpalicis,bet ar viņu vnk neviens nerunā un nedarbojas,tāpēc iepaliek attīstībāRakstniece @ 17.07.2023 20:12Jā, mazgājot mati ''atveras'', tāpēc ir matu balzams. Kā arī, pēc frizieres ieteikuma, kad mati izmazgāti, tos var paskalot ar nedaudz vēsāku ūdeni, lai mats ''aizveras''. Ja mati žūst paši par sevi, nekas tur nebojājas.
Lienes pēdējā storijā var uzskatāmi dzirdēt, kurš bērnam māca runāt. Ekrāns. Jo, ieraugot dabas parādību, Mia nezina tās nosaukumu latviski, bet zina angliski. Milzu akmens dižās filoloģes dārziņā.
Minelūše @ 17.07.2023 22:26
Par matiem runājot, personīgi es vienmēr žāvēju ar fēnu, jo dabiskā veidā žūšana aizņem vismaz 2h un man ir liels diskomforts staigāt ar slapju galvu. Kārtīgam fēnam ir vairāki režīmi, kā arī vēsā gaisa opcija. Nevajag bliezt virsū ar viskarstāko un viss ar matiem būs ok. To jau nu pašpasludinātajai matu pro Ļenkai arī vajadzētu zināt.
Nu par to varētu pastrīdēties!Kerkira bērnu turēja uz rokām un sauca ēdiena sastāvdaļas,meitenīte forši atkārtoja.Pēc tam Edgars sauca vārdus un Mia atkārtoja.Secinājums---AR BĒRNU IR JĀNODARBOJAS! Graudiņi to var,Kiviči nespējnieki?qwe @ 17.07.2023 22:58cūciņas arī par sheep sauca... Tagad tiešām var redzēt ne ka bērns ir prātā atpalicis,bet ar viņu vnk neviens nerunā un nedarbojas,tāpēc iepaliek attīstībā
qwe @ 17.07.2023 22:58cūciņas arī par sheep sauca... Tagad tiešām var redzēt ne ka bērns ir prātā atpalicis,bet ar viņu vnk neviens nerunā un nedarbojas,tāpēc iepaliek attīstībā
Lienei vārdu krājums ļoti mazs, pāris vārdi, ko viņa spēj uz riņķi izdvest un Andris reiz story, kad bērns kko mēģināja teikt, viņu nokušināja un pats tālāk vervelēja un arī kad Keitija ko mīļajam papukam teica,viņš noignoreja un vispār neatbildēja. No viņiem Mia nevienu vārdu nav iemācījusiesMercury6 @ 18.07.2023 01:19
Šis ir ļoti skumji. Pat dzērāju ģimenēs bērni laicīgi attīstas un runā vecāku valodā. Šeit bērns pat nedzird vecākus runājam. Cik tas ir toksiski tai nabaga meitenei. Un jā, pie Kerkiras viss lieliski, pat ja viņa neko dižu ar bērnu nedara, tas ir tik skumji, ka Liene ar to bērnu darbojas pat ne uz 0, bet reāli ar mīnuss zīmi. ?♀️
ok, gan jau kkadi garīgie traucējumi tam bērnam varētu būt no tā ka Liene būdama stāvoklī dzēra, bet ne tādā mērā,ka bērnam nevarētu iemācīt runāt,tas ir tīri dēļ vecāku nolaidībaskuranavliene @ 18.07.2023 00:07Nu par to varētu pastrīdēties!Kerkira bērnu turēja uz rokām un sauca ēdiena sastāvdaļas,meitenīte forši atkārtoja.Pēc tam Edgars sauca vārdus un Mia atkārtoja.Secinājums---AR BĒRNU IR JĀNODARBOJAS! Graudiņi to var,Kiviči nespējnieki?
Man arī pārsvarā pašiem žūstot mati ļooooti ātri sataukojas vai jau izžūst tādu pļekaini.. nezinu, kāpēc 🫣