vivii @ 13.07.2023 15:22Liene nelasa forumu un viņai nav laika tādam idiotismam….
Un tad Liene izdomā, ka jāatskaitās par sejas procedūrām , tūsku un zilumiem ???
HiacinteBurkaa @ 13.07.2023 13:59
Uzspied kādu lienes storiju, tur augšpusē rādās izmantotais filtrs. Pēc tam spied "Try it" vai kkā tā.
Jā, un pie zobārsta arī viņa iet, bet forumu noteikti nelasa, un 3gadnieks viņai ir bēbis. Nerunā, čurā pamperā un sūc pudeli, tad jau laikam bēbis.vivii @ 13.07.2023 15:22Liene nelasa forumu un viņai nav laika tādam idiotismam….
Un tad Liene izdomā, ka jāatskaitās par sejas procedūrām , tūsku un zilumiem ???
Minelūše @ 13.07.2023 17:53Atvaļinājums?Ak Dievs, es gar zemi?Viņa vispār zina vārda "atvaļinājums" nozīmi? Tāds mēdz būt tikai strādājošiem cilvēkiem. Viņai atvaļinājums ir katru dienu.
Jā, iespējams, ka sabiedrības dāmas veic skaistuma procedūras, BET viņas to dara pie profesionāliem meistariem, nevis tirgū starp būdiņām kā viena otra. Līdz ar to arī iznākums viņām ir nesalīdzināms ar to Helovīna šausmu ģīmi pāris lapas atpakaļ. Tāda ir tā atšķirība, Ļenka!
ok, es arī pamēģināju to filtru, bet man auss neaizauga ciet, kā tā mātīte to dabū gatavu?🤣TuunEs @ 13.07.2023 18:12O Bože, Es arī tikko piemēriju Lieņuka filtru, nu ši tik “smagu” nekad nebiju uzlikusi. Seja kā ar špakteli aizslaucīta. Visi mani vasaras raibumi pazuda kā nebijuši.
Šitais viņai vienīgais arī der, kas noslēps visas krunkas, krāterus un auss dobumus :D