Es nevienā vietā neaizstāvu Kiviču,viņš ir liels cūka.Bet sieviete kas viņam blakus patreiz,iedzer ar viņu uzkurina un jūtas laimīga.Tas ir viņas roku darbs,ka Kivim nedod meitas.Viņu šovā tas bija super redzams,par to sunīšbildi.Andris saka ka no galerijas nevar paņemt cits bildi,a viņa-tā bija Madara,tā bij viņa.Liene viņu uzvelk,noskaņo un aidā uz priekšu.Live ar sēž hihina un piemet ogles.
Aamelija @ 12.11.2021 19:33
Man gan vienmēr Kiviča laivos izskatās, ka viņš Lienē īsti neklausās, viņš ir ļoti centrēts uz savu sakāmo, nekad neesmu ievērojusi, ka viņš vēl vairāk uzkurinās pēc kādas Lienes frāzes. Un nebūtu pārsteigta, ja vispār plikās bildes palaišana bija Kiviča ideja.
vivii @ 12.11.2021 19:46Liene nemaz nelasa forumu, kur nu!
Tagad tik posto bildes un video kā viņai patīk tīrība, kārtība un ka meitai ir bērnu mantas…
Tāpat kā ar tiem ratiem, kurus atrādīja.
Un par bērnu naudu, Andža ir tiesīgs saņemt bērnu naudu, ja strādā oficiāli.
123annna @ 13.11.2021 00:51Kāda apgaismojat mani… kur viņas storijos ir redzama tā saucamā “starošana”?
Redzu efektu, kas parversis ļenki defektā
LaikamGarlaicigi @ 13.11.2021 01:15
Negribu uzreiz apgalvot, ka šitos visus pati Ļenka raksta. Bet visas vēstuļu rakstītājas baigi līdzīgi sirsniņo un raksta.
Negribu uzreiz apgalvot, ka šitos visus pati Ļenka raksta. Bet visas vēstuļu rakstītājas baigi līdzīgi sirsniņo un raksta.
Piedodied lūdzu par kļūdām!alex48 @ 13.11.2021 08:54
Varu visā nopiettnībā ka Liene mani iedvesmo,un ļoti.Nebūt un nedzīvot kā viņa.