SantaBarbara @ 10.07.2023 09:39
Es nedzīvoju Lv ,lidz ar to nemaz nezināju ,ka valstī brivdiena ! Nu ,tad gan jāpaslavē Lienīte jau 8 no rita lasa grāmatu vai kāda malacīte savos 43 gados!?
Man arī ,bet ietekmē . Apmaksa dubultā ,un vadība lielā nebūs darba . Tāpēc būtiskas lietas nokārto pēdējā darba dienā.fifinators @ 10.07.2023 10:15
Nu jau, nu jau, nevajag galējībās ieslīgt. Es arī nezināju, ka brīvdiena, jo strādāju maiņu darbu, kur sarkanie datumi neko neietekmē. Pirms mētāties ar apvainojumiem, vajag nedaudz padomāt. ?
Kalnos @ 10.07.2023 09:59Ne,jo sodiem ir noslēguma koncerts .Pēdējā svētku diena .
https://www.dziesmusvetki.lv/lv/programma/svetku-nedela/nosleguma-koncerts-kopa-augsup/
Taisnība . Man jau kura darba maiņa . Tāpēc viss jau sajuka:)HiacinteBurkaa @ 10.07.2023 10:52
Jā, lielkoncerti parasti notiek pirmdienās ?
Kā tad nu neietekmē? Dubultā samaksa taču 😉fifinators @ 10.07.2023 10:15
Nu jau, nu jau, nevajag galējībās ieslīgt. Es arī nezināju, ka brīvdiena, jo strādāju maiņu darbu, kur sarkanie datumi neko neietekmē. Pirms mētāties ar apvainojumiem, vajag nedaudz padomāt. ?
Un parasti pirmdienas ir brīvdienas😀HiacinteBurkaa @ 10.07.2023 10:52
Jā, lielkoncerti parasti notiek pirmdienās ?
LuckyStrike @ 10.07.2023 11:03Kā tad nu neietekmē? Dubultā samaksa taču ?
Kalnos @ 10.07.2023 11:16Un parasti pirmdienas ir brīvdienas?
Minelūše @ 10.07.2023 10:20Lienītei nepatīk audzinoša literatūra. Droši vien tāpēc, ka tajās grāmatās rakstītais nesaskan ar dzeguzes un padauzas dzīves principiem. To Lienīte uzskata par pārmetumu, tāpēc "domā pati" jeb nedomā nemaz. Sieviete, kas domā, Lienes situācijā ietu strādāt kaut par apkopēju.
Un brīvdiena šodien tikai normālā darba laika darītājiem. Tiem, kuri strādā maiņu darbu, brīvdienas nav.
Es pēc tev atvainojos .SantaBarbara @ 10.07.2023 11:17
Es pienemu ,tas bija kontekstā ar to ,ka es iepriekš teicu ,ka Liene domā ,ka ir malacis ,jo 8 no rīta lasa grāmatu un vālājās pa gultu,kamer visi citi sen jau pa darbiem! Un tad @Kalniem man random uzbrauca ,ka vispar valsti esot brivdiena un es esot bezdarbniece ,ja reiz to nezinu ! Lai gan beigas izradas pati @kalniem arī tomer jau ir darbā,jo strādā mainu darbu!??
EsRedzējuKa @ 09.07.2023 17:48
Nu pēdējā dzīvesvieta bija Varavīksnes namos. Izskatās, ka tur joprojām
cmykk @ 10.07.2023 11:57
Kivis tur ar Madaru dzīvoja man šķiet?! kaut kur Zoļikā, ja?
laikam grūti aizmirst mīļās vietas
Ko tu te sprēgā? Pati raksti,ka esi bezdarbniece,vairāk kā mēnesi te nelīdi ko tad alkal izdomāji te gudro patēlot un citiem uzbraukt?Kalnos @ 10.07.2023 11:25Es pēc tev atvainojos .
Mia6 @ 10.07.2023 12:59Joprojām nesaprotu , kā viņa var nestrādāt? Tik universāla, pieredzējusi kā pati sevi pozicionē, bet sēž mājās. Bērns iet bd, kas viņai liedz iet darbā un pelnīt kaut vai prieks sevis naudu??? Nu neticu ka Andris ir tik maksātspējīgs ar koncertiem. Vasarā vēl , bet ne ziemas sezonā.