Berry5 @ 08.07.2023 19:21Nafig tur tā kleita karājās? Es nevaru ? Gadījumā neslēpj aiz kleitas kādu mīļāko vai caurumu sienā?
Berry5 @ 08.07.2023 19:21Nafig tur tā kleita karājās? Es nevaru ? Gadījumā neslēpj aiz kleitas kādu mīļāko vai caurumu sienā?
EsRedzējuKa @ 08.07.2023 19:12
vivii @ 08.07.2023 18:49
Starpcitu, šo tradīciju piekopj arī mūsdienās, esmu pati redzējusi un pašā sākumā, kad pārcēlos , tas likās dīvaini.
Tāpat kā ar puķēm, dāvina pāra skaitli, jo tas simbolizē dzīvību, bet nepāra skaitlis tiek asociēts ar miršanu un bērēm.
Nu te īsti nesapratu!🤔Cik es zinu,pāra skaitli nedāvina.vivii @ 08.07.2023 18:49
Starpcitu, šo tradīciju piekopj arī mūsdienās, esmu pati redzējusi un pašā sākumā, kad pārcēlos , tas likās dīvaini.
Tāpat kā ar puķēm, dāvina pāra skaitli, jo tas simbolizē dzīvību, bet nepāra skaitlis tiek asociēts ar miršanu un bērēm.
oioioi @ 08.07.2023 18:51
Nesenu laiku atpakaļ ļenka brēca instagramā publiski un nolika Saulieti dēļ NL un , ka atbalstot Krieviju utt. Nez kā viņa izlocītos viņas priekšā, ja viņai būtu ļauts ierasties līdzi savam belovedam?
kapibara @ 09.07.2023 05:17Euuu, nu. Kur ir tās bildes no "seksīgās" fotosesijas?
Tak sen jau bija jābūt gatavām.
Nozuda tāpat kā Liepiņas grāmata? ?
Tā ir visā pasaulē .Uz skaitu ieciklējas tikai bijušas padomju savienības republikas. Tāpat kā uz vecumu,apģērbuBjork @ 09.07.2023 12:43Skandināvijā gan neviens uz skaitu neiespringst. Veikalos tirgo peoniju, tulpju pušķus pa 15/10/6 gabaliem.
Es uz tiem ziedu ticējumiem neieciklējos, cik gabali, ko nozīmē dzeltenas rozes utt.
ZapeNape @ 09.07.2023 04:45Viss, kā jau te teica - liene ir koriste un ak, tavu pārsteigumu, nu jau arī tautas dejās zoles līdz caurumiem nodejojusi. Laikam jau aizmirsa, ka ir sporta deju dejotāja. Bet patiesībā, vienkārši fantazētāja un mele.
Tajā korī viņa toreiz speciāli ielīda, lai Dziesmu sv. tiktu. Māsa gan laikam dzied joprojām.ZapeNape @ 09.07.2023 04:45Viss, kā jau te teica - liene ir koriste un ak, tavu pārsteigumu, nu jau arī tautas dejās zoles līdz caurumiem nodejojusi. Laikam jau aizmirsa, ka ir sporta deju dejotāja. Bet patiesībā, vienkārši fantazētāja un mele.
LuckyStrike @ 09.07.2023 14:15Tajā korī viņa toreiz speciāli ielīda, lai Dziesmu sv. tiktu. Māsa gan laikam dzied joprojām.
Tuana @ 09.07.2023 14:10
Dooh, katrā brīnišķīgā notikumā, kur ir kaut kas par talantu, par gaumi, skaistumu, gudrību, mūziku, mākslu, sportu, aristokrātiem (variet paturpināt sfēras), Ļenkai vajag uzreiz kā vistai klāt uz ied***t savu “es es es, es esmu to jau darījusi, es esmu tur jau bijusi, visu māku, visu protu, es es es!!!”
Nevar saprast - vairāk narcise vai minhauzene.
Labāk būtu, ja savu vienīgo atlikušo bērnu vestu uz kādiem pulciņiem, attīstītu ar tām pašām dejām utt. Tikai gan jau būs visu atlikušo dzīvi vien jūsma pašai par savu pagājušo laiku (no kā vismaz puse - nepatiesība).