yay @ 07.07.2023 13:36tāds ļaunums no tās vecenes nāk
īpaši video ar kūku.
ārprāts
leonella @ 07.07.2023 14:12Vai pamanījāt meitenītes zobus storijā, kur pūš svecītes? Neizskatas, ka bērns kādreiz ir redzējis zobu pastu, birsti, kur nu vēl higiēnistu. Aptamils no knupja pudeles 3 gados un aiziet.
vispār baigi neveikla bilde - vepris nemaz neizskatas ieinteresēts viņas performancē - gan jau ka atrauj no aliņa par ilgu 🤣ZapeNape @ 07.07.2023 11:28Oi, ļenka bildi ielikusi, kur abi pamuļķi sūcās. Tik pretīgi!
Adele4 @ 07.07.2023 15:12Keitija izskatas kā no pagalma nozagta.
Sporta legingos ar strīpām,.botas un tkreklā.
Nav jau tik maza vecuma, ka po kas mugurā.
Jauna dāma. Madara nemāca ka ir izejamās/svetku drēbes un mājas drēbes? Uz māsas balliti mājas apgērbā?
Vispr nesaprotu modi kur 10+ meitenes staigā tajos legingos. Tikpat kā zekubikses pliku dirsu.
protams labāk vilkt kleitu un dedzināt pakaļu uz plastmasa šļūcamajiem un radīt savus labumus veļoties pa bumbām 😄 Atkritiba no Lienes,citi prātīgi bērni/pieaugušie zin kas jāvelk uz attiecīgajiem pasākumiem 🫤Adele4 @ 07.07.2023 15:12Keitija izskatas kā no pagalma nozagta.
Jauna dāma. Madara nemāca ka ir izejamās/svetku drēbes un mājas drēbes? Uz māsas balliti mājas apgērbā?
Vispr nesaprotu modi kur 10+ meitenes staigā tajos legingos. Tikpat kā zekubikses pliku dirsu.
tak jau mirkšķināja tajā ai lav mai hazbend video - vai tad neredzējāt, ka signalizē? 🤣Berry5 @ 07.07.2023 14:32Andri, vecīt ja Liene tevi tur gūstā un vajag palīdzību - uzvelc melnu platu t-kreklu.
?
Pareizi jau raksti,jo pa slidkalniņiem jāšļūc svētku kleitās,bumbās jāieveļas tā lai 11gadīgai meitenei visi apenes var nopētīt.Uz tādām vietām neviens neiet princeškleitās,jo tur uzsvars ir likts uz izklaidi un jautrību.Un kas tad Keitijai bija omju laika bomeļu bikses jāvelk?Adele4 @ 07.07.2023 15:12Keitija izskatas kā no pagalma nozagta.
Helga Andersson @ 07.07.2023 15:47tak jau mirkšķināja tajā ai lav mai hazbend video - vai tad neredzējāt, ka signalizē? ?
Tonya @ 07.07.2023 15:22Jēziņ, tajā storija kivicam tas rokas kā saputušies baloni, kā vins vispār vēl var ģitāru paspēlēt, pēc tūskas izskatās, kā tādi maizes batoniņi.
Tik interesanta dzīve viņiem, piedzerties un vāļāties pie jūras, ko tur darīt katru un visu dienu. Es arī braucu biezi, bet braucu nopeldēties, šī tak pat nepeld.. nu tajās ballītes storijos pēc Lienes acīm un kivica runas var pateikt, ka ir iereibuši
TuunEs @ 07.07.2023 13:34Es arī nāku kaut ko pozitīvu ierakstīt, jo beidzot sāk vismaz kaut kādas mātes jūtas izrādīt un pavadīt laikā kopā ar savu bērnu. Pat muguriņu paglaudīja.
Vienīgais varēja neatņirgt tos zobus glaudīdama un kārtējo reizi netīksmināties par savu seju kamerā.
teberebe @ 07.07.2023 14:48kaut kā jocīgi, ka Miai divas dienas pēc kārtas vienādi mati sataisīti. Cerams, ka vienkārši Liene pārtaisīja tāpat kā vakar, jo citādi nemāk, nevis lika bērnu gulēt ar gumijam matos. Neliekas ne ērti, ne veselīgi.
Man arī tajā laizīšanās reel un svecīšu pūšanas storijos Liene liekas diezgan iesvinējusies ar Coronu un mežeru, bet tas jau nebūtu nekas jauns.
ja nu teftelis iesprustu truba? Berniem vismaz butu action 🙈Linus @ 07.07.2023 16:32
Man pašai bērnībā, kā arī visiem man zināmajiem bērniem toreiz un tagad, ir bijis po par jūras smiltīm - galvenais bija ūdens un peldēt. Bet Piviči Miu aizveduši uz Dubultiem, kur šobrīd peldēties ir aizliegts. Gada vecāki. Tad jau labāk uz Līvu akvaparku (bet esam jau pieraduši, ka šo cilvēku ikdienas gaitās bērna vēlmes un labsajūta ir pēdējā vietā).