qwe @ 07.07.2023 09:40Mana versija - cīsiņš bija kaut kur aizdzēries un slota aizskrēja viņu meklēt un vākt,tāpēc arī neviens no viņiem nebija dz d ballītē.
magdalena333 @ 07.07.2023 10:11Es gan domāju, ka gan jau Andrim vakar bija kāds lievenītis ņemot vērā kā Liene bija samālējusies, gan jau saprata, ka nedrīkst likt lievenīša reportāžu, jo, tad sabiedrība viņu apēdīs bez sāls, ka #četrubērnumāte pakāsusi 3 bērnus un pilnīgi pohuj uz pēdējās atvases nozīmīgāko dienu gadā. Un gan jau Līgai tomēr atšķirībā ir sirds, un ierosināja, ka noorganizēs Miai jubileju, žēl tā bērna. Ja man ir taisnība, un Kiviči tur nebija, tad viņi ir zemiski, varbūt vēl kaut cik var attaisnot Andri, jo viņš vēl pelna maizi ģimenei, bet par Lieni, kā māti, kā cilvēku man vienkārši trūkst vārdu.
magdalena333 @ 07.07.2023 10:11Es gan domāju, ka gan jau Andrim vakar bija kāds lievenītis ņemot vērā kā Liene bija samālējusies, gan jau saprata, ka nedrīkst likt lievenīša reportāžu, jo, tad sabiedrība viņu apēdīs bez sāls, ka #četrubērnumāte pakāsusi 3 bērnus un pilnīgi pohuj uz pēdējās atvases nozīmīgāko dienu gadā. Un gan jau Līgai tomēr atšķirībā ir sirds, un ierosināja, ka noorganizēs Miai jubileju, žēl tā bērna. Ja man ir taisnība, un Kiviči tur nebija, tad viņi ir zemiski, varbūt vēl kaut cik var attaisnot Andri, jo viņš vēl pelna maizi ģimenei, bet par Lieni, kā māti, kā cilvēku man vienkārši trūkst vārdu.
EnijaEnija @ 07.07.2023 10:59
Šis tiešām izklausās ticami, bet -
Kas tas par tēvu, kas ņem lievenīti meitas (piebildīšu, ka vienīgās palikušās) dzimšanas dienā?
Kas tā par māti, kas vaktēšanu, vadāšanu vai vēl nez ko viņa tur dara, uzskata par svarīgāku nekā meitas (atkal piebildīšu - vienīgās, kura palikusi) dzimšanas dienā?
Traģiski...
Odidi @ 07.07.2023 11:20kas jus tiesam domajat, ja nav neviena bilde instagramaa no Mias dzimsanas dienas, tad vecaaki nebija balliitee? varbut vienkarsi negrib publiceet bildes un video?
Man ir aizdomas, ka par autismu un vispār par bērniem ar īpašām vajadzībām zinu vairāk par Jums. Tāpēc arī rakstu, ka redzu, ka nav tur bērnam vajadzigā aprūpe. Un nelaist vecākās meitas skolā, ir diezgan dīvaina izvēle.HiacinteBurkaa @ 06.07.2023 23:02
Ak, kungs, nu palasiet taču par autismu ?♀️ Tā nav, piemēram, bērnu trieka, kur ar smagu darbu, fizioterapiju var būtiski uzlabot bērna stāvokli. Liela daļa bērnu ar AST tā arī paliek savā pasaulītē. Viņiem ir cita veida terapijas un nodarbības, ko veic speciālisti.
ZapeNape @ 07.07.2023 11:32Man ir aizdomas, ka par autismu un vispār par bērniem ar īpašām vajadzībām zinu vairāk par Jums. Tāpēc arī rakstu, ka redzu, ka nav tur bērnam vajadzigā aprūpe. Un nelaist vecākās meitas skolā, ir diezgan dīvaina izvēle.
Odidi @ 07.07.2023 11:20kas jus tiesam domajat, ja nav neviena bilde instagramaa no Mias dzimsanas dienas, tad vecaaki nebija balliitee? varbut vienkarsi negrib publiceet bildes un video?