lai pameginaelfa* @ 02.07.2023 21:05100 punkti Liene gaidīs, ka Graudiņa Miai to dzimšanas dienu sarīkos, sapirks pārtiku, protams, dāvanu un vispār pie sevis vēl noorganizēs atrakcijas. Viņa taču labā krustmāte. Graudiņi baigi ieberzās.
Paši alkaši gan jau pēc tradīcijas aizlietām sejām ielīdīs instā un dirsīs kā ļaunā Madara nav palaidusi Keitiju uz māsas sapņu dzimšanas dienas svinībām.
Incognito @ 02.07.2023 22:17
Tas ļaunais skatiens viņai ir, jo Mia tur ir blakus. Viņa uz to bērnu allaž ar naida pilnu skatienu skatās
nodzerisPikachio @ 02.07.2023 22:57Keitija savu Instagram nomainījusi no @keitijaprivate uz @keitijaraabe.
Zaudējis Andrītis visus bērnus ?
Pikachio @ 02.07.2023 22:57Keitija savu Instagram nomainījusi no @keitijaprivate uz @keitijaraabe.
Zaudējis Andrītis visus bērnus ?
LilyLady @ 02.07.2023 17:57Tak nav stāsts par to, vai uz tās kūkas ir multenes vai nav, tāpat ir skaidrs, ka birste nav nekāda Montessori māmiņa. Pirmos 2 gadus savam bērnam vispār "nosvinēja" klasiskā alkānu stilā, kur galvenais bija pieļurbāties, nevis iepriecināt mazo un radīt skaistus ģimenes svētkus. Liene pati neprot ne galdu uzklāt, ne viesus uzņemt, vieglāk ir pateikt "mēs nesvinam, mums nepatīk svinēt", jo ir slinka govs. Pie citiem gan pirmie deso svētku galdu izrīt. Ar Miu tagad arī cer, ka izdosies izubagot sadarbībiņu, un kāds uzsauks ne tikai kūku, bet iedos kādu rotaļu istabu vai tusiņu na haļavu.
Tuana @ 03.07.2023 00:42
Liene var klusībā gavilēt, panākts ir tieši tas, pie kā tā čūska viltīgi piestrādāja, kamēr neapķērīgajam hasbendam tēloja super mīlošo pamāti.
Marfa @ 02.07.2023 23:07nodzeris
Ariete @ 03.07.2023 01:45Man jau liekas, ka tur Madaras pirksts. Ne jau bērns izdomās sev kaut kādus nikus mainīt IG ?
Ariete @ 03.07.2023 01:45Man jau liekas, ka tur Madaras pirksts. Ne jau bērns izdomās sev kaut kādus nikus mainīt IG ?
kuššššš @ 03.07.2023 09:40
Mierīgi izdomās. Ja būtu Mias vecumā, ok tad vecāki izdomātu, bet Keitija ir pietiekoši veca, lai pati izdomātu. Tāpat kā Keitijai pašai noteikti acis atvērās pēc ''sapņu ceļojuma''. Pati viņa redzēja, kā tur viss notika, kā gada tēvs neizpildīja neko no tā, ko publiski sasolīja (gan jau vēl privāti arī bija solījis lietas).
ja, un, vari stastit cik velies, ka tetis ir labs un lielisks, tik ta sanaca. 11 gadigs pasaka, man pasam ir savas domas, vari teikt, ko velies, es pats visu saprotu.krixis3 @ 03.07.2023 10:15Redzējāt Kimas un Sniedzana bildi Madaras storija? Teftelis var kost pirkstos, jo viņam meitu vairs nav. Un man pašai ir meita Keitija vecuma. Arī šķirta ģimene, tēvs ar ģimeni ar alko aizraujas. Ticiet man, viņas visu redz un saprot, pārdzīvo ļoti. Un pienāk mirklis, kad pašas pasaka, ka negrib pie tēva.
JA tik ļoti patīk svētki, kāpēc nebija gājiena, varēja uz atklāšanas koncertu aiziet. Bet tur jau nevar dzert un dirst par visiem un bērns jāvaktē.