Minelūše @ 01.07.2023 20:42
Man tā ir mistērija, kā viens cilvēks var būt tik stulbs. Kā var pēc kāda cita komandas izpārdot visu, kas tev pieder - dzīvokli, mašīnu, drēbes, kurpes, utt? Smadzeņu vietā puķkāposts. Jau tad bija redzams, ka Kivičs Ļenku nemīl, mīlošs vīrietis nekad nepataisītu savu sievieti pliku kā žurku. Ja apģērbam un apaviem Ļenka kaut ko sakasa, tad dzīvokli viņa sev vairs nekad nenopirks. Un es neticu, ka nav brīžu, kad viņa nenožēlo, ka palaidusi zudībā savu īpašumu.
Berry5 @ 01.07.2023 20:47
Jā. Viņš tiešām viņu nemīl - tāda padumja pudeles māsa atradusies. Reāli nolaida pa rensteli visu kas bija. Būtu māja vai vēl kas vairāk, to arī visu pārdotu par kapeikām.
Minelūše @ 01.07.2023 20:42
Man tā ir mistērija, kā viens cilvēks var būt tik stulbs. Kā var pēc kāda cita komandas izpārdot visu, kas tev pieder - dzīvokli, mašīnu, drēbes, kurpes, utt? Smadzeņu vietā puķkāposts. Jau tad bija redzams, ka Kivičs Ļenku nemīl, mīlošs vīrietis nekad nepataisītu savu sievieti pliku kā žurku. Ja apģērbam un apaviem Ļenka kaut ko sakasa, tad dzīvokli viņa sev vairs nekad nenopirks. Un es neticu, ka nav brīžu, kad viņa nenožēlo, ka palaidusi zudībā savu īpašumu.
ļenkas visu naudiņu teftelis izmīza Spānijā. Bravo! Kur vēl prātīgāks ieguldījums 😄😄Leilita @ 01.07.2023 20:22
Štrunts par lupatām, bet ar Andrīša svētību jau aizgāja arī dzīvoklis un mašīna, ko Andža slaidi izpļekerēja dzerstoties pa Eiropas dienvidiem, jau tad Liene no savas naudiņas pigu vien redzēja, tak i frizierim neatmeta, tie mati taču toreiz gāja bojā no balināšanas mājās.
paldies, ka atgādināji viņiem 😄 sāk jau diedelēt kūku sadarbībās 🤣🤣🤣 un šitiem sanāks kādu lohu noķert 😄Danuta @ 01.07.2023 17:51
Ļenkai līdz sievišķībai ir kā cūkai līdz mēnesim. Nez, viņai nav skaudība skatoties uz Graudiņas lielajiem pupiem? Moška ik pa laikam dīc Kivim implantus. ? Nevaru sagaidīt kad Kivis atradīs nākamo mīlestību un izmetīs Ļenku uz ielas. Ļenkai varēs stāvēt uz Čakenes uz darīt to, kas viņai sanāk vislabāk. Ar katru dienu viņa izskatās aizvien šausmīgāk un trulāk.
Gada vecāki jau ir sagatavojušies mauglēna 3.dzimšanas dienai?
vivii @ 01.07.2023 22:06
Nu par dzīvokli runājot, viņai jau nebija cita varianta, jo to dzīvokli izlika izsolā tā parāda dēļ, kas no vienas puses arī bija , savā ziņā Andrīša nopelns, jo ja nebūtu Andrītis, tad meitas būtu pie viņas un nebūtu alimentu parāds.
To auto gan, manuprāt, Andris viņu pierunāja pārdot, jo taisijās braukt ceļojumā ?
Un drēbju izpārdošanas akcija arī bija Andrīša nopelns, no otras puses, tajā video var labi redzēt, ka tās mantas arī nebija pirmā svaiguma un teorētiski, varbūt labi vien ir, ka izdevās tās lupatas pārdot, jo nekā tāda - moderna un aktuāla tur arī nebija.
Bet jā, sasienoties ar Kivi, viņai baigi izmainījās stils un domāšana, vismaz uz to brīdi, kamēr bija rozā brilles. Pēc tam, iespējams, ka nožēloja visu ?
Incognito @ 01.07.2023 22:30
Tādas ikdienas lietas viņai tur droši vien bija nonēsātas, jo labu laiciņu jau vairs nebija Ārena pie sāniem. Daudz kas laikam arī vecmodīgs. Bet izejamās kleitas un kurpes jau gan droši vien bija labu labās.
Mani baigi interesē, ar kādu uzrunu un tālāko argumentāciju viņš panāca to visu mantu izpārdošanu ? droši vien kaut kas no sērijas - “klausies, zaķīt, tev tiešām to visu vajag? Man liekas, ka tu esi reāli apaugusi ar tām mantām, kas nav galvenais dzīvē un ir tikai lieka nasta. Rekur paskaties uz mani, es aizgāju ar vienu koferi un ir afigennā sajūta- tu esi brīvs no visa! Galvenais ir mīlēt vienam otru un vienkārši kopā dot grīdā” un tā tālāk un tā joprojām ?
fioanaa @ 01.07.2023 14:52
Dzeltenajā presē bija vairākkārt agrāk pavīdējis, ka viņai nav visi mājās pēc paša Pelmeņa sacītā.
oj tas bikses ir apkaunojums kamielim 🙈Aniia @ 01.07.2023 23:33
https://sejas.tvnet.lv/5318595/skulme-un-feldmane-uz-francu-liceja-zinibu-dienas-ceremoniju-pavada-meitas
Jau šeit viņa izskatās bēdīgi.
Minelūše @ 01.07.2023 23:25Es gribēšu redzēt, kad Mia šoreiz tiks apsveikta. Cerams, ka ne atkal nakts vidū, kad diena jau mainās uz nākamo.
Un nav nekādas vainas ne pirktām, ne Maximas kūkām, ja tās tiek pasniegtas ar vecāku mīlestību. Bet šaubos, vai iepriekšējās dz.dienas kūku Mia kaut paostīt dabūja. Drīzāk treknis visu iegrūda savā kuņģī, maziņš jau nevajag.