Bet kopumā - simpātiska sieviete. Bija.VissIrSlikti @ 16.06.2023 09:09Pēdējā bildē kā Lienes kopija. Briesmīgs apģērbs un vēl briesmīgāki mati
krixis3 @ 16.06.2023 16:49Paskatījos Graudiņš story.... Lai piedod man dievs un karmai noteikti mīnus 100 punkti.... Un man pašai ir bērni.... Un es atvainojos, Bet Mia izstaro ļoti nepatīkamu enerģiju.
Diemžēl, jā. Un tas attīstības līmenis krietni atpaliek no 3gadnieka. Bet! Vēl pāris gadus viss ir labojams, ja senči ieguldītos labos speciālistos un nodarbībās. Hallo, slinkā Liene, dari taču kaut ko!krixis3 @ 16.06.2023 16:49Paskatījos Graudiņš story.... Lai piedod man dievs un karmai noteikti mīnus 100 punkti.... Un man pašai ir bērni.... Un es atvainojos, Bet Mia izstaro ļoti nepatīkamu enerģiju.
magdalena333 @ 16.06.2023 17:31Ka es jums saku, tie Kiviči maksā par tiem rakstiem 1188, vai arī tur strādā kāda tādi pati kā Liene, kas katru nedēļu cepj tos rakstus par viņiem. Un tie raksti tik tupi, it kā kāda pamatskolniece viņus rakstītu. Lienes matu noslēpumu, kurš bez pašas Lienes vispār interesējas par viņas parbalinatām dzeltenajām pakulām, noņem filtrus, un mati visi dzelteni, aizmugurē savēlušies, priekšā speķaini, īstā slavenība, kuras matus vai dibenu, vai fotosesiju izcelt, sāku pat domāt vai Ļenka nav dabūjusi darbu 1188 par rakstu cepēju, jo tiešām viņas līmenī tie ir?
LuckyStrike @ 16.06.2023 17:43Diemžēl, jā. Un tas attīstības līmenis krietni atpaliek no 3gadnieka. Bet! Vēl pāris gadus viss ir labojams, ja senči ieguldītos labos speciālistos un nodarbībās. Hallo, slinkā Liene, dari taču kaut ko!
Knabsab @ 16.06.2023 18:13Un pamperī! Ārā 28 grādi, bet tas mauglēns staigā pamperī.
mela123 @ 16.06.2023 08:55https://failiem.lv/u/8mmmmqzxx?k=be888843
virsniece pirms ?
Kaut kā jau speķis jānoslēpj!Minelūše @ 16.06.2023 20:19Kivičs tiešām visā nopietnībā taisās visu vasaru koncertēt mētelī? Tādā svelmē? Karstuma dūrienu tusnītis dabūs.
Daudz skolnieku pamperī esi redzējusi? Uzrakstīji, lai palielītos ar saviem bērniem 😁magdalena333 @ 16.06.2023 21:21Vai kāds man var apskaidrot, kāpēc vasarā pie +30, 3 gadus vecam bērnam vajag pamperu? Pie tam atrodas mājā, dārzā, vai tiešām visi tur ir tik slinki, ka nejēdz samainīt bērnam biksītes, ja arī kaut kas gadīsies. Bļin, tai Lienei patiktu, piemēram, visu vasaru ar riktīgi lielo paketi staigāt apkārt, tak tur viss sut ārā! Jā, mazulim, bet Mia tak ir liela meitene. Tak tas bērns var tā pierast pie tā pampera, ka nemaz nedomās prasīties uz poda, tad ko, staigās līdz skolai?! Man visi bērni ir iemācijušies iet uz poda, pēc pāris reizēm, kad bija šaize biksītēs, un tieši centāmies mācīt līdz ko sākās silts laiks, šorti vai kleitas, viss viegli samaināms.