Krizdole @ 09.06.2023 11:49Te Kerkiru slavē kā ļoti labu mammu, bet pēc burkas noskatīšanās, kur meitai rauj zobu, tur ļoti labi var redzēt, vispār jau arī tāpat var redzēt, ka zobi ir pamatīgi jātaisno un tad tā kā rodas jautājums par labās mammas prioritātēm - pašai pupi, filleri un kas tik vēl ne, meitai skropstas, nagi, bet zobi ta riktīgā pakaļā ?♀️
Ja to viņa nerāda,tad tas nozīmē ka viņa to nedara? Es arī to nerādītu,lai neuztrauktu bērnu.Bet vispār vajag paskatīties ne tikai komentēt.Jo bija sižets kur stāstīja un drusku parādīja terapiju.Arī storijos bieži esmu dzirdējusi,ka maz laika, jāved puisītis uz skoliņu.Ta kā nemuldēsim ja nezinām.NIKOLAA @ 09.06.2023 14:14
Viņai bērns ar autismu, ar tādu bērnu jāstrādā mājās katru dienu, jāvadā uz terapijām, bet viņa no tā nedara neko, nu kāda laba mamma ?
Katzenfamilie @ 09.06.2023 14:48Vel, atsaucoties uz manu ieprieksejo komentaru - to tekstu par staigasanu pa maju halata, ar rulljiem matos un bumbierenes rakstija pati Lienite ar visas cetram aizstavedama to fotosesiju. Man ir nedaudz aizmirsies, varbut kada paskaidros - kas bija bumbierenes? Bikses vai apaksbikses?
Bumbierenes ir apakšbikses,nu mūsu vecvec mammas tādās staigāja.Bija vasaras un ziemas bumbierenes ļoti biezas,līdz ceļiem gandrīz vai.Nu bija arī īsāki varianti.Katzenfamilie @ 09.06.2023 14:48Vel, atsaucoties uz manu ieprieksejo komentaru - to tekstu par staigasanu pa maju halata, ar rulljiem matos un bumbierenes rakstija pati Lienite ar visas cetram aizstavedama to fotosesiju. Man ir nedaudz aizmirsies, varbut kada paskaidros - kas bija bumbierenes? Bikses vai apaksbikses?
Katzenfamilie @ 09.06.2023 14:48Vel, atsaucoties uz manu ieprieksejo komentaru - to tekstu par staigasanu pa maju halata, ar rulljiem matos un bumbierenes rakstija pati Lienite ar visas cetram aizstavedama to fotosesiju. Man ir nedaudz aizmirsies, varbut kada paskaidros - kas bija bumbierenes? Bikses vai apaksbikses?
Facundo @ 09.06.2023 15:05Liene jau atkal dalās ar savu matu stāstu nu kas tai sievietei galva darās. 3 gadu laikā lielākais sasniegums izaudzejusi matus nedaudz pāri lāpstiņām.
nu tādas apenes ar garām kājām kā večiem boxer briefs. Man liekas, parasti bija siltas un vilka aukstā laikā. 🤣Katzenfamilie @ 09.06.2023 14:48Vel, atsaucoties uz manu ieprieksejo komentaru - to tekstu par staigasanu pa maju halata, ar rulljiem matos un bumbierenes rakstija pati Lienite ar visas cetram aizstavedama to fotosesiju. Man ir nedaudz aizmirsies, varbut kada paskaidros - kas bija bumbierenes? Bikses vai apaksbikses?
Minelūše @ 09.06.2023 15:50Tu, Lienīte, neaizmirsti vēl pateikt, ka tālā 2019. gada bildē tavi trauslie, nolūzušie mati ir vēl arī neķemmēti, nemazgāti un netīri pēc velna. You know, pļēgurošanas aftermath, kad ir galīgi ne da matu kopšanai.
kuranavliene @ 09.06.2023 15:20Bumbierenes ir apakšbikses,nu mūsu vecvec mammas tādās staigāja.Bija vasaras un ziemas bumbierenes ļoti biezas,līdz ceļiem gandrīz vai.Nu bija arī īsāki varianti.
Katzenfamilie @ 09.06.2023 15:59
Nu es sapratu, manai omai ari tadas bija. Ta bumbierenju pieminesana ir kartejais pieradijums Lienes vecisjkumam, nu ka tads ists tantuks - iedomajas, ka kada sieviete vel pa maju bumbierenes un ar rulljiem matos staiga. Man skiet, ka vinjai jau demence piemetusies.