Es vairāk kā 10 gadus nodzīvoju pie jūras, tikai Vidzemes jūrmalā. Jā, mēs katru vakaru peldējāmies, bet tas jau bija, kad jūra iesilus, jā, skrējām gar jūru, vai ar riteņiem, kādreiz skatījāmies saulrietu, bet truli gulēt, tas tiem, kas dzīvo pie jūras nav raksturīgi. Pie jūras guļ vasarnieki, pilsētnieki, tiem kuriem mājas pie jūras, jūra ir diezgan skarba kaimiņiene.Gardenia @ 06.06.2023 19:11Es esmu šokā? Esmu pateicīga liktenim, ka dzīvoju Jūrmalā! Kā var tā Jūrmalu dodi.rst? Es pie jūras esmu katru dienu ziemā un vasarā. Mamma čāpo katru dienu nūjot. Ja es blakus jūrai nedzīvotu arī brauktu katru mīļu brīdi!
Man gan patīk arī pagulēt, palasīt grāmatu bez peldēšanās. Kādreiz visi eksāmeni visās skolās tika pievarēti ar jūras palīdzību. Aprīlis, maijs mūžīgi kāpās tika pavadīts ar mācību grāmatām un citiem materiāliem. Kaifs.ZapeNape @ 06.06.2023 19:37Es vairāk kā 10 gadus nodzīvoju pie jūras, tikai Vidzemes jūrmalā. Jā, mēs katru vakaru peldējāmies, bet tas jau bija, kad jūra iesilus, jā, skrējām gar jūru, vai ar riteņiem, kādreiz skatījāmies saulrietu, bet truli gulēt, tas tiem, kas dzīvo pie jūras nav raksturīgi. Pie jūras guļ vasarnieki, pilsētnieki, tiem kuriem mājas pie jūras, jūra ir diezgan skarba kaimiņiene.
ZapeNape @ 06.06.2023 17:37Tikko tak sauļojās savā sapņu ceļojumā, vēl tai kabīnē nopūtās. Viedā liene, neko nav dzirdējusi, ka pārmērīga sauļošanās nav laba. Viņiem tā dzīve tik neinteresanti, nekur citur nebrauc, tik uz Jūrmalu. Ko tur vispār var darīt, gulēt un braukt mājās ar smilšu pilnu peteni? Jūra šajā laikā vēl auksta, baigi nepeldēsies. Ja nu, kārtējo reizi, nofočēt savu kājstarpi un ielikt IG. Pilnīgi truli pusmūža cilvēki.
es kådreiz nevareju iedomaties uz jūru braukt un nenopeldeties. Tagad esmu “veca” un labprat tik pamērceju kājas.Gardenia @ 06.06.2023 19:48Man gan patīk arī pagulēt, palasīt grāmatu bez peldēšanās. Kādreiz visi eksāmeni visās skolās tika pievarēti ar jūras palīdzību. Aprīlis, maijs mūžīgi kāpās tika pavadīts ar mācību grāmatām un citiem materiāliem. Kaifs.
Puppet @ 06.06.2023 20:03es kådreiz nevareju iedomaties uz jūru braukt un nenopeldeties. Tagad esmu “veca” un labprat tik pamērceju kājas.
Bet nu cik slinkak jabut lai peldkostimu uzreiz uzvilktu un nemaz nepargerbtos. Vinja vel noteiktu pectam paest aizgaja kādu “tartarińu” sava peldkostima
Greetaa @ 06.06.2023 22:06Liene ielikusi storiju ar 11 tūkst. soļiem, kas šodien savākti. Citiem tā ir dienas norma, bet nu labi.
Tas, ko pamanīju, ka toties visu iepriekšējo nedēļu ir ļoti maz soļu, izskatās ap kādiem 300 dienā? Sestdienā un svētdienā arī pie tam. Tas pierāda to, ka viņa tiešām neko nedara un dažas dienas varbūt vispār noguļ paģirās. Vai aizejot uz dārziņu turp un atpakaļ jau nesavāktos vairāk?
Greetaa @ 06.06.2023 22:06Liene ielikusi storiju ar 11 tūkst. soļiem, kas šodien savākti. Citiem tā ir dienas norma, bet nu labi.
Tas, ko pamanīju, ka toties visu iepriekšējo nedēļu ir ļoti maz soļu, izskatās ap kādiem 300 dienā? Sestdienā un svētdienā arī pie tam. Tas pierāda to, ka viņa tiešām neko nedara un dažas dienas varbūt vispār noguļ paģirās. Vai aizejot uz dārziņu turp un atpakaļ jau nesavāktos vairāk?
LuckyStrike @ 06.06.2023 16:03Es tā daru, iedomājies? Neredzu iemeslus tā nedarīt. Pludmale ar auto 10 min. Pa virsu kleitiņa.
Biksēs nečurāju, pa smiltīm nevārtos. Mājās duša un parastas apenes.
Kas Tev par problēmu? ?
oioioi @ 06.06.2023 22:40
Nu, pēc tā kad izlasīju, ko mūsu apakšiņai nodara sintētiskais mitrais peldkostīms vai bikini bikšeles, esot mitras visas dienas garumā un pēc jūras ( peldkostīmi nav kokvilnas, tā ir sintētika), es vienmēr pārģērbjos. Palasiet, cik neveselīgi mūsu sieviešu veselībai ir ilglaicīgi atrasties pēc peldes mitrās bikšelēs. Arī ginekoloģe kategoriski pret to. Aizbraukt līdz jūrai ok vēl, bet braukt mājās ar tām pašām bikšelēm ir NO GO! Sāls, smiltis, mitrā vide un apakšiņa paldies nepasaka. Sorry, negribēju gan nevienu aizvainot.Reizēm pašas neaizdomājamies par tik saprotamām lietām, kas ir pilnīgi normāli.
Gardenia @ 06.06.2023 19:57Vispār maldīgs Jums priekšstats par jūru ne visi iet tikai tur peldēties. Vietējie kuri dzīvo blakus liela daļa katru brīvo mirkli izmanto pludmalē arī gulšņājot.
Knabsab @ 06.06.2023 23:22Hahahahaa! Es reāli līka smejos par to storiju ar šodienas soļu skaitu ? nu kur var but tāda tuparila - parādīt ka visu iepriekšējo nedēļu faktiski nav kustējusies ?
ipasi 4 berni mammai plus 3 vira bernu mammai. Es ar saviem 4iem pa dienu liekas esmu noskrejusies lika.Knabsab @ 06.06.2023 23:22Hahahahaa! Es reāli līka smejos par to storiju ar šodienas soļu skaitu ? nu kur var but tāda tuparila - parādīt ka visu iepriekšējo nedēļu faktiski nav kustējusies ?
Incognito @ 06.06.2023 20:18
Kādu tartariņu, beloveds uzsauca bulciņu vienreiz gadā un šai dienai būs gana ?